Šta fali ubacit' malo mitomanije? To vam je filozofija svakako.Osim13 je napisao/la:Jel ovo mogućeSarajevoJeBordo je napisao/la:Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po stadionima. Ti kad pogledaš naš stadion, ti možeš vidjeti LED reklame, ofarbane reflektore, novi teren. Kod nas nema nijednog stadiona da izgleda tako. Tu bi sa nama mogao još i Čelik. Ovo ostalo je mrtvi infrastrukturni otpad. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo i na strani imali uvjete (stadione) za ovaj infrastrukturni stil koji njeguje naš lijepi Hadžija i SDA. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige.
Ne bi mogao čitavu sezonu gledati onakav jad na stadionima, draže mi je pet puta gledati naše LEDove, ofarbane reflektore...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
1:1 mashallah i da nastave ovako igrati i rezultatski inshallah....
Bojan Puzigaca 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- robertkosar
- Kontakt:
Ovaj Pavic nije los trener neznam sto ga ubice smjenise 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Napisa @Blake, okrenu jednu glavu prema drugoj i namignu trecim okom.Blake je napisao/la:Svaka cast savezu na razumijevanju sto su utakmicu Zelje stavili u nedjelju ovako kasno, kada su vrtici i djecija igralista prazna. Zdravlje i zivot su najvazniji
Hz rikverc !
Životni saputnik! 1921
Strinin djed Srbin.robertkosar je napisao/la:Ovaj Pavic nije los trener neznam sto ga ubice smjenise
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Ali kako odovic melje ove manje ekipe, i danas se o tome prica...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Njegova filozofija fudbala to nameće, puni do vrha, tako niko u ligi ne igra.belosevic28 je napisao/la:Ali kako odovic melje ove manje ekipe, i danas se o tome prica...

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- svrakino1921
- Kontakt:
Celikovci najbolje znaju kakav je Pavic strucnjak
Oni bi sad potpisali svi da im Pavic bude trener Celika
Al ova nasa liga je nenadjebiva
Covjek jedini nema poraza i oni ga smjenise

Jesmo najlošija liga Europe, al' smo zato i najzanimljivija za pratitsvrakino1921 je napisao/la:Celikovci najbolje znaju kakav je Pavic strucnjak

Nikad nije dosadno

Al bas zbog takvih poteza smo najzanimljivija liga na dunjaluku. Ne bi bilo zanimljivo sad da je Pavic ostao, jer se to kosi sa etikom nase lige, smjena trenera svaka 2-3 kola. Ovo bi se pravilo moglo stavil kao obavezno, bez smjene trenera u svaka 2-3 kola nsbih uzme licencu klubbu.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
Mi smo svi uz naseg trenera Adnan Orneka, drugi klubovi i njihovi potezi, treneri nemaju veze sa nama.svrakino1921 je napisao/la:Celikovci najbolje znaju kakav je Pavic strucnjak
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Istina, u centru odmah. Nisam ni ja znao dok nisam vidio neki dan Odu vojvodu da ulazi po člansku.GOAT je napisao/la:Jel istina da grobari imaju udruzenje nacijaca u zenici?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Grobari u centru, delije u crkvicama, united force na odmutu ....GOAT je napisao/la:Jel istina da grobari imaju udruzenje nacijaca u zenici?
krupin zalogaj 

Naravno,u samom centru grada,manijaci isto tako imaju udruženje navijača u Zenici,sjedište im je u policijskoj stanici Crkvice,.GOAT je napisao/la: Jel istina da grobari imaju udruzenje nacijaca u zenici?
-
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Naravno,u samom centru grada,manijaci isto tako imaju udruženje navijača u Zenici,sjedište im je u policijskoj stanici Crkvice,.GOAT je napisao/la: Jel istina da grobari imaju udruzenje nacijaca u zenici?

chily-rz je napisao/la:Naravno,u samom centru grada,manijaci isto tako imaju udruženje navijača u Zenici,sjedište im je u policijskoj stanici Crkvice,.GOAT je napisao/la: Jel istina da grobari imaju udruzenje nacijaca u zenici?

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Vanja8 i 41 gost.