[quote="bekrija1990"]Statisticar, strucnjak, vrli prognozer i ne znam sta si vec ti nasborik...ukalkulisi i ovaj podatak za svaki slucaj:
Nakon 9-tog kola u prosloj sezoni, Željo je imao 13 bodova, a sada ih ima 18. U tih 13 bodova su uracunata su 2 uzastopna gostovanja kao i ove sezone + poraz od Borca prosle sezone. Na kraju polusezone, Borac je imao 7 bodova vise od Želje, a na kraju sezone 2009/2010 je taj isti Borac imao 8 bodova manje
Bez obzira sto je Dodik i prosle godine "gurao" finansije u klub, a klub placao autobuse navijacima
Ovaj tekst je iz novina, tačnije sa jednog drugog sportskog portala, i po riječniku teksta se može zaključiti da novinar koji je pisao preferira hrvatski riječnik, tako da je još objektivniji, tako da ti ostaje da povučeš (pojedeš) sam svoje riječi i epitete koje si meni uputio. Ako nisi znao da je članak, misleći da sam ja ovo smišljao, u redu je, sad znaš.
A to za guranje neko kluba, si možda u pravu ali to guranje je dozvoljeno i legitimno, za razliku od vašeg guranja kluba na terenu od sudija(svi smo imali priliku vidjeti), pare su izdvojene za stadion a i Vlada RS je jedan od sponzora kluba, ko vama brani da nađete sponzore, kad vam je uprava ne sposobna, pa nije u stanju a još aktuelni prvaci.
PAZI, PAZI, BORAC GAZI!