FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne bi bio nezadovoljan bodom na veoma teškom gostovanju pred 10 hiljada ljudi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Od svih gostovanja, vala u Zenici sam najneugodnija iskustva imao, rekao sam vise nikad u tu dzunglu necu ici

1946~
Samo ne zatvarati bilo koju utakmicu nakon što povedemo, ako se to bude dešavalo, to će biti najveći problem. Ova ekipa mora napadati u svakom trenutku, neovisno o rezultatu!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sjedes na zapad, ne slavis golove ako budu i vratiš se najnormalnije.ThrillerHz je napisao/la:Od svih gostovanja, vala u Zenici sam najneugodnija iskustva imao, rekao sam vise nikad u tu dzunglu necu ici![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mi zeljovci ne slavimo golove svakakojoker90 je napisao/la:Sjedes na zapad, ne slavis golove ako budu i vratiš se najnormalnije.ThrillerHz je napisao/la:Od svih gostovanja, vala u Zenici sam najneugodnija iskustva imao, rekao sam vise nikad u tu dzunglu necu ici![]()
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako uspiješ da ne slaviš gol, makar neka reakcija?joker90 je napisao/la:Sjedes na zapad, ne slavis golove ako budu i vratiš se najnormalnije.ThrillerHz je napisao/la:Od svih gostovanja, vala u Zenici sam najneugodnija iskustva imao, rekao sam vise nikad u tu dzunglu necu ici![]()
Ni meni to nije jasno, zato nikad nisam otišao na "neutralnu" tribinu, fasovo bih batine samo tako. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja sam siguran da ne bi fasovao, bila bi samo dobra šegauNbx je napisao/la:Ni meni to nije jasno, zato nikad nisam otišao na "neutralnu" tribinu, fasovo bih batine samo tako.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prvo bih pohvalio tvoj post o mladim fudbalerima i njihovim porodicama,ono gdje mogu pomoci svojim roditeljima.Ono sto mi se nije svidjelo kad komentarises Handzica je to sto nisi pogledao utakmicu.Zadnjh pola sata mi je bilo bas uzitak gledati ,po meni bas lijepo igrali.Haris je u onoj prilici postupio igracki,laznjak,golman nemocan,hebiga udari ga u stopalo.Protiv GOSK/a i Radnika pucao iz prve opet nije uslo.Desava se.Ono sto prebacujes Bordostrik/u se moye i tebi postaviti rodjak,prijatelj.Nekako se vidi da nema ljubomore na relaciji Ahmetovic/Handzic sve ok.Nije zanemarljiv ucinak Handzica(znam nisi rekao,ali...).Dobra atmosvera unutar ekipe je donijela rezultate.Da ne cijenim tvoje postove ne bih ni komentarisao.PozAlfredNobel je napisao/la:@Bordostrik
Nisi ti baš dobro momčino.. Gdje sam ja to omalovažavao Hareta? Eto samo mi to nađi.. Pretraži i moje postove gdje sam po potpisu Handžića rekao da će je odličan potez njegovo dovođenje i da će biti pojačanje. Ali, u ovom trenutku, Ahmet ga 'šiša' u švakom pogledu i segmentu, tako da trenutno nema mjesta za njega u početnoj postavi, osim, naravno, ako bi se prešlo u formaciju s dva centarfora, ali od toga nema ništa.
Koji su to moji hinjski postovi? Meni je muka od takvih likova kao što si ti, jer ti je evidentno Haris neka rodbina ili drug, jer ove argumente što si naveo su presmiješni. Mahala takve komentare i piše, jer Handžić spada u onu kategoriju 'gotivnih' igrača i svaki put će se gledati da se ide u njegovu korist. Na to sam mislio i nemoj izvrtati riječi u dijelu oko Husrefa, jer je čovjek ispao upravu stavljajući Ahmeta, koji plodi svakog golmana koji stane ispred njega. Pozdrav.
Snimak tekme je u 12.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Avaka cast za stream za ovu djecu, uzivanje gledati ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kad odes na tribinu sa zenicanima ili konama prvi put, vidjet ces sto se ne slavi..MortemHz je napisao/la:Kako uspiješ da ne slaviš gol, makar neka reakcija?joker90 je napisao/la:Sjedes na zapad, ne slavis golove ako budu i vratiš se najnormalnije.ThrillerHz je napisao/la:Od svih gostovanja, vala u Zenici sam najneugodnija iskustva imao, rekao sam vise nikad u tu dzunglu necu ici![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Ja poludim kad u prijateljskoj zabijemo, samokontrola nula bodova.
A i inače, nije mi to to bit na gostovanju mimo kopa. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zasto ispao iz forme ? Finih par dodavanja ,puno ganjao ,po meni solidno odigrao pola sata.Nasao se u prilici(sto i jeste zadatak napadaca),Nas prvi spic nije bio u prilici , a zabio.Zato i jeste prvi izbor.uNbx je napisao/la:Handžić je jednostavno ispao iz forme zbog manjka minutaže. Imaće fore na proljeće da igra koliko voli kad Mersu ambrozija nagrdi.
Pricali su mi da su nasi jednom tako u zapadnom Mostaru bili na njihovoj tribini i kad smo zabili gol nasi skocili i poceli da im psuju bali.jsku majku i slicno hahah tako da mozete na zapad i kad zabijemo psujte im sve sarajevsko
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kad budete derbi u Tuborgu gledali javite seuNbx je napisao/la:Ni meni to nije jasno, zato nikad nisam otišao na "neutralnu" tribinu, fasovo bih batine samo tako.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala Tare sto si ovo postavio,ti i jos neki momci bas me prozivate kad spominjete Akademiju.Nisam mogao ni sanjati da ce to uzeti ovakav mah , bas su me ucinili sretnim.Nema stajanja aBd.Mozda cu te iznenaditi,ali najvise gotivim Sabanovica.Mislim da ima ono nesto,sto ce ga uciniti pravim igracem.Jos sad cu napisati AKADEMIJA(vise nema smisla).Hvala i pozdrav.taremuha je napisao/la:
Sta kazes @samozdravlje, valja li ova slika ?
Uzeli su mi sad ovi jarani Tuborg da vode.Ima i pitar jedan tu,ja nikako da se nakanim da odem ,da se razmasem malo u tom cuvenom "gnjezdu" OsimovacaDenchiNL je napisao/la:Kad budete derbi u Tuborgu gledali javite seuNbx je napisao/la:Ni meni to nije jasno, zato nikad nisam otišao na "neutralnu" tribinu, fasovo bih batine samo tako.![]()
Da hoce Gabela ostati ovako
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
svi na vranduk!
(UŽIVO) FK Sarajevo U-19 - NK Široki Brijeg U-19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.