FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 27 avg 2018, 08:36

Pogled na tabelu prefin, vise se ni nesjecam kad smo bili prvi posle odigranih 7 kola :lol:
Ali imam neki los osjecaj za Zenicu, jer kad god smo trebali dobiti da nastavimo niz i nafuramo raju, mi smo uvijek zijanili.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 27 avg 2018, 08:56

Orangina85 je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Ma recept ko protiv zvijezde, daj levatima loptu i ubi ih kontrama i presingom.
Zvijezda nam ne smije biti nikakvo mjerilo. Ljudi izaslu 3-5-2 sa krajisnikom kao bocnim. Pa ovih 0:4 su sami prizvali, smijesna ekipa

Slazem se, ali nije ni celik listica. Oni ovo ne dobijaju jer su kvalitet vec na euforiju. Mi cemo ih prizemljiti ako Bog da. Igramo najbolji fudbal, samo nam fali bolja atmosfera oko kluba i vise vjere u momke.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 avg 2018, 08:59

ElCartel11 je napisao/la:Pogled na tabelu prefin, vise se ni nesjecam kad smo bili prvi posle odigranih 7 kola :lol:
Ali imam neki los osjecaj za Zenicu, jer kad god smo trebali dobiti da nastavimo niz i nafuramo raju, mi smo uvijek zijanili.
Dobar teren, oni se nafurali, znaći neće igrati previše zatvoreno, uz hajterski pristup, pobjeda je realna.
Sve ovisi od pristupa igrača, ako bude dobar nema brige. I onda nakon pauze Sisoje dolazi na noge lideru.
:kafa:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 avg 2018, 10:10

Fin nam je raspored nakon Zenice, odnosno do kraja prve trećine prvenstva.Tuzla na Koševu, pa u Krupu, pa onda Široki na Koševu.Zlata bi nam vrijedna bila pobjeda na Bilinom polju.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 avg 2018, 10:11

Zadnje tri tekme igraci su odigrali 100 % i odma se pokazao i kvalitet cim zelje ima . Sad u Zenici moraju pokazat koliko su mentalno jaki jer su bolji tim al ce ovi zapet ko protiv nikog. Steta sto ova tekma nije na nekom kanalu gdje bi mogli svi gledat jer ova tekma bi bila odlicna reklama za PLBiH . Atmosfera i sama tekma ce biti u kost
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 avg 2018, 10:17

High je napisao/la:Samo bi bila šteta da tamo ne pobijedimo zbog greške Kovačevića, kao na derbiju. Zato bih uveo Džafića, vakat mu je.
Cudi me da ga Husref vec protiv Zvjrzde nije posadio , Kovacevic moze bit ekstra golman , vec sad je space shuttle za Ostrakovica npr.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 27 avg 2018, 10:18

Sa visine pogledat je lijepo :wave: :wave: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 avg 2018, 10:40

Pricam juce s nekim likom iz Zenice, pita me idem li na derbi. Kontam derbi prosao prije par hefti, iskuliram ga. Nakon malo on opet idem li na derbi, kontam mozda ja nisam najbolje shvatio ovaj novi trokruzni sistem pa poslije Zenice opet igramo s Vasom al haj. Bio je reko pasa derbi, remizirali smo, necemo valjda sad opet s njima igrati. Kad lik kaze ma jok, Celik - Sarajevo. Ostah bez rijeci.
Jel oni u Zenici fakat ovo zovu derbi?
I, koji im je qurac?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 27 avg 2018, 10:45

Historicar je napisao/la:Fin nam je raspored nakon Zenice, odnosno do kraja prve trećine prvenstva.Tuzla na Koševu, pa u Krupu, pa onda Široki na Koševu.Zlata bi nam vrijedna bila pobjeda na Bilinom polju.
S pobijedom u Zenici mislim da bi dočekali zimu na prvom :pray:
I am coming

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 avg 2018, 10:46

Jel u Zenici imamo suspendovanih igraca ?

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 avg 2018, 10:49

Kovacevica treba istrpiti maksimalno, on je nas novi kurtoa. Pidru takodje, ko sto neko ovdje napisa ja ga vidim u premiersipu za par godina. Msm da ce Husref u Zenici izvesti isti sastav kao i na Grbavici, i da ce se ostatak djece forsirati u slabijim utakmicama ala Zvijezda.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 27 avg 2018, 11:02

esprit24 je napisao/la:Msm da ce Husref u Zenici izvesti isti sastav kao i na Grbavici, i da ce se ostatak djece forsirati u slabijim utakmicama ala Zvijezda.
Što je sasvim okej i prihvatljivo, u većim i težim utakmicama iskustvo pretežno donosi prevagu. Kone baš u Zenici koštao mladi bek Šehić, djeca su to još uvijek, treba imati strpljenja ali ne treba forsirati pod svaku cijenu da igraju baš svaku utakmicu...
Zadnja izmjena: alacious, dana/u 27 avg 2018, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 avg 2018, 11:03

esprit24 je napisao/la:Kovacevica treba istrpiti maksimalno, on je nas novi kurtoa. Pidru takodje, ko sto neko ovdje napisa ja ga vidim u premiersipu za par godina. Msm da ce Husref u Zenici izvesti isti sastav kao i na Grbavici, i da ce se ostatak djece forsirati u slabijim utakmicama ala Zvijezda.
Za Kovacevica se slazem da ga treba istrpiti,ima tu jos nesigurnosti,al vremenom ce dobiti na rutini.
Pidro je vec sad igracina,ako ovako nastavi necemo ga dugo gledati na Kosevu,Jbt kad se sjetim kakve smo polovnjake dovodili za veliku lovu,a sad imas djecu istog kvaliteta,a na njima mozemo mnogo zaraditi.

Ne smijem ni pomisliti kakvu cemo tek ekipu imati slijedece sezone, kad ova djeca dobiju na rutini.Resic,Mujakic,Mustafic,Kovacevic,Pidro,Imamovic,tu bi jos dodao Salcina.

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 27 avg 2018, 11:26

Ma u Zenici ne treba srljati, treba pametno odigrati kao protiv kona. Vjerujem ja u Husrefa i da će on izabrati uvijek najbolje ;) Doduše i ako izgubimo, a nadam se da nećemo, nije kraj. Kao što neko reće prije par stranica teško je to gostovanje za nas uvijek bilo.
I am coming

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 avg 2018, 11:27

Sa igrom i pristupom iz zadnje 3 utakmice, ja vjerujem da mozemo do punog plijena. Ali realno, ni bod me ne bi razocarao
ZZ

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 avg 2018, 11:30

pasica je napisao/la:Pricam juce s nekim likom iz Zenice, pita me idem li na derbi. Kontam derbi prosao prije par hefti, iskuliram ga. Nakon malo on opet idem li na derbi, kontam mozda ja nisam najbolje shvatio ovaj novi trokruzni sistem pa poslije Zenice opet igramo s Vasom al haj. Bio je reko pasa derbi, remizirali smo, necemo valjda sad opet s njima igrati. Kad lik kaze ma jok, Celik - Sarajevo. Ostah bez rijeci.
I, koji im je qurac?
Ma mi s njima imamo tradiciju. Jbg, oni su po trofejima četvrti klub u ligi, uvijek se Bilino punilo protiv nas, i nas znala bit fina brojka na Koševu. U onim godinama između 2010. i 2016. uvijek 8-10 hiljada protiv njih. A nema one friendly atmosfere kao protiv Veleža, nego se žestoko igra. Trenutno smo im kone i mi sigurno najveći rivali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 avg 2018, 11:31

Anonjimus je napisao/la:Ma u Zenici ne treba srljati, treba pametno odigrati kao protiv kona. Vjerujem ja u Husrefa i da će on izabrati uvijek najbolje ;) Doduše i ako izgubimo, a nadam se da nećemo, nije kraj. Kao što neko reće prije par stranica teško je to gostovanje za nas uvijek bilo.
Od samog starta na terenu dati do znanja ko je baba i tako igrat cijelu utakmicu. Budimo realni Celik je dosta losiji od nas i kone i madjare su uzeli na foru u prekidima. Cinjenica je da imaju srce i huk publike al msm da bi ih jedan gol u prvih 20 minuta ohladio i odnio vodu na nas mlin. Znaci sve je do nas i naseg pristupa. Nema tu mudrovanja, nego napasti ih od prve minute a imat ce sve preduslove za to!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 27 avg 2018, 11:33

esprit24 je napisao/la:
Anonjimus je napisao/la:Ma u Zenici ne treba srljati, treba pametno odigrati kao protiv kona. Vjerujem ja u Husrefa i da će on izabrati uvijek najbolje ;) Doduše i ako izgubimo, a nadam se da nećemo, nije kraj. Kao što neko reće prije par stranica teško je to gostovanje za nas uvijek bilo.
Od samog starta na terenu dati do znanja ko je baba i tako igrat cijelu utakmicu. Budimo realni Celik je dosta losiji od nas i kone i madjare su uzeli na foru u prekidima. Cinjenica je da imaju srce i huk publike al msm da bi ih jedan gol u prvih 20 minuta ohladio i odnio vodu na nas mlin. Znaci sve je do nas i naseg pristupa. Nema tu mudrovanja, nego napasti ih od prve minute a imat ce sve preduslove za to!
Nisam ni mislio da se povućemo u svoj šensesterac, nego da polahko gradimo šanse prilike, da ne bude pod must be gol u prvih 20 a onda kontra i primimo ga kao u dosta utakmica ;)
I am coming

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 avg 2018, 11:36

pasica je napisao/la:Pricam juce s nekim likom iz Zenice, pita me idem li na derbi. Kontam derbi prosao prije par hefti, iskuliram ga. Nakon malo on opet idem li na derbi, kontam mozda ja nisam najbolje shvatio ovaj novi trokruzni sistem pa poslije Zenice opet igramo s Vasom al haj. Bio je reko pasa derbi, remizirali smo, necemo valjda sad opet s njima igrati. Kad lik kaze ma jok, Celik - Sarajevo. Ostah bez rijeci.
I, koji im je qurac?
Njih na guzove spasavaju vec godinama a sve sa vezom stadiona i trening centra jer zele zadrtat Bilino u PL , Velez i Sloboda nisu spasavani ko oni, jedva cekam da se Velez vrati iskreno iako bi nama vise Olimpic odgovarao, posteno ljudi rade i izgleda da ove ove sezone nazad.To oni misle pod derbi zbog levela mrznje koji imaju prema nama

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 avg 2018, 11:38

Na današnji dan 2009. smo igrali u Rumuniji s Clujom. E moj Hadžija...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haklamas, NazorUso, teamnorth1989 i 52 gosta.