U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Trenčin igra 4 - 3 - 3 a Hamza bude jedan od ove trojice u sredini. "Napadač".
Stavim ga pod ignore, ali opet iskace, kad drugi reaguju na nebulozebabino je napisao/la:odavno se veci hajvan nije pojavio na ovom forumu od ovog nagibbega...svaki post za psihoterapeutske analize.
gluho bilo, ja vjerujem da su tvoji ponosni.
Hadžiahmetović je jučer igrao za U21 Konye, baš kao i prošli vikend. Na transfermarktu stoji "unknown injury"...
Mozda nije bila hvala Bogu nesto tesko. i oni iz turske zaboravili skinuti. ali sam ja to sada u radio.
De dok si logovan povećaj Mujakiću cijenu, u radi toZukanovic je napisao/la:Mozda nije bila hvala Bogu nesto tesko. i oni iz turske zaboravili skinuti. ali sam ja to sada u radio.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rodin > MujakicRokoko87 je napisao/la:De dok si logovan povećaj Mujakiću cijenu, u radi toZukanovic je napisao/la:Mozda nije bila hvala Bogu nesto tesko. i oni iz turske zaboravili skinuti. ali sam ja to sada u radio.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Cekam prvo da igra za U21. onda idemo na 1 Mio €Rokoko87 je napisao/la:De dok si logovan povećaj Mujakiću cijenu, u radi toZukanovic je napisao/la:Mozda nije bila hvala Bogu nesto tesko. i oni iz turske zaboravili skinuti. ali sam ja to sada u radio.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vidis tersu kako te gotive High,MortemHZ, pa ih pripazi na Bilinom.3 boda za Kovacevica,Mujakica i Pidru,a na evropskom ce biti jos trojica.Psuj sta hoces ,samo nemoj glavni grad drzave koju obojica volimo.Imajmo povjerenja u selektora.Pozdrav tebi i Zenici.babino je napisao/la:odavno se veci hajvan nije pojavio na ovom forumu od ovog nagibbega...svaki post za psihoterapeutske analize.
gluho bilo, ja vjerujem da su tvoji ponosni.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Na osnovu cega Mujakic sada vrijedi 750 hiljada?Zukanovic je napisao/la:Cekam prvo da igra za U21. onda idemo na 1 Mio €Rokoko87 je napisao/la:De dok si logovan povećaj Mujakiću cijenu, u radi toZukanovic je napisao/la:Mozda nije bila hvala Bogu nesto tesko. i oni iz turske zaboravili skinuti. ali sam ja to sada u radio.
Na osnovu osam lakih komada protiv Atalante?
Catakovic vrijedi 300 hiljada, a Sarajevo je skuplje od Trencina
Dajte malo realnosti.
U svako dobakobe24 je napisao/la:Rodin > MujakicRokoko87 je napisao/la:De dok si logovan povećaj Mujakiću cijenu, u radi toZukanovic je napisao/la:Mozda nije bila hvala Bogu nesto tesko. i oni iz turske zaboravili skinuti. ali sam ja to sada u radio.
@Dr
Yebiga, nemaju iz Trencina nikoga da postavlja cijene.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- ASD
- Kontakt:
Jel placa vlasnik transfermarkta svojim uredjivacima cijena.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Povećao je i Mihojeviću, ali bolje da nije...
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Samo mu ona stoji za Vuchka...High je napisao/la:A tačno sam znao da je to on. Teška dijagnoza!Bazinga12345 je napisao/la:Nadamo se da ce opet biti banovan.babino je napisao/la:odavno se veci hajvan nije pojavio na ovom forumu od ovog nagibbega...svaki post za psihoterapeutske analize.
gluho bilo, ja vjerujem da su tvoji ponosni.![]()
memberlist.php?mode=viewprofile&u=42253
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Da se Zuka brat pita, mi bi imali izlazne transfere jače nego Dinamo 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoće poslije gostovanja na Kipru bili naslov:
"Nova asistencija Čatakovića"
Ili
"Novi gol Čatakovića"
?
"Nova asistencija Čatakovića"
Ili
"Novi gol Čatakovića"
?
Pravda za Ahmeda Hasanovića!
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Ćeman pogodio za pobjedu bh. juniora: Presretan sam zbog postignutog pogotka 29.08.2018 u 20:55 Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u Trening centru u Zenici na pripremama za predstojeće utakmice koje ih očekuju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2019. godine.
U sklopu priprema danas su izabranici Slavena Muse odigrali pripremni susret sa ekipom Borca iz Jelaha i slavili pobjedu rezultatom 1:0. Strijelac jedinog pogotka za naše juniore bio je Sanjin Ćeman iz FK Olimpik. - Sretan sam zbog pogotka, pogotovo što nam je donio pobjedu u ovom susretu. Kada sam dobio poziv za okupljanje bio sam izvan sebe od sreće, a danas nakon ovog pogotka ne znam šta da kažem, rekao nam je Ćeman po završetku susreta na Šibovima. Ćeman kaže kako je prezadovoljan kako teku pripreme. - Drago mi je da sam u krugu kandidata za juniorsku reprezentaciju BiH. U prethodnih par dana smo imali priliku da se dodatno upoznamo, da kvalitetno radimo i u današnjoj utakmici prenesemo zamisli selektora Slavena Muse i njegovih saradnika. Nadam se da ću dobiti poziv i za naredno okupljanje i generalne probe sa selekcijom Gruzije, koje igramo narednog mjeseca, rekao je na kraju razgovora vođa navale juniorske ekipe FK Olimpik.
Pročitajte više na: https://****/reprezentacija/ceman- ... tka/129198
U sklopu priprema danas su izabranici Slavena Muse odigrali pripremni susret sa ekipom Borca iz Jelaha i slavili pobjedu rezultatom 1:0. Strijelac jedinog pogotka za naše juniore bio je Sanjin Ćeman iz FK Olimpik. - Sretan sam zbog pogotka, pogotovo što nam je donio pobjedu u ovom susretu. Kada sam dobio poziv za okupljanje bio sam izvan sebe od sreće, a danas nakon ovog pogotka ne znam šta da kažem, rekao nam je Ćeman po završetku susreta na Šibovima. Ćeman kaže kako je prezadovoljan kako teku pripreme. - Drago mi je da sam u krugu kandidata za juniorsku reprezentaciju BiH. U prethodnih par dana smo imali priliku da se dodatno upoznamo, da kvalitetno radimo i u današnjoj utakmici prenesemo zamisli selektora Slavena Muse i njegovih saradnika. Nadam se da ću dobiti poziv i za naredno okupljanje i generalne probe sa selekcijom Gruzije, koje igramo narednog mjeseca, rekao je na kraju razgovora vođa navale juniorske ekipe FK Olimpik.
Pročitajte više na: https://****/reprezentacija/ceman- ... tka/129198
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Sheyi i 58 gostiju.