FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako bude igrao bek-beka, krilo-krilo, vezni-veznog... vjerujem u lakšu pobjedu nego protiv Zvijezde.
Ostajemo prvi do zime sigurno.
Ostajemo prvi do zime sigurno.
Hilmo, pendrek!!!!!!!!avenija je napisao/la:uNbx je napisao/la:Neka se ne ponovi gostovanje gdje je pola momaka fasovalo upalu pluća poslije tekme!
Ako bog da
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Upravo. Bit će lakša tekma dosta nego protiv kona, bar za 50%. Ako budemo na nivou, glat pobjeda, nešto poput Zrinjskog.High je napisao/la:P. S.
Kako već sinoć rekoh, dosta smo iskusniji od Zeničana. Za igrače gostovanje tamo nikako ne može biti gore i opasnije od derbija na Grbavici. Bar se ne sekiram za taj pritisak, tako da sam siguran da nećemo izgubiti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovo bordo je istina i ne sumnjam u to.Ja bih ga ostavio da brani ,sve dok pobjedjujemo,pa taman i da napravi i neke greske.Za njega je ovih pet(a nadam se i 33 utakmice)veliki dobitak za karijeru.Isto tako ne bih imao nista protiv da brani Djafic,ako Kovacevic pogrijesi i Sarajevo izgubi utakmicu.Ponavljam ne vidim ekipu u BiH da nas moze dobiti,a da imamo pristup igri kao na Grbavici,protiv Laznih,Slobode i Zvijezde.High je napisao/la:Kovačevića niko ne pljuje. Svi ga mi podržavamo, ali postoji strah da zbog njegovog straha ili nespretnosti propustimo priliku da osvojimo važnu pobjedu i odlijepimo se, bar malo, na vrhu tabele. Uvijek smo mi ganjali zaostatke, a sad, kad konkurenti kiksaju, imamo šansu da mi njima pobjegnemo. Jazuk bi bio da zbog neke tričarije, njegovog nerezonskog izlijetanja ili čega već, to ne učinimo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sjetih se Plakala! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
MODERNIZACIJA
Stadion "Koševo" dobit će novi rezultatski semafor
Handzic zabija dva gola za pobjedu. Upamtite sta sam rekao!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Zar ovakve vijesti ne idu nakon poraza?hrn je napisao/la:MODERNIZACIJA
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovo bi mogla istina onda bitiHigh je napisao/la:Zar ovakve vijesti ne idu nakon poraza?hrn je napisao/la:MODERNIZACIJA
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E sad me vec zabrinjavasHigh je napisao/la:Sjetih se Plakala!
Ovo bi moglo biti istinito jer je realno, a ne neke arene, krovovi, klinci, palci.hrn je napisao/la:MODERNIZACIJA
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to mada je to sve ok, odlična atmosfera će biti.Evolution87 je napisao/la:Mi smo njima najveci rivali.pasica je napisao/la:Pricam juce s nekim likom iz Zenice, pita me idem li na derbi. Kontam derbi prosao prije par hefti, iskuliram ga. Nakon malo on opet idem li na derbi, kontam mozda ja nisam najbolje shvatio ovaj novi trokruzni sistem pa poslije Zenice opet igramo s Vasom al haj. Bio je reko pasa derbi, remizirali smo, necemo valjda sad opet s njima igrati. Kad lik kaze ma jok, Celik - Sarajevo. Ostah bez rijeci.
Jel oni u Zenici fakat ovo zovu derbi?
I, koji im je qurac?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije čovjek pametan oko golmana, nikako.. Vladan se pokazao dobro, barem za sada, ali me uvijek strah da ne napravi neku grešku koja će nas koštati. S druge strane, imaš Džafića, za kojeg lično mislim da će eksplodirati kad dobije šansu. Imam predosjećaj u vezi njega, ali vidjećemo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zdravo, Pavloviću!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će i kup utakmica, duga je sezona. U kupu moramo maximalno ići jer više nismo poravnati sa trofejima..
Joj da je nekim čudom duplu uzet, pa plakao bi od sreće

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ništa ovo
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 27 avg 2018, 16:06, ukupno mijenjano 2 puta.
E jbg. to je već predaleko i previše očekivati. Treba ići utakmicu po utakmicu a ne nakon 2-3 dobre utakmice odmah očekivati duplu. To smo mi, sebi dignemo očekivanja na max i onda kada izgubimo tražimo smjenu, **** po svima itd itd. Utakmica po utakmicaalacious je napisao/la:Joj da je nekim čudom duplu uzet, pa plakao bi od sreće![]()
![]()
I am coming
Ma jok očekivanja, bio bi lud da to očekujem, to su samo moji vlažni snoviAnonjimus je napisao/la:E jbg. to je već predaleko i previše očekivati. Treba ići utakmicu po utakmicu a ne nakon 2-3 dobre utakmice odmah očekivati duplu. To smo mi, sebi dignemo očekivanja na max i onda kada izgubimo tražimo smjenu, **** po svima itd itd. Utakmica po utakmicaalacious je napisao/la:Joj da je nekim čudom duplu uzet, pa plakao bi od sreće![]()
![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Postao/la sajo10 » 27 avg 2018, 13:48
Golmani:
Nemanja Trkulja (Borac): Izasao nakon prvih 45 minuta protiv Podrinja (0-0). Povreda?
Suan Besic (Angers B): ?
Vladan Kovacevic (Sarajevo): Sacuvao mrezu u Ugljeviku protiv Zvijezde (4-0).
Covjek ovo postavio na drugom pdf ,da li je moguce da Vladan brani za U21
Golmani:
Nemanja Trkulja (Borac): Izasao nakon prvih 45 minuta protiv Podrinja (0-0). Povreda?
Suan Besic (Angers B): ?
Vladan Kovacevic (Sarajevo): Sacuvao mrezu u Ugljeviku protiv Zvijezde (4-0).
Covjek ovo postavio na drugom pdf ,da li je moguce da Vladan brani za U21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.