Koliko ima godina Alic i kakv hajr bi mogao imati klub.Ako znas bar orjentaciono,bio bih ti zahvalan na info.Dominantan je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Gledo sam juce one juniore. Onaj mali Dervisagic je vec zreo, potkovan i velikog potencijala. Na polusezoni bi bilo dobro ga prikljuciti u prvu ekipu da se upozna sa seniorima i jacim intenzitetom treninga. Lijevo krilo prirodna pozicija, moze jos desno i plus spic. Svidio mi se i Konjalic, desni bocni. Igra cijelu desnu stranu ko i Resic. Nek malo povedu racuna da i njega potpisu mozda. Islamovic mali isto dobar gore i dole. Imamo jos jednog lijevog beka, ako Pidro ode, ako ovako nastavi sigurno ce uskoro.
Jos mi se svidja Alic Berin, igra zadnje veznog, visok, korpulentan, spominjo sam ga nedavno poslije onog turnira. Bas odskace od svojih po fizickoj spremi, a smiren je, stalozen. Zna fino s loptom. Ja mislim da je pozvan u U-19 nedavno. Ima velikog potencijala u akademiji, samo ovi iz uprave nek malo povedu racuna oko ugovora.
Berin Alic je na poziv Tomasa Rosickya vec u Pragu gdje ce obaviti ljekarske preglede i samim tim zavrsiti urednu dokumentaciju za transfer u AC Sparta Prag .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Šteta. Zapo mi je za oko davno već. Vidi se na njemu kvalitet. Ako je Sparta u pitanju, nije loše, oni imaju odlične uslove za razvoj, a dosta daju šansu mladim igračima. Nek mu je sretno i hairli.Dominantan je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Gledo sam juce one juniore. Onaj mali Dervisagic je vec zreo, potkovan i velikog potencijala. Na polusezoni bi bilo dobro ga prikljuciti u prvu ekipu da se upozna sa seniorima i jacim intenzitetom treninga. Lijevo krilo prirodna pozicija, moze jos desno i plus spic. Svidio mi se i Konjalic, desni bocni. Igra cijelu desnu stranu ko i Resic. Nek malo povedu racuna da i njega potpisu mozda. Islamovic mali isto dobar gore i dole. Imamo jos jednog lijevog beka, ako Pidro ode, ako ovako nastavi sigurno ce uskoro.
Jos mi se svidja Alic Berin, igra zadnje veznog, visok, korpulentan, spominjo sam ga nedavno poslije onog turnira. Bas odskace od svojih po fizickoj spremi, a smiren je, stalozen. Zna fino s loptom. Ja mislim da je pozvan u U-19 nedavno. Ima velikog potencijala u akademiji, samo ovi iz uprave nek malo povedu racuna oko ugovora.
Berin Alic je na poziv Tomasa Rosickya vec u Pragu gdje ce obaviti ljekarske preglede i samim tim zavrsiti urednu dokumentaciju za transfer u AC Sparta Prag .
-
Dominantan
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la:Koliko ima godina Alic i kakv hajr bi mogao imati klub.Ako znas bar orjentaciono,bio bih ti zahvalan na info.Dominantan je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Gledo sam juce one juniore. Onaj mali Dervisagic je vec zreo, potkovan i velikog potencijala. Na polusezoni bi bilo dobro ga prikljuciti u prvu ekipu da se upozna sa seniorima i jacim intenzitetom treninga. Lijevo krilo prirodna pozicija, moze jos desno i plus spic. Svidio mi se i Konjalic, desni bocni. Igra cijelu desnu stranu ko i Resic. Nek malo povedu racuna da i njega potpisu mozda. Islamovic mali isto dobar gore i dole. Imamo jos jednog lijevog beka, ako Pidro ode, ako ovako nastavi sigurno ce uskoro.
Berin Alic ima 18 godina i clan je U-19 kod Slavena Muse, FK Sarajevo i prije toga FK Igman Konjic dobijaju svu naknadu za treniranje za period od 12 godine do datuma potpisa 1.profesionalnog ugovora.. tako da hajr je svakako financijski kako za jedan tako i za drugi klub.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pocela emisija na TV1, ko je zaboravio
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- dynamodresden1
Zajebite sva pisanja,sad kad ovako igramo nikad manje navijaca ,pogledajte gostovanje red armija u bihacu vise gotov bilo nego nas tamo,zapitajte se malo,od palamudjenja na netu nema nista.SVI U ZENICU !!!
chily-rz je napisao/la:Ma kako nema brate,izlazio sam s jednom malom iz Lokvina(selo kod Zenice),šutnja s njom je bila blagostanje,.uNbx je napisao/la: Ne znam, fakat nisam čuo "o" kod vas, možda sam nalijetao isključivo na kultivisane ljude.![]()
Halalite na offu,.
Ma dobro to je drugo, i ovdje kad malo zađeš po periferiji, zavijanje na sve strane, mada je i u gradu sve više, ko kad se sjatilo. Sapna je mila majka.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala,mislio sam da li je imao ugovor sa FKS .Dominantan je napisao/la:
Berin Alic ima 18 godina i clan je U-19 kod Slavena Muse, FK Sarajevo i prije toga FK Igman Konjic dobijaju svu naknadu za treniranje za period od 12 godine do datuma potpisa 1.profesionalnog ugovora.. tako da hajr je svakako financijski kako za jedan tako i za drugi klub.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh kako bi bilo dobro napraviti kakvu bodovnu prednost u odnosu na konkurente, kako bi se lakše disalo, pa bi onda kiksevi kao protiv GOŠKa bili "podnošljivi" i ne bi bili dočekani na nož i ne bi atmosfera bila na alarmu i eskalaciji a ybg, doće i takvih tekmi. Lakši bi posao bio za "vađenje" i vraćanje na pravi put, čak nam i trenutna situacija dozvoljava malo duži period bez turbulencija, ako baš ne krene niz brdo, ali neće aBd.
Joj miline pogledat tabelu nakon Atalante, Radnika i GOŠKa, pa one katastrofalne atmosfere pred težak raspored (kone, mađari).. bili smo do guše u gov.nima, al se situacija baš okrenu na našu stranu, hvala Bogu.
Joj miline pogledat tabelu nakon Atalante, Radnika i GOŠKa, pa one katastrofalne atmosfere pred težak raspored (kone, mađari).. bili smo do guše u gov.nima, al se situacija baš okrenu na našu stranu, hvala Bogu.
FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hajmo da pehiramo i prosipamo negativu pred Čelik i ostale protivnike, jer uvijek nakon mrtvog pesimizma bude uspjeh, sažalise se Bog valjda
. Ovako se dižemo i maštamo o svemu i svačemu, pa onda poljubimo zemlju. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kako vi kazete up'o sa stoliceuNbx je napisao/la:Nemaju Zeničani "o" sindrom.Samo rastežu mnoge riječi. Kad sam čuo izraz: "up'o sa stolice", pao sam na oko.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
Pao?ZenickiLC je napisao/la:Kako vi kazete up'o sa stoliceuNbx je napisao/la:Nemaju Zeničani "o" sindrom.Samo rastežu mnoge riječi. Kad sam čuo izraz: "up'o sa stolice", pao sam na oko.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
PostenouNbx je napisao/la:Pao?ZenickiLC je napisao/la:Kako vi kazete up'o sa stoliceuNbx je napisao/la:Nemaju Zeničani "o" sindrom.Samo rastežu mnoge riječi. Kad sam čuo izraz: "up'o sa stolice", pao sam na oko.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
zebote ispade BiH kao ,SSSR , 150 dijalekata i jezika. Ludi ste oba.uNbx je napisao/la:Pao?ZenickiLC je napisao/la:Kako vi kazete up'o sa stoliceuNbx je napisao/la:Nemaju Zeničani "o" sindrom.Samo rastežu mnoge riječi. Kad sam čuo izraz: "up'o sa stolice", pao sam na oko.
Ne kontam par rijeci, al skonto sam sustinu sta si htio reci 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne razumijemo se, aloooZenickiLC je napisao/la:Ne kontam par rijeci, al skonto sam sustinu sta si htio reci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Molim adm. da istraje na tome, da se na temi piše samo službenim jezikom. Ovaj gospodin iz Zenice može psovati, pisati šta mu je volja a niko ništa ne razumije.
Sta ba vi pisete. Djaba baljezgate nista ja vas ne razumjen. 
- prisonbreak
- Kontakt:
Molim administraciju, i gospodina Pendreka da nista ne brise, jer ovo vrijedi citati do subote.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Jeste robijasi, ali na hilmin pendrek navikli niste.
Almir Bekic u prvu postavu u subotu!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Komunikacija je krajnje otežana. Kako li se kod njih kaže subota?
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Laganini1986, miguelramos i 42 gosta.