FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

bekrija1990

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la bekrija1990 » 06 okt 2010, 13:26

Statisticar, strucnjak, vrli prognozer i ne znam sta si vec ti nasborik...ukalkulisi i ovaj podatak za svaki slucaj:

Nakon 9-tog kola u prosloj sezoni, Željo je imao 13 bodova, a sada ih ima 18. U tih 13 bodova su uracunata su 2 uzastopna gostovanja kao i ove sezone + poraz od Borca prosle sezone. Na kraju polusezone, Borac je imao 7 bodova vise od Želje, a na kraju sezone 2009/2010 je taj isti Borac imao 8 bodova manje ;)
Bez obzira sto je Dodik i prosle godine "gurao" finansije u klub, a klub placao autobuse navijacima :twisted:

jovanbl@
Kada Ibrakovic nista ne prigovara, sta imas koji .... ti prigovarati :?:

Ovo vrijedi i za tebe

JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA - TM1987
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 06 okt 2010, 13:27

drinin vuk je napisao/la:@jovan bl

Ti ga bas onako kulturno biberis! ;) ;) ;)
Jbg takvo je takmicenje da neke ekipe moraju ostati,da neke ekipe ne smiju ispasti,da se nekim ekipama iskljucuju treneri,pomocnici,dok sa druge strane neki treneri mogu psovati i publici mater i nista.Nazalost u ovoj ligi ne pobjedjuje gotovo pa nikad onaj kome je sudjeno vec kome je namjenjeno,nazalost,naravno ima izuzetaka.
Onda da Borac je sigurno najvise pokazao,necu sad pricati o ostalim,da ne bude da ja eto nekog mrzim ili blatim,ali evidentno je da od svih premijerligasa Borac igra takticki najzrelije,u svakom momentu zna sta hoce,rezultati su tu,najjaca odbrana u ligi je tu,golman,onda slobodno mogu reci najbolji napadac Nikolic,jedino eto ta veza je nesto slabija,naravno tu je i Jagodic koji je donio preporod,jer da je Maric tu msm da bi Borac bio 11 ili 12.Sretno Borcu
uvijek objektivni
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

drug

Post Postao/la drug » 06 okt 2010, 13:32

jovanbl je napisao/la:Jako je lijep osjecaj kad si lider, kad si prvi na tablici , kad dobijas i kodkuce i u gostima, i svi su ti rezultati cisti kao suza. Niko ne prigovara za navlacenje kradje i sl.

Cak sta vise, i taj rezultat koji imas imas pored toga sto si upravo ti u nekoliko uitakmica ostecen .

Prvo Sarajevo a sad i Zeljeznicar pretjeruju s ovim navlsacenjima, bilo bi me stid da sam navijac tih klubova i da se za mene onako navlaci i to sve pred tv kamerama.
Kakva je slast takvog uspjeha???
a nije te bilo stid u BL u kupu? ok, penal je neko sudijsko ubjedjenje i bolje sto ga nije svirao da ne prdite poslije tekme...ali gruba igra bez kartona za igrace u vasim redovima? i lafo stidio bi se :?

ne kazem da je neka kradja bila u toj tekmi, ali radi jos manjih stvari ti i tebi slicni Želju uzimate non-stop u usta

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 06 okt 2010, 13:41

meljava se nastavlja,moze nam se,a sto se tice pojedinih statističara moze samo da im se kaze...fadilj vokri :D
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 06 okt 2010, 13:48

lottdogg je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:Jako je lijep osjecaj kad si lider, kad si prvi na tablici , kad dobijas i kodkuce i u gostima, i svi su ti rezultati cisti kao suza. Niko ne prigovara za navlacenje kradje i sl.

Cak sta vise, i taj rezultat koji imas imas pored toga sto si upravo ti u nekoliko uitakmica ostecen .

Prvo Sarajevo a sad i Zeljeznicar pretjeruju s ovim navlsacenjima, bilo bi me stid da sam navijac tih klubova i da se za mene onako navlaci i to sve pred tv kamerama.
a sto to nisi govorio prosle sezone , kad se za vas navlacilo kod kuce cijelo proljece :mrgreen:
ovakvo navlacenje kakvo vi sad gajite zajedno sa sarajevom, nikad nije vidjeno na gradskom stadionu u banjaluci.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 06 okt 2010, 13:51

Neprilagodjen je napisao/la:Ne znam ni kakva je vama slast biti prvi igrati pred 1000 gledalaca kao juce?

Kad cete prebaciti magicnu brojku od 2500? :D :D :D
pa juce je bilo, zapad skoro pun u drugom pluvremenu , isrtok lesinari plus jedno 100 kibicera pa ti sracunaj

nije sad to nesto s cim sam zadovoljan al etro cisto da budes informisan ( imaj u vidu radni dan termin utakmice i ruzno vrijeme

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 06 okt 2010, 13:53

drug je napisao/la:

a nije te bilo stid u BL u kupu? ok, penal je neko sudijsko ubjedjenje i bolje sto ga nije svirao da ne prdite poslije tekme...ali gruba igra bez kartona za igrace u vasim redovima? i lafo stidio bi se :?

ne kazem da je neka kradja bila u toj tekmi, ali radi jos manjih stvari ti i tebi slicni Želju uzimate non-stop u usta
hahahahaha cuj nasi igraci pregrubi u toj utakmici :?

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 06 okt 2010, 13:54

Neprilagodjen je napisao/la:Ne znam ni kakva je vama slast biti prvi igrati pred 1000 gledalaca kao juce?

Kad cete prebaciti magicnu brojku od 2500? :D :D :D
pa eto sta vama to vrijedi,lafo posjecenost kad nam ganola vatedu u damu
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 06 okt 2010, 14:35

[quote="bekrija1990"]Statisticar, strucnjak, vrli prognozer i ne znam sta si vec ti nasborik...ukalkulisi i ovaj podatak za svaki slucaj:

Nakon 9-tog kola u prosloj sezoni, Željo je imao 13 bodova, a sada ih ima 18. U tih 13 bodova su uracunata su 2 uzastopna gostovanja kao i ove sezone + poraz od Borca prosle sezone. Na kraju polusezone, Borac je imao 7 bodova vise od Želje, a na kraju sezone 2009/2010 je taj isti Borac imao 8 bodova manje ;)
Bez obzira sto je Dodik i prosle godine "gurao" finansije u klub, a klub placao autobuse navijacima :twisted:

Ovaj tekst je iz novina, tačnije sa jednog drugog sportskog portala, i po riječniku teksta se može zaključiti da novinar koji je pisao preferira hrvatski riječnik, tako da je još objektivniji, tako da ti ostaje da povučeš (pojedeš) sam svoje riječi i epitete koje si meni uputio. Ako nisi znao da je članak, misleći da sam ja ovo smišljao, u redu je, sad znaš.
A to za guranje neko kluba, si možda u pravu ali to guranje je dozvoljeno i legitimno, za razliku od vašeg guranja kluba na terenu od sudija(svi smo imali priliku vidjeti), pare su izdvojene za stadion a i Vlada RS je jedan od sponzora kluba, ko vama brani da nađete sponzore, kad vam je uprava ne sposobna, pa nije u stanju a još aktuelni prvaci.

PAZI, PAZI, BORAC GAZI! 8-)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 06 okt 2010, 15:41

Naravno da sam primjetio hrvatski smek u tekstu, ali i tvoj uvod u tekst, sto samo po sebi sugerise i tvoj potpis, tako da ja nemam sta za pojesti. A ti ces, nadam se, u narednom citiranju necijeg teksta i navesti da to nije tvoje "djelo". ;)
Pisanje na hrvatskom mi ne sugerise nista. Mislio sam da za Borac navijaju i ljudi drugih nacionalnosti, kao sto je slucaj sa Željom, ali sam se ocito prevario...jedan je ŽELJO.
Nelogicnosti iz tvog teksta zavsravam sa tvojom posljednom recenicom...koliko je nesposobna nasa uprava dokazuje cinjenica da su u prvoj sezoni od ponovnog preuzimanja kluba uzeli sampinsku titulu. I to ubjedljivo. A da su ti isti ljudi predvodili Želju u uzimanju 2 uzastopne titule: 2001 i 2002 godine.

Nasem klubu pare od politicara ne trebaju, pogotovo ne od onih koji svoje glasove kupuju parama. Ne trebaju nama navijacima ni pare za autobuse od kluba. Imamo koliko imamo. I klub i navijaci. Nakon toga je i titula sladja 8-)
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 06 okt 2010, 15:49

Ma ja,nema je nista sladje nego osvojiti onako posteno kao vi,bez i najmanje packe,dominacijom i leprsavom igrom,bez pomoci sudaca i kupovine bodova,a nakon toga i odvaznog predstavljanja u Evropi.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 06 okt 2010, 15:54

nasborik je napisao/la:Ovaj tekst je iz novina, tačnije sa jednog drugog sportskog portala, i po riječniku teksta se može zaključiti da novinar koji je pisao preferira hrvatski riječnik, tako da je još objektivniji, tako da ti ostaje da povučeš (pojedeš) sam svoje riječi i epitete koje si meni uputio. Ako nisi znao da je članak, misleći da sam ja ovo smišljao, u redu je, sad znaš.
A to za guranje neko kluba, si možda u pravu ali to guranje je dozvoljeno i legitimno, za razliku od vašeg guranja kluba na terenu od sudija(svi smo imali priliku vidjeti), pare su izdvojene za stadion a i Vlada RS je jedan od sponzora kluba, ko vama brani da nađete sponzore, kad vam je uprava ne sposobna, pa nije u stanju a još aktuelni prvaci.

PAZI, PAZI, BORAC GAZI! 8-)
Ma daj :lol:
Kako moze biti nesposobna, kad drzi sve sudije u saci, kad se odgodi citavo kolo radi Zelje, tj. po uputama tih ljudi i mnogo drugih stvari. Takvi ljudi nisu nesposobni :mrgreen:

A o sposobnosti, tj.nesposobnosti vase upravu ne bih da pricam. Gladjenje muda je cudo :mrgreen:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 07 okt 2010, 10:09

Meni i slika dosta govori,kad vidim koliko ih je u kopu na domacoj utakmici i to dok su prvi na tabeli :D :D :D

TM u istom terminu,i pored tv prijenosa na jugu preko 3000!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 okt 2010, 10:15

Ae ne pricaj gluposti majke ti,svi smo gledali bar 5 minuta prijenosa,kladit se mogu da je ,kao sto i sam komentator rece (mozda je Hordas :lol: :lol: :lol: )na cijelom stadionu je bilo 3000,e pa sad ako se jug Zeljin vodi onom starom dok svak ne zauzme po dvije stolice,navijanje ne pocinje onda je bilo 3000,tj po realnom od 1000-1500,o cemu pricamo??? :twisted: :twisted: :twisted:
Bolje ne pravi komparacije,jer ti kao da ne znas brojat po jedan,vec brojis 1,3,6,8,10.Jbg tako kad bi Vukovi brojali bilo bi nas protiv Borca 600,a ne 300 koliko nas je bilo....
& $ - & " - & - &
ФСРС

BMK
Kontakt:

Post Postao/la BMK » 07 okt 2010, 10:26

Neprilagodjen je napisao/la:Meni i slika dosta govori,kad vidim koliko ih je u kopu na domacoj utakmici i to dok su prvi na tabeli :D :D :D

TM u istom terminu,i pored tv prijenosa na jugu preko 3000!
Neka,bolje 100 pravih,i kuci i na strani,nego 3 000 kospicara kuci,a 200 navijaca na strani. ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 okt 2010, 10:57

Nemojte se praviti ludi, Borac ove godine ima probleme sa posjetom, iako igraju odlično ne prebacuju 3 milje, ne ulazim u razloge, ali tako je kako je. I mi smo lošiji što se tiče posjete nego smo bili prošle sezone, ali i dalje jedan od najposjećenijih timova u ligi, sa tendencijom rasta.

Vidimo se u revanšu. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 07 okt 2010, 12:16

tanzla je napisao/la:Nemojte se praviti ludi, Borac ove godine ima probleme sa posjetom, iako igraju odlično ne prebacuju 3 milje, ne ulazim u razloge, ali tako je kako je. I mi smo lošiji što se tiče posjete nego smo bili prošle sezone, ali i dalje jedan od najposjećenijih timova u ligi, sa tendencijom rasta.

Vidimo se u revanšu. ;)
mozda imamo problem sa domacom posjetom, ali evo nakon banovica ( gdje je citav stadion skandirao Borac , Borac) sad i Fukare skandiraju Borcu :)

ma bice to bolje sa posjetom, Lozana i Maric su napravili belaj sa posjetom

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 okt 2010, 12:18

"Gradite mostove" ko federalna televizija. :mrgreen:

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 07 okt 2010, 12:23

tanzla je napisao/la:"Gradite mostove" ko federalna televizija. :mrgreen:
ma znas kako to ide, Borac je trenutno Barselona premier lige a ljudi vole da navijaju za pobjednike :)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 okt 2010, 12:49

jovanbl je napisao/la:
tanzla je napisao/la:"Gradite mostove" ko federalna televizija. :mrgreen:
ma znas kako to ide, Borac je trenutno Barselona premier lige a ljudi vole da navijaju za pobjednike :)
Mi smo onda Inter, nije lijepo za oko, al' je učinkovito, moraš priznati. :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.