La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Benzema se naučio u ovih 10 godina kako da otvara prostor, gdje da stoji odnosno kako da se sklanja Ronaldu pa je sad puno produktivniji kad ovog drugog nema.
I sinoc je bilo par situacija gdje neko probije po strani i Benzema odvlaci odbranu kako bi neko iza njega ostao sam. Problem je sto tog nekog iza njega nema.sljivo je napisao/la:Benzema se naučio u ovih 10 godina kako da otvara prostor, gdje da stoji odnosno kako da se sklanja Ronaldu pa je sad puno produktivniji kad ovog drugog nema.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Benzema igra kvalitetno i kada ne daje go.
Sjajan je na lopti i fantastican u protoku lopte i kombinatorici.To je nesto sto statistika prikriva ali svako ko gleda utakmice Reala zna da je Benzema od krucijalne vaznosti za Real.
Suarez je nebitan u Barceloni , njegov kvalitet je statistika kuliminirala Messijevim partijama u ime Suareza i golovima nastali kao produkt sjajne igre Messija,Neymara i drustva.Individualno , Benzema je kvalitetniji i korisniji igrac.
Ovo je slicna situacija kada se kompariraju Messi o Ronaldo.Statisticki u par deka , kvalitetom je Messi koplje iznad ,po znacaju za ekipu ,po produktivnosti i raznovrsnosti.
Real je sinoc djelovao sjajno.Brutalno jaki na lopti,brz srljanja i nekog pretjeranog nabijanja lopte na pamet.
Sjajan je na lopti i fantastican u protoku lopte i kombinatorici.To je nesto sto statistika prikriva ali svako ko gleda utakmice Reala zna da je Benzema od krucijalne vaznosti za Real.
Suarez je nebitan u Barceloni , njegov kvalitet je statistika kuliminirala Messijevim partijama u ime Suareza i golovima nastali kao produkt sjajne igre Messija,Neymara i drustva.Individualno , Benzema je kvalitetniji i korisniji igrac.
Ovo je slicna situacija kada se kompariraju Messi o Ronaldo.Statisticki u par deka , kvalitetom je Messi koplje iznad ,po znacaju za ekipu ,po produktivnosti i raznovrsnosti.
Real je sinoc djelovao sjajno.Brutalno jaki na lopti,brz srljanja i nekog pretjeranog nabijanja lopte na pamet.
Benzemi se mogu zamjeriti jedino oni nevjerovatni promašaji zadnjih godina, što je za napadača nedopustivo. A što se tiče svega ostalog on je sami vrh.Kanye je napisao/la:I sinoc je bilo par situacija gdje neko probije po strani i Benzema odvlaci odbranu kako bi neko iza njega ostao sam. Problem je sto tog nekog iza njega nema.sljivo je napisao/la:Benzema se naučio u ovih 10 godina kako da otvara prostor, gdje da stoji odnosno kako da se sklanja Ronaldu pa je sad puno produktivniji kad ovog drugog nema.
Ne daj Boze da ovo @Mello procita 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sinoc je masina bio treba ga pohvalit.Sumnjam sad da moze ovako cijelu sezonuL-Train je napisao/la:Ne daj Boze da ovo @Mello procita
Benzema je obicni **** od igraca i nosi ga sutra u svoju ekipu. Evo vam ga dzaba i platicemo ako treba.JoeBleck je napisao/la:Benzema igra kvalitetno i kada ne daje go.
Ja sam negdje do 2015-te bio pobornik tog igraca, opravdavao ga i do tada je i igrao, iako standardno bez konstante ali igrao nesto. Ovo zadnjih godina je **** sramota.
Ali vidim sjedaju svi na neki hayp train ko ekipitza sa RMB-a koju je neugodno citati.
- Fikret1946
- Kontakt:
Benzema je obicni polovnjak ala Benteke,nista bolji igrac od njega. Zna se sta je posao napadaca.
- hule_barca
- Kontakt:
Ovaj Real mi izgleda totalno neubjedljivo. I dalje će to biti dovoljno za pobijediti 80% ekipa u Španiji, ali mislim da kad naiđu na jače ekipe da će se propisno mučiti.
Mes Que Un Club
Meni su trenutni Suarez i Benzema debelo ispod standarda i nivoa napadača za Barcelonu i Real.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Fikret1946
- Kontakt:
Suareza treba klupirati i poslat ga da poradi malo na fizickoj spremi kako bi usao u formu. On kad je u formi nema boljeg napadaca na svijetu od njega, niti Barca moze naci nekog boljeg na trzistu od njega
Sto se tice Benzeme, u nasoj ligi ima igrača koji ce dati vise golova na poziciji napadaca od Benzeme u Realu
Sto se tice Benzeme, u nasoj ligi ima igrača koji ce dati vise golova na poziciji napadaca od Benzeme u Realu
58% pobjeda prošle sezone. Daj bože da bude sad 80.hule_barca je napisao/la:Ovaj Real mi izgleda totalno neubjedljivo. I dalje će to biti dovoljno za pobijediti 80% ekipa u Španiji, ali mislim da kad naiđu na jače ekipe da će se propisno mučiti.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Idu Suarez i Benzema na 30+ ove sezone.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- hule_barca
- Kontakt:
To sam malo napamet rekao, ali mislim da neću biti daleko. Vjerujem da je Realu primarni cilj La Liga a još ako brzo ispadnu iz LP-a onda nema razloga da nemaju visok procenat pobjeda u domaćem prvenstvu.Kanye je napisao/la:58% pobjeda prošle sezone. Daj bože da bude sad 80.hule_barca je napisao/la:Ovaj Real mi izgleda totalno neubjedljivo. I dalje će to biti dovoljno za pobijediti 80% ekipa u Španiji, ali mislim da kad naiđu na jače ekipe da će se propisno mučiti.
Mes Que Un Club
evo ga Guedes zvanicno u Valenciji, 40mil, moguce da naraste do 50, bas im fali, ne znam kog djavla Wass tu igra, al brzo ce Guedes u prvih 11.
Konacno i to.
- sagitarius
- Kontakt:
Ovo se cekalo cijelo ljeto...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Valencija me razocarala protiv Espanyola,bas su uzasno izgledali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Yebem ti Alija djecu kakav sam finis sinoc propustio.
Sad gledam snimak Bilbao vs Hueca
Kakvi perverzni golovi su padali.
Gol Avile za 2:2 je remek djelo !
Sad gledam snimak Bilbao vs Hueca
Kakvi perverzni golovi su padali.
Gol Avile za 2:2 je remek djelo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.