Fantasy Premier League

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

StevieG8
Kontakt:

Re: Fantasy Premier League

Post Postao/la StevieG8 » 26 avg 2018, 19:12

Koga sad ubaciti umjesto nesretnog Richarlisona :hmmmmm:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 26 avg 2018, 19:23

Nakon današnjih mečeva, rezultati se polako sumiraju. Wild Card je solidno odradio posao. Neki igrači kao što su Bertrand, Anderson, Schurlle, Sigurdsson su se probudili a izbcio sam ih, ali sam sa novim igračima solidno ubo, kao što su Holebas, Hazard, Walcott pa i Joselu koji mi je ostao prva zamjena u slučaju da Shaw ne zaigra sutra jer vidim da ima neke mogućnosti da propusti sutrašnji meč. S bonusima 60 bodova te sutra čekam Shawa i Llorisa.
Mes Que Un Club

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 avg 2018, 19:36

StevieG8 je napisao/la:Koga sad ubaciti umjesto nesretnog Richarlisona :hmmmmm:
I ja to kontam, možda Pedro ili Walcott? Pereyra iz Watforda odlično igra i čini se kao dobar pik, ali treba uzeti u obzir da Watford naredne 4 tekme igra sa Tottenhamom, Unitedom, Fulham i Arsenalom.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 26 avg 2018, 19:50

braco je napisao/la:
StevieG8 je napisao/la:Koga sad ubaciti umjesto nesretnog Richarlisona :hmmmmm:
I ja to kontam, možda Pedro ili Walcott? Pereyra iz Watforda odlično igra i čini se kao dobar pik, ali treba uzeti u obzir da Watford naredne 4 tekme igra sa Tottenhamom, Unitedom, Fulham i Arsenalom.
City ima smijesne naredne tri utakmice Newcastle, Cardiff i Brighton imam dovoljno novca za Silvu samo se premisljam kojeg da dovedem. Pep ce sigurno gnjavit sa rotacijama, David mi se cini kao bolja opcija ali mi se cini da bi ga mogao odmarati a dati vise sanse Bernardu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 26 avg 2018, 21:34

vrijedi li ubaciti hazarda umjesto salaha, imaju dobar raspored, a liverpool malo tezi

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 26 avg 2018, 21:37

Fikret1946 je napisao/la:vrijedi li ubaciti hazarda umjesto salaha, imaju dobar raspored, a liverpool malo tezi
Kad je Salah u pitanju tu sam semper fidelis :)

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 26 avg 2018, 21:40

StevieG8 je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:vrijedi li ubaciti hazarda umjesto salaha, imaju dobar raspored, a liverpool malo tezi
Kad je Salah u pitanju tu sam semper fidelis :)
hmmm onda pedro umjesto manea :lol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 27 avg 2018, 00:57

Spasi me Mitrovic i Pereyra, inace ocajno kolo, ne nadam se nicemu ni sutra, DDG i Alexisa imam, valjda ce Alexis ili igrati od pocetka ili nikako ne uci jer imam Arnautovica ko izmjenu, to bi malo popravilo stvari. Sto se tice Hazarda ovo bi mogla biti njegova najbolja sezona (kada je statistika u pitanju, golovi, asistencije) jer nikad nije igrao u ovako ofanzivnom sistemu.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 27 avg 2018, 01:18

Nakon sto je kolo uzasno krenulo sa Richarlisonom super se zavrsilo, 72 poena kako vidim najvise u nasoj ligi u ove sedmice. Buduci da mi je napad mozda i najslabiji dio ekipe bez kapitalca kao sto su Kane, Aguero, Auba vjerovatno cu kad se liga malo zakuha a oni proigraju pocet poprilicno zaostajat s bodovima pa ce biti prilike za wild card. Ne vjerujem da Mitrovic, Zaha i Wilson mogu odigrati cijelu sezonu na ovom nivou.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 27 avg 2018, 10:15

StevieG8 je napisao/la:Nakon sto je kolo uzasno krenulo sa Richarlisonom super se zavrsilo, 72 poena kako vidim najvise u nasoj ligi u ove sedmice. Buduci da mi je napad mozda i najslabiji dio ekipe bez kapitalca kao sto su Kane, Aguero, Auba vjerovatno cu kad se liga malo zakuha a oni proigraju pocet poprilicno zaostajat s bodovima pa ce biti prilike za wild card. Ne vjerujem da Mitrovic, Zaha i Wilson mogu odigrati cijelu sezonu na ovom nivou.
Zaha bi mogao gurati posto je glavni motor Placaea. On ili postigne gol ili asistira, s druge strane Mitro i Wilson... ma ne znam sta reci kad su oni u pitanju. Cudi me kako se Callum jos nije povrijedio :mrgreen: , Mitro ce sigurno igrati svaku i na kraju ce vjerovatno ici preko 10 golova ove sezone, ali nije sad bas da jedini on zna dati gol.

Kod mene je napadacki trojac Zaha-Firmino-Mitro, necu ih jos dirati a plan mi je nekad tamo oko sestog kola ubaciti Kanea. Samo je pitanje umjesto koga. :hmmmmm:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 27 avg 2018, 11:05

E usrecices se sa kapitalcem Aubameyangom :rol: Sto se tice Mitrovica, ma on ce sigurno biti dvocifren na kraju sezone, jednostavno ova formacija Fulhama mu je podredjena sto kazu oni sa SK, nema napada da ne dotakne loptu, jednostavno ako Fulham bude zabijao to ce biti uglavnom preko Mitrovica. I ja cu Kanea ubaciti tamo nekad iza reprezentativne pauze.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 27 avg 2018, 14:03

Problem je sto je Aguero u formi a vrlo tesko se mogu priustiti i Kane i Aguero a City ima dosta bolji raspored prvih 10 kola...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 avg 2018, 14:53

Kad se mogu upariti Salah i Aguero, zašto ne bi mogli Kane i Aguero :D
Mes Que Un Club

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 27 avg 2018, 14:56

Pa onda ne mozes Salaha s njima ili premium defanzive kao sto su alonso robertson mendy...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 avg 2018, 15:13

Imam Mendyja, Salaha, Hazarda i Aguera od kapitalaca. Ne možeš imati Salaha, Aguera i Kanea a da ne narušiš ostatak ekipe.
Mes Que Un Club

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 avg 2018, 15:21

slika
:zviz:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 27 avg 2018, 15:29

hule_barca je napisao/la:Imam Mendyja, Salaha, Hazarda i Aguera od kapitalaca. Ne možeš imati Salaha, Aguera i Kanea a da ne narušiš ostatak ekipe.
O tome ti pricam...
Sad ide malo tezi raspored Liverpoola,pitanje je jel se pametno rijesiti Salaha sad :bale:
Chelsea i City imaju fin raspored kao i Everton

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 avg 2018, 15:35

Salah do groba :mrgreen:
Aguera sam ubacio, ali da ga stavim za kapitena, neću nikad smjeti osim ako se Jesus povrijedi :lol:
Mes Que Un Club

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 27 avg 2018, 15:37

Iskreno, ne mislim da ce Salah odigrati jos jednu ludu sezonu poput one prethodne. Imace on i golova i asistencija sigurno, ali je ipak cijena od 13m presudila da ga ne stavljam u tim, za razliku od prosle sezone kada sam ga bukvalno drzao svih 38 kola.
Zato sam se prije odlucio za tandem Firmino-Mane, jer od Sadija ocekujem da bude najbolji igrac Liverpoola ove sezone, a Firmino je kod Kloppa nezamjenjiv a i ucestvuje u velikom broju golova.

O Kunu nisam ni pomisljao. Ok, odlican je napadac, odlicno je i poceo sezonu, ali je Pep ludjak i mislim da bi ga mogao uskoro na klupu staviti radi onog panja Jesusa. Pored toga, zna cesto odsustvovati zbog povreda.
Kad sam vec kod Pepa, dobro sam se zajebo sa Saneom. Ne mogu vjerovati da jednog od boljih igraca iz prosle sezone drzi na klupi a gura onog Mendya. Pricekacu jos malo sa Saneom pa cu i njega zamijeniti, jer Hazard ceka. :cool:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 avg 2018, 15:38

...
S tim da ce Hazard umjesto Eriksena, nisam jos siguran sta cu za Richarlisona.
Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 27 avg 2018, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Venom i 7 gostiju.