FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vranjesu zabraniti ulazak na stadion.
Vranjesu, Bogicevicu, Arezini itd itdCOYS je napisao/la:Vranjesu zabraniti ulazak na stadion.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
i misimovicuLjoZee je napisao/la:Vranjesu, Bogicevicu, Arezini itd itdCOYS je napisao/la:Vranjesu zabraniti ulazak na stadion.
23
- plavousrcu
- Kontakt:
Meni Hajdarevic bio uzasan. Njegov svaki pas kritican, lopte nesigurbe i netacne. Ne znam, ali od te igre nema nista. Kod gola je pola tima krivo.
Gdje si ti Stojane igrao lopte da mi je znati? 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Mogo je Vranjes za 12 ljami kolko prima uzet bolje kopacke, a ne da mu se klize sve vrijeme
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Šteta, imali smo sasvim dovoljno šansi da zabijemo još 2,3 gola i završimo pricu... i normalno slijedi kazna
Na kraju Zecu golman Krupe odbrani onu šansu i to je to.
Bogicevic i Vranjes = dvije najvece štetocine u Želji.
Sindikalac promaši citavu loptu i oni zabiju gol
Stojan ubjedljivo najveca sisica u Želji, a ima najvecu platu. Kako je to loš igrac, ljudi moji.
I ne treba njih kriviti, vec one koji su ih doveli.
Cuki i Pavic opet ponajbolji.
Bogicevic i Vranjes = dvije najvece štetocine u Želji.
Sindikalac promaši citavu loptu i oni zabiju gol
I ne treba njih kriviti, vec one koji su ih doveli.
Cuki i Pavic opet ponajbolji.
Isto. Uyebao mi je zivce 100 puta. Ako ovako misle da igraju protiv Sirokog neka i ne idu. Nema se sta traziti sa ovakvom odbranom.plavousrcu je napisao/la:Meni Hajdarevic bio uzasan. Njegov svaki pas kritican, lopte nesigurbe i netacne. Ne znam, ali od te igre nema nista. Kod gola je pola tima krivo.
Nek uzmu nekog od nas umjesto Vranješa džaba nek igra, makar da osjeti ponos plavog dresa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Stric prolupao ili nesmije raditi kako on misli. Svima je poznato ogranicenost pojedinaca u ekipi, a on ih nesmije ostaviti na klupi ili im u oci reci da nisu vise za ozbiljnog fudbala ili da nerazumiju sta se od njih trazi.
Prije ce niz losih rezultata otjerati njega, nego pojedine igrace.
Ova utakmica mi je mnogo pokazala, moramo izvući pouke. Morat ćemo dovesti par novih igrača, a neke pustiti da idu". ODA
Bogičević,Vranješ OUT OUT uzet plate od ove dvojice i dovest napadača i beka.bolje Juniora ubacit umjesto Vranješa
Bogičević,Vranješ OUT OUT uzet plate od ove dvojice i dovest napadača i beka.bolje Juniora ubacit umjesto Vranješa
- plavousrcu
- Kontakt:
I meni ne lici na Odu. Ne mirise meni od povratka. Ne osudjujem ga jer znam koliko voli Zelju, ali moras i karaktera imati. Otjera ga Misimovic ko kera pa mu da da vidi neki izmisljeni drugi tim i sad ga vraca. Cini se kao da mu je jedino bitno voditi Zelju, a nije to dobro. Izmjena veceras kriminal.samoposmatram je napisao/la:Stric prolupao ili nesmije raditi kako on misli. Svima je poznato ogranicenost pojedinaca u ekipi, a on ih nesmije ostaviti na klupi ili im u oci reci da nisu vise za ozbiljnog fudbala ili da nerazumiju sta se od njih trazi.
E ali onako čuvati najboljeg igrača protivničke ekipe i još ti da go neometan u potpunosti.
"Nekih igraca se moramo rijesiti"
Bogicevic i dalje u prvih 11
Bogicevic i dalje u prvih 11
To je Bogičević za*ebo mogo je izbit loptu ili primit pa dodat ona njem čini mi se prođe kroz noge ili kraj njega vrijeme je da ode.braco je napisao/la:E ali onako čuvati najboljeg igrača protivničke ekipe i još ti da go neometan u potpunosti.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako na televiziji izgleda penal. Sa zapada se cini da je igrao rukom Bogi?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Steta, ove tekme moramo dobijati. Hajdar koliko god da je borben, mislim da ne imao 9,10 pogresnih pasova. Ruku na srce, Oda je zijanio ovu tekmu sa katastrofalnim izmjenama.
Mozda grijesim, ali nas tim je fizicki potpuno inferioran. Ne znam sta se desava Covicu, ali mislim da zadnja 3 mjeseca jako lose priprema ekipu.
Mozda grijesim, ali nas tim je fizicki potpuno inferioran. Ne znam sta se desava Covicu, ali mislim da zadnja 3 mjeseca jako lose priprema ekipu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kad se to Vranjes zakacio sa Sindikalcem? Taj detalj nisam primjetio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.