Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Gandalf
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Gandalf » 26 avg 2018, 16:57

Alisson vrijedi svakog feninga, Joe Gomez polako postaje sve bolji i bolji, mlitavog Matipa se u Junu riješiti i potražiti novog CB-a.
Volio bih onog Van Arnholta vidjeti kao novog lijevog beka sljedeće godine, uh kakve bi smo samo dobre bekove sa ovim holanđaninom imali, Moreno je prevazišao svrhu svog postojanja u Liverpoolu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 avg 2018, 20:07

Wijnaldum protiv Brightona 76 pasova, 75 tacnih. Tesko ce njega ko zamijeniti.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 26 avg 2018, 22:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:Wijnaldum protiv Brightona 76 pasova, 75 tacnih. Tesko ce njega ko zamijeniti.
Kapiten Hendo. :kafa:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 26 avg 2018, 22:17

Tek sad sam primjetio da je kapiten Wolvesa scouser Conor Coady. Igrac kojeg sam uvijek prvog prodavao na FIFI, mislim da je odigrao jednu utakmicu pod Rodgersom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 avg 2018, 22:34

Koliko je Fabinho nespreman, ni na klupi nije bio. Nadam se da ce napokon da se privikne, spremi, i da ce poceti da igra. Trebat ce nam itekako.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 27 avg 2018, 00:04

Gandalf je napisao/la:Alisson vrijedi svakog feninga, Joe Gomez polako postaje sve bolji i bolji, mlitavog Matipa se u Junu riješiti i potražiti novog CB-a.
Volio bih onog Van Arnholta vidjeti kao novog lijevog beka sljedeće godine, uh kakve bi smo samo dobre bekove sa ovim holanđaninom imali, Moreno je prevazišao svrhu svog postojanja u Liverpoolu.
Moze Arnholt al na klupu. Pa nije Klopp pobudalio da mjenja Robertsona.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 avg 2018, 00:07

Moreno je sasvim ok za klupe, koliko vidim ni ne buni se puno što je još bolje. A izgleda i da je neka dvorska luda, provodi cirkus što je svakako ok za timski duh.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 27 avg 2018, 00:30

Osim13 je napisao/la:Moreno je sasvim ok za klupe, koliko vidim ni ne buni se puno što je još bolje. A izgleda i da je neka dvorska luda, provodi cirkus što je svakako ok za timski duh.
Ma daleko je od nekog antitalenta samo ga je slagao ko god mu je rekao da je bek, jer defanziva mu je 0. Ima brzinu i dribling, meni se ubio za krila ili wingbacka u onoj 3 5 2 formaciji ali to je nebitno skroz sad. Nek ostane kad se vec uhljebio ionako je Robi neunistiv covjek ima jednu ili ni jednu povredu u karijeri..

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 27 avg 2018, 15:58

Navodno ce Klopp rotirati protiv Leicestera, ocekujem Shaqiria, Fabinha i Clynea ako stvarno dodje do nekih promjena.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 27 avg 2018, 17:29

Ja mislim da cemo oboriti klupski rekord ako pobijedimo i iducu. Prvi put 4 uzastopne pobjede??
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Gandalf
Kontakt:

Post Postao/la Gandalf » 27 avg 2018, 17:32

nikoga on neće rotirati, sve do prve povrede, eventualno mickey mouse cupa

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 avg 2018, 20:36

I ne treba rotirati dok pobjeđuju mozda dati sa klupe nekom od novih šansu malo ranije.
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 27 avg 2018, 21:16

Gandalf je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
To sto si stabilan, sto se odbijaju rekorne cifre, bez trofeja ne znaci apsolutno nista, u svijetu fudbala se broje jedino trofeji...to najbolje znaju navijaci Arsenala, a u zadnje vrijeme i navijaci uniteda...
Mislim da se situacija u ta dva kluba sa situacijom u Liverpoolu ne može ni uporediti.
Trofej(i) u LFC mogu doći na kraju ove sezone, baš zato što se proteklih godina pametno radilo, riješili su se gomile škart igrača, doveli nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača te top trenera. Suarez, Sterling, Coutihno su otišli jer su sami tako htjeli, klub ih nije htio prodati, stoga ne stoji prigovarati klubu što su pomenuti igrači požurili otići. Emerya i Mourihna ništa dobro ne čeka ove sezone, igra toplo-hladno, osrednji rezultati, a to je Liverpool već davno apsolvirao, neka prošla vremena za LFC ali ne i za Arsenala i Uniteda.
Ne odg na ovo neki dan...

Ne pisem o ovom Arsenalu, nego o onom odprije nekoliko godina, kada su imali isto ovako velike najave, napravili stadion, stabilan klub bla, bla...pa vidi kako zavrsise...A united je i dalje daleko stabilniji klub od Liverpoola i igracki nista losiji, i dalje mogu dovesti bolje igrace, samo sto im je atmosfera oko kluba katastrofa, jer raste pritisak, vec godinama nisu uzeli ligu, lose igraju, a gradski rival gazi...

Trofeji mogu doci, ali isto tako lahko moze biti da bude 0 na kraju, i sta onda, biti zadovoljni jer smo u boljoj situaciji nego kad su nas kupili, i odbijaju prodati klub ? Dok ce jos neki Arap kupiti Chelsea, ili neki drugi klub u ligi i od njih napraviti novi Chelsea ili City...

Pa ja sam prvi ovdje branio ove vlasnike, i o tome raspravljao sa @ferom i @kumom, koji su i tada bili protiv njih, i evo nakon toliko godina, ispade da su bili upravu, da nam sto se tice trofeja nisu nista donijeli...
Nakon CP i Brightona raste optimizam, uzeli smo bodove na sampionski nacin, i to mi se svidja, treba nam sto vise ovakvih pobjeda, tako se gradi mentalitet pobjednika, treba nam sto vise laganih i rutinskih pobjeda...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 27 avg 2018, 22:37

kumkalesic je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:Čovječe, kako je lijepo gledati jedan meč kada si uvjeren da protivnik nema dovoljno dobrog igrača da zabije gol pokraj Van Dijka i Beckera :)
Samo da ponovim ono što napisah u ponedeljak :kafa:
Evo i ovdje kume, ako bojkotujes fejs :mrgreen:
slika
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 27 avg 2018, 23:11

Da se uključim u raspravu o trofejima opet (halali fera)..
Znači nije problem što do sad nismo osvojili nijedan trofej, već je problem ako ga sad ne osvojimo kad smo nakon dugo vremena dobili kompaktnu ekipu sa glavom i repom. Liverpoolu je ove godine cilj osvojit titulu, sve drugo je neuspjeh realno gledajući. Drugo mjesto u ligi nije loše, al to neće nikog zadovoljit, dok sezona bez ijednog trofeja je baš katastrofa.
Walk on, with hope in your hearts.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 avg 2018, 23:25

Drugo mjesto neće zadovoljiti, ali realno gledajući pored ovakvog Citya, Liverpool nije favorit za titulu i po meni će neuspjeh biti ako se do samog kraja ne budemo borili za titulu a ne ako ne osvojimo. Moraju se poklopiti mnoge stvari da bi se osvojilo, a ni ostali neće sjediti i gledati kako se City i Liverpool takmiče. Spursi i Chelsea ce sigurno napasti iz sjene s obzirom na hajp koji se stvorio oko Liverpoola i uloge favorita koje su svi dali Cityu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 avg 2018, 23:25

Svakako da je ovo sezona u kojoj se jednostavno očekuju trofeji, a, ako mene pitate vlasnici su odradili svoj dio posla, istresli lovu, doveli su ono što je Klopp tražio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 28 avg 2018, 01:23

Osim13 je napisao/la:Svakako da je ovo sezona u kojoj se jednostavno očekuju trofeji, a, ako mene pitate vlasnici su odradili svoj dio posla, istresli lovu, doveli su ono što je Klopp tražio.
Napokon neko da se složo sa mnom :salut:
Walk on, with hope in your hearts.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 avg 2018, 07:45

Igralo se finala, ovog onog, ali ako ne osvojimo makar FA cup ili Liga kup onda će sezona biti katastrofalna (naravno ovo pod pretpostavkom da ne osvojimo Ligu prvaka/ligu). Previše se uložilo da se moze reci da je još jedan plasman u top 4 rezultatski dobra sezona.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 28 avg 2018, 09:18

Reds moji, ici od kola do kola , pobjedjivati "male" , nadati se da ce sto kasnije doci do povreda (njih ce nazalost svakako biti) pa kud nas to dovede.
Meni je posebno drago sto smo konacno u jednom kontinuiranom ritmu world class partija.
Prosle sezone Swansea,Huddersfield i slicni odu na Etihad da izgube a na Enfieldu se nadigravaju.
Osjeti se veliko strahopostovanje svakog naseg protivnika prema nama.

Nego , nadajmo se dolasku Liverpoola u Zagreb a mozda i u Beograd.
tz tz tz tz tz tz

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.