FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Taman na vrijeme ide ovaj Koljic.Protiv nas ce ovaj nas Aganspahic igrati 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- StariGrad071
- Kontakt:
Kone nece dobaciti do evrope. Ocajno spremni fizicki, plus ovaj teren gdje ce ih haman svi nqdigrati, plus trener prelos.
Krupa fina ekipa, bez pritiska, rastereceno.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Gdje Krupa gubi bodove
Baš su se ispromašivali, rekao sam ja ovo je pod Odovićem im 4 5 kola i vračaju se u realnost!
SVI U ZENICU !!
Baš su se ispromašivali, rekao sam ja ovo je pod Odovićem im 4 5 kola i vračaju se u realnost!
SVI U ZENICU !!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Historicar
- Kontakt:
Hahahahahaha 1:1, hvala Puzigaci i Handzicu i naravno Koljicu, Zenica mora pasti
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sto bi tuzlaci birvaktile rekli
koee prviiii

koee prviiii
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E, jesmo, još neki ovdje bod slavili protiv ovih bogaljaskoroalen je napisao/la:Kako sad pič.kaste, baš smo dobro igrali.siroliver69 je napisao/la:Cccc...koga mi nismo mogli dobiti zbog p.i.c.kaste igre
Sarajevo ljubavi moja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sada kada se zasjelo na prvo mjesto, ostati na njemu do kraja prvenstva

Crnove hebo ti gospu retardiranu sto ne ispostova
Al je jaka ova krupa od 90 minuta oni 60 leze na terenu, tako i protiv nas majku im seljacku
Al kakvog oni gospodina na tribini imaju, zeljeznicmar ganja rezultat, Zula proziva konkurenciju s pjesmom dok gradom vladaju razni likovi automafija, i narkodileri
I ono bi furalo Mentalita Ultras
Al je jaka ova krupa od 90 minuta oni 60 leze na terenu, tako i protiv nas majku im seljacku
Al kakvog oni gospodina na tribini imaju, zeljeznicmar ganja rezultat, Zula proziva konkurenciju s pjesmom dok gradom vladaju razni likovi automafija, i narkodileri
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sad krece invazija na Zenicu!
A znajuci nas i ove bitne tekme...
A znajuci nas i ove bitne tekme...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne pretjeruj. Završavaju u top 3.StariGrad071 je napisao/la:Kone nece dobaciti do evrope. Ocajno spremni fizicki, plus ovaj teren gdje ce ih haman svi nqdigrati, plus trener prelos.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
To fura svaku tekmu haman,ismije se covjek maksimalno eno se i njihova raja zali na derbiju protiv nas samo **** ovo,**** ono nista Zeljo.Inijesta je napisao/la:Crnove hebo ti gospu retardiranu sto ne ispostova
Al kakvog oni gospodina na tribini imaju, zeljeznicmar ganja rezultat, Zula proziva konkurenciju s pjesmom dok gradom vladaju razni likovi automafija, i narkodileri![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da, ja mislim da kone imaju jako dobru ekipu. Curjuric, Zaimovic, Zec, Krpic strasni igraci. Bice ovo velika borba za titulu izmedju nas. Derbiji ce vjerovatno odlucivati...uNbx je napisao/la:Ne pretjeruj. Završavaju u top 3.StariGrad071 je napisao/la:Kone nece dobaciti do evrope. Ocajno spremni fizicki, plus ovaj teren gdje ce ih haman svi nqdigrati, plus trener prelos.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Al šta Krupa sve maši.. e tako je isto Tuzla sinoć protiv svinjskog..i na kraju ni bod, šteta i za njih ali i za nas..
Joj tabele i ljepote..
Joj tabele i ljepote..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja ove raje sto imam od anamonih niko u kopu nije a zagrizeni bas bili, dzes na amidzu jbgmma_hz je napisao/la:To fura svaku tekmu haman,ismije se covjek maksimalno eno se i njihova raja zali na derbiju protiv nas samo **** ovo,**** ono nista Zeljo.Inijesta je napisao/la:Crnove hebo ti gospu retardiranu sto ne ispostova
Al kakvog oni gospodina na tribini imaju, zeljeznicmar ganja rezultat, Zula proziva konkurenciju s pjesmom dok gradom vladaju razni likovi automafija, i narkodileri![]()
Joj Crnove ne mogu sebi da dodjem, kakav si ti retard
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Neki su znali i ranije.
'bem ti Parmu, daBogda ispali opet.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
honiljoze1921
- Kontakt:
Možete vi svi srat šta hoćete, al' Oda je za Musemića babo ove igre.StariGrad071 je napisao/la:Kone nece dobaciti do evrope. Ocajno spremni fizicki, plus ovaj teren gdje ce ih haman svi nqdigrati, plus trener prelos.
Nije bitno uopšte jel igraju dobro ili ne, i kakva im je ekipa. Ne postoji ekipa sa većom dozom nafake od njih.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Danas su mi se sve zelje ispunile,jos kad bi u iducem kolu maznuli smogovce,a na vatikan-areni da bude remi to bi bilo fantazija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.