Kako su loši, ljudi jedini nemaju poraz u ligi. Istina je da ne igraju nešto aman zaman ali sve su osim lošeg tima. Igramo tačno za mjesec sa njima na Koševu a dole igramo nekad pri kraju decembra.Mokes je napisao/la:Kad s Lišticom igramo.
I je li konačno došlo vrijeme da se slavi dole. Mi igramo dobro, oni poprilično loši.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja uvijek realno. Krupa jeste solidna ekipa ali ono na početku baš amaterski odigrali, kao da su na Santiago izašli. Željkan osim prvih 10 min. ništa posebno. TankoInijesta je napisao/la: Smijesna vam prica, Krupa je solidna ekipa nivo celika vjerovatno, treba realan biti i reci da gurbeti igraju sasvim ok
Ma ide sad preokret aBdMemara je napisao/la:Ja uvijek realno. Krupa jeste solidna ekipa ali ono na početku baš amaterski odigrali, kao da su na Santiago izašli. Željkan osim prvih 10 min. ništa posebno. TankoInijesta je napisao/la: Smijesna vam prica, Krupa je solidna ekipa nivo celika vjerovatno, treba realan biti i reci da gurbeti igraju sasvim ok
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne svira onaj deb.il penal Krupi
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Cijelo vrijeme im silji,faul nad Handzicem nece da svira koji je bio na ivici 16.Nemoguce da ni jedan faul nije dao a ovi prelezali 15 minuta.BordoSarajevo je napisao/la:Ne svira onaj deb.il penal Krupi
A ovo igranje rukom je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prvih 10-15 minuta Krupa je bila malo je reći očajna.Inijesta je napisao/la: Smijesna vam prica, Krupa je solidna ekipa nivo celika vjerovatno, treba realan biti i reci da gurbeti igraju sasvim ok
Kasnije se slažem s tobom.
Jaooo pos ra mi se u utakmicu ovaj glupi Paradzik aka Pendrek...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ovo je teska pljacka. Ovo je penal i minimum zuti karton mozda 50/50 crveni karton.
Izgleda da ce bit guranja vase miskina od strane savez-sudije.
Direktan utjecaj na rezultat, savezu treba **** fameliju
Izgleda da ce bit guranja vase miskina od strane savez-sudije.
Direktan utjecaj na rezultat, savezu treba **** fameliju
Ne mogu da vjerujem vise se ovde raspravlja o anamo njihovoj utakmici neg na zeljeznicarovom pdf...cccc
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Normalno kad su svi na grbavici trenutno.AVNOJ je napisao/la:Ne mogu da vjerujem vise se ovde raspravlja o anamo njihovoj utakmici neg na zeljeznicarovom pdf...cccc
nema sa njima suzivota 
-
belosevic28
- Kontakt:
Normalno da se raspravlja kad ovakve odluke direktno kroje tabelu. A vi idalje u fazonu da s njima treba finjka...AVNOJ je napisao/la:Ne mogu da vjerujem vise se ovde raspravlja o anamo njihovoj utakmici neg na zeljeznicarovom pdf...cccc
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mislim da ovaj Paradzik ima vise utakmica na grbavici nego Biscevic...nabijem i njih i savez na qutac
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
ajdohordas
- Kontakt:
**** majku ova Krupa se protiv nas pretvori u Atalantu 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Koljicccff brattttt
FK Sarajevo
Oleeeee
Kolji Koljicu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.