NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mani Spiska i ti sr anja i sponzora. Koji Edo Best i Zuro oni su isti ku rac ko i ovi. Sto sad neko od tih silnih sponzora ne kupi clanstvo. Nego kupljena yebena 4 glasa.
I sam znas a mozda i ne znas sta je naceknik rekao onih par dana dok ste vi bili u klubu i zasto je vratio pojedince.
Nije ovdje mjesto da pisem o tome.
A ti uvijek dodes ko najpametniji a i sam znas kako stvari stoje i da se tesko sta moze promijenit. Zato mani sracke.
A to da je ovaj kadar bez klupe dovoljan za sredine je prica za sebe. Dovoljan je samo u ovom slucaju da do polusezone imas max.jednog povrijedenog i da molis boga da zute za hladenje imas max.svaku 4 utakmicu.
I sam znas a mozda i ne znas sta je naceknik rekao onih par dana dok ste vi bili u klubu i zasto je vratio pojedince.
Nije ovdje mjesto da pisem o tome.
A ti uvijek dodes ko najpametniji a i sam znas kako stvari stoje i da se tesko sta moze promijenit. Zato mani sracke.
A to da je ovaj kadar bez klupe dovoljan za sredine je prica za sebe. Dovoljan je samo u ovom slucaju da do polusezone imas max.jednog povrijedenog i da molis boga da zute za hladenje imas max.svaku 4 utakmicu.
- ASD
- Kontakt:
Zvijezda ni prosle sezone nije imala nista vecu sirinu.
Evo recimo naprijed je igrao Hevesevic koji je sad na klupi, a sa klupe igrac koji je trebao donijeti promjenu u igri je bio Ivanovski, frajeru najbolja utakmica bila protiv Bosne kad su oni lezali.
Evo recimo naprijed je igrao Hevesevic koji je sad na klupi, a sa klupe igrac koji je trebao donijeti promjenu u igri je bio Ivanovski, frajeru najbolja utakmica bila protiv Bosne kad su oni lezali.
Combe ja tebe čovječe nemogu svatit nikako u kom svijetu ti živiš probudi se liku. Ni meni se nesviđa puno puno toga al nemogu blatit klub koji volim. Zapamti Zvijezda nije ni ja ni ti Zvijezde je bilo i prije nas bit će je i posle nas lp
Nasem navijacu Mehi, neka je vjecni rahmet laka mu ova zemlja bosanska...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
El fatiha bio je legenda lik... nesto slicno Atalu...
Jedan post nadi gdje sam blatio klub nikad vise rijec necu napisati. Olos koji ga vodi da.zvijezda1 je napisao/la:Combe ja tebe čovječe nemogu svatit nikako u kom svijetu ti živiš probudi se liku. Ni meni se nesviđa puno puno toga al nemogu blatit klub koji volim. Zapamti Zvijezda nije ni ja ni ti Zvijezde je bilo i prije nas bit će je i posle nas lp
Care moj, ti pljuljes gdje god sta ima u klubu.combe je napisao/la:Jedan post nadi gdje sam blatio klub nikad vise rijec necu napisati. Olos koji ga vodi da.zvijezda1 je napisao/la:Combe ja tebe čovječe nemogu svatit nikako u kom svijetu ti živiš probudi se liku. Ni meni se nesviđa puno puno toga al nemogu blatit klub koji volim. Zapamti Zvijezda nije ni ja ni ti Zvijezde je bilo i prije nas bit će je i posle nas lp
Vidi combe, tebi niko ne valja oke ne valjam ni ja ni edo best ni zuro ni sadasnja uprava ali brate valjas eto ti kojo ovdje samo pametujes i palamudris svake godine istu pricu nedo bog da imas kontakt sa nekolicinom klubova i poznantstvo kakvo recimo ja imam ko bi te trpio jarane. Od govana se pita ne pravi nego treba generalnog sponzora jakog naci a to ti i danas dan kazem da 20 kompanija ima koje se mogu dovesti bez problema u klub, ali zasto bi ja radio neciji posao, u firmi gdje sam uposlen ne zelim tudje obaveze da preuzimam a da se neko kiti rezultatom mog rada nikad! Drugo, evo ako ti mislis da ce spasit klub nas tri - četiri lika mi cemo otic sutra pristupnice potpisati za skupštinu jer mi za razliku od tebe makar nesto damo, daj više popusti pusti nas da uzivamo u ovome sto imamo, pa ispadnemo pa šta ja imam osjecaj da je to neki licni tvoj interes da se ti kačas sa svima da ti niko ne valja ja mogu zamislit samo kakav je zivot tvojih ukucana sa tobom. Pustite upravu da radi dok ima rezultata plescite i gubice zacepite počevši od mene pa nadalje a kad krene po zlu pljuvat cemo u tome smo najbolji!
Spiska moj od tebe nikad ljudstvo. Ti se okreces kako vjetar puse. A to je najgora vrsta koja nema svoje ja. Kako mi se cini prije 20 dana si napisao da sam sve u pravu sad odjednom kontra.
Eto imate mahanje od mene jedno vrijeme a ponovo ce te vidjet ko je bio u pravu. Da li vi sa bagerima, plastikom, Irancima ili sa krovom koji si ti Spiska govorio da je zavrsen ili ce na kraju bit onako kako sam ja govorio.
Eto imate mahanje od mene jedno vrijeme a ponovo ce te vidjet ko je bio u pravu. Da li vi sa bagerima, plastikom, Irancima ili sa krovom koji si ti Spiska govorio da je zavrsen ili ce na kraju bit onako kako sam ja govorio.
Ma nek si ti ba ljudstvo jarane krijes se iza 10 persona suti majketi ba combe samo mozes jos ovdje da pametujes ljudstvo i karakteru! Iranac je tu vjeruj u gradu eh sad koliko je financijski sposoban i dali je sposban vidjet ce se,a trava plastična ce se završit imami dokument koji govori da je to već potpisano ko ne vjeruje bujrum kafa da mu pokazem dokumentaciju, da se razumijemo ne gotivim ni ja pola uprave ali trenutno mi ne mozemo nikog nac ko ce to bolje obavljati, ja prvi da sam ostao u klubu pitanje je dali bi mogli ovo sve raditi ovako kako oni rade nije bas jednotavno voditi klub ja sam ga imao priliku voditi pa makar i na 10 dana, i kazem ti i sad mogu 20 firmi završit po 1000 km odgovorno tvrdim, ali treba tim ljudi imati za to sto sam i govorio na skupštini ja necu da mi uprava tim pravi za marketing nego ja i da predstavnik marketing-a sjedi u upravi.
Ovaj novi status nas mozda vadi to treba pokusat progurat. Treba se cijeli grad dignut i firme. Pokusaj Piska sa tim firmama naci ljudi koji ce pristupnice kupit. Cak bi trebali i navijaci recimo njih deset po sto km eto jedne pristupnice. Svi ti ljudi sto budu kupili pristupnicu imace pravo glasa kad se bude birala uprava. Tu je sve transparentno i onaj ko je pomogao direktno se ukljucio u biranje uprave. Treba marketingom jakim pogurat to sve da se iznova sve mijenja da dolazi plasticni teren ovo ono pozitivno pricat i radit.Ja cu sa par navijaca pokusat kupit pristupnicu cim vidim da ljudi kupuju. Al se mora i radit Piska nesto i nemoze stadion bit nako prljav i neuredjen, neociscen. Kad su bili roditelji iz Simin hana i Brckog u Nedilju na onim tamo tribinama flasa pivskih i smeca kolko hoces pitaju ljudi sta je ovo.
Koliko para toliko muzike trenutna uprava izvlaci maksimum uz pomoc opcine pristupnica je jos dosta potpisano,statut nam donosi dugo ocekivanu privatizaciju to je dobra stvar,napokon dobijamo plastiku uz pomoc naseg covjeka u savezu
Cinjenica da moze daleko bolje i da bi se ljudi u klubu trebali više angazovati javno sam im rekao da nije u klubu bit daj samo novac nego zahtjeva i odredjeni rad davanje sebe a to ne mozes ako 1000% ne volis klub. Ali mi samo znamo pametovati umjesto da svi ustanemo evo ovaj combe svaka mu čast ima dosta istine u njegovim postovima ali brate kad si tako pametan šteta je da propada pamet po kaficima treba se uključit u klub pa koliko možeš, a ovako ovdje pravljenjem izigravanjem pameti samo vučemo bijes ljudi u klubu da se i oni povuku jer ti garantujem da nema više budala koji bi stali u klub ja prvi više nikad nebi!
Ti stvarno volis Zvijezdu i netrebas se bezveze trgat,za nesto vise i sto bi raja volila a to je pun stadion i premijer liga preduslov je privatizacija da klub uzme jedan covjek i postavi svoje ljude u rukovodstvo,svoje trenere i onda nema price sto je ovaj sto je onaj u klubu.Primjer je Azmir Husic,to je formula uspheha i iza takvog projekta treba da stane opstina.A ovo sto prica combe nije doso ovaj igrac izjalovilo se ovo ono,spominjete nekakog Kovaca koda je Ronaldo il Salah pa ce nas on uvest u pl,il bio na kraju deseto mjesto il osmo il sesto isto ti dodje jedan ulazi u visi rangspiska je napisao/la:Cinjenica da moze daleko bolje i da bi se ljudi u klubu trebali više angazovati javno sam im rekao da nije u klubu bit daj samo novac nego zahtjeva i odredjeni rad davanje sebe a to ne mozes ako 1000% ne volis klub. Ali mi samo znamo pametovati umjesto da svi ustanemo evo ovaj combe svaka mu čast ima dosta istine u njegovim postovima ali brate kad si tako pametan šteta je da propada pamet po kaficima treba se uključit u klub pa koliko možeš, a ovako ovdje pravljenjem izigravanjem pameti samo vučemo bijes ljudi u klubu da se i oni povuku jer ti garantujem da nema više budala koji bi stali u klub ja prvi više nikad nebi!
Otkriti ko je combe i objesiti ga sad za sajam
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Puna podrška upravi kao sto neko rece nije to samo sepuriti se i biti na stadionu. Ima tu posla i trganja zivaca kolko hoces. Najlakse je pametovati a ne dati marke. Od ovog debila mi se povraca omrzo mi je forum. Mogu misliti kako nam se svijet smije kad on ovdje iznosi svoje teorije, idi jadan navijaj gdje drugo i pusti nas da volimo svoj klub. Meni je iskreno ova liga taman i dan danas zivim za subotu i zvijezdinu utakmicu, klub treba voliti a ako neko misli da moze bolje pravac na stadion i u upravu. Ako ima zainteresiranih za kupovinu pristupnica i ja sam za da se saberemo po kolko ko moze i pokazemo koliko volimo klub
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja sam spreman ucestovat u kupovini pristupnice ali ocekujem od jare combeta da i on sa nama ucestuje i pokaze kolko voli Zvijezdu.
Trening sila danas sve pet stari moji... Matori Lazo nato dere guzove fino...Disciplina na nivou nema mrdanja sa onakim pristupom deremo Gorazde mislim.
Samo eto sto fali par igraca nam al staces.... valjda izduramo...
Ociscene tribine sve cakum pakum dole...
Trening sila danas sve pet stari moji... Matori Lazo nato dere guzove fino...Disciplina na nivou nema mrdanja sa onakim pristupom deremo Gorazde mislim.
Samo eto sto fali par igraca nam al staces.... valjda izduramo...
Ociscene tribine sve cakum pakum dole...
jel trava narasla 
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Gledam pregled kola Igmanu da nije bilo Kolaka uzeli bi 3 boda 100%.
Normala Cevap Zvijezda je Zvijezda stari moj nije Cevap i zna se gdje je dugorocno mjesto Zvijezdi.To je premijer liga... Mi smo klub sa tradicijom i evo ova dugoocekivana promjena statuta i privatizacija bi trebala nas dovest na stare staze slave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.