BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
pet poena zaredom izgubiti na svojoj servi. amaterski. gori sam ja sto upalih stream.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma mrs!
Sta mu je jeli bolestan.
leđatuzla075 je napisao/la:Sta mu je jeli bolestan.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Joj brate vidim i na Dzekinoj temi si se iznervirao hahahahCOYS je napisao/la:Ma mrs!
Bice bolje nekad, proigrace nasi kad tad.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Ma što se džaba nervirate, pa sami ste mogli skontati da će teško ovo ići, jednostavno nije Damir u vinklu i to je to.
Po mom skromnom mišljenju, on je cijelu sezonu prilično loš, imao je fine rezultate na AO i RG, te osvojena Antalija, sve ostalo totalno prosječan tenis, ni blizu onog nivoa drugog dijela prošle sezone.
Po mom skromnom mišljenju, on je cijelu sezonu prilično loš, imao je fine rezultate na AO i RG, te osvojena Antalija, sve ostalo totalno prosječan tenis, ni blizu onog nivoa drugog dijela prošle sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- plavalokomotiva
- Kontakt:
E jesu truhli obojica, ko da gledam malo jaci termin

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Hajde
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kad imas povredu ledja , preporuka je mirovanje , a on hoce da igra 5 set. Ma Damir ovo ne moze dobiti , jedino da ne dao Bog Dusan sta slomije. Mjesto da preda poslije 1. seta i proba se oporaviti za Japan.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
NOVOST!
Basica ce vrlo malo ili cak nimalo prenositi jer u 1h igra serena i prenos na es1, a na es2 u to vrijeme azarenka. Thiem i Mirza samo kao dopuna jer su se ovi oduzili prije mirze
Basica ce vrlo malo ili cak nimalo prenositi jer u 1h igra serena i prenos na es1, a na es2 u to vrijeme azarenka. Thiem i Mirza samo kao dopuna jer su se ovi oduzili prije mirze
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
... i svako komentariseBosnaSTL je napisao/la:Cudim se kako je ova mrljina top 30 igrac svijeta!Yebes tenis kad svak igra!
Sad ja kontam da ga ne cekam dzaba, jer imaju nadal i delpo u pola tri tako da pisi propalo kad su nara i fritz igrali 7 sati yebem im sveforgempp je napisao/la:NOVOST!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako je 6 sati razike ,znaci pocnu oko 20 sati po njihovom vremenu(imaju li reflektori na svim terenima i do koliko sati se igra).Hvalaforgempp je napisao/la:NOVOST!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re:
Imas mladicu , ali ne moze se godinu dana biti u TOP30 slucajno.A to sto nema mocan servis ,govori o njegovim drugim kvalitetima.Ono preko SDA i SDP do TOP30. I ove djevojke odose izgleda u 3.set , nece Miki do 3 sata.BosnaSTL je napisao/la:Pa kad top 30 teniser nemoze da servira bolje od neke cure imam pravo na komentar!hm59 je napisao/la:... i svako komentariseBosnaSTL je napisao/la:Cudim se kako je ova mrljina top 30 igrac svijeta!Yebes tenis kad svak igra!
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 28 avg 2018, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Re:
Treba biti realan i reći da je zasluzeno u top 30, iako mu servis nije jača strana. Danas nije izgledao spreman 100%, nije uopste pokusavao da trči na neke lopte na koje inace trči, jednostavno nedostajalo je ono što ga najviše krasi i što ga je dovelo u top 30, a to je njegova velika borba za svaku loptu.BosnaSTL je napisao/la:Pa kad top 30 teniser nemoze da servira bolje od neke cure imam pravo na komentar!hm59 je napisao/la:... i svako komentariseBosnaSTL je napisao/la:Cudim se kako je ova mrljina top 30 igrac svijeta!Yebes tenis kad svak igra!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: Re:
Treba biti realan i reći da je zasluzeno u top 30, iako mu servis nije jača strana. Danas nije izgledao spreman 100%, nije uopste pokusavao da trči na neke lopte na koje inace trči, jednostavno nedostajalo je ono što ga najviše krasi i što ga je dovelo u top 30, a to je njegova velika borba za svaku loptu.[/quote]xinxee je napisao/la:Pa kad top 30 teniser nemoze da servira bolje od neke cure imam pravo na komentar!BosnaSTL je napisao/la:... i svako komentarisehm59 je napisao/la:Cudim se kako je ova mrljina top 30 igrac svijeta!Yebes tenis kad svak igra!
Pa nije valjda da nisi vidjeo , da ima povredu ledja.
Pa zato ti kazem da nije izgledao spreman, vidio sam sve, čak sam i komentarisao to u toku mečaSamozdravlje je napisao/la: Pa nije valjda da nisi vidjeo , da ima povredu ledja.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ja ga bas gotivim ,ali nije ok igrati povrijedjen,valjda lovu dobije i predajom u 3 setu.Nesto ne znam da je puno puta predao radi povrede(jednom onom Egipcaninu na chall)xinxee je napisao/la:Pa zato ti kazem da nije izgledao spreman, vidio sam sve, čak sam i komentarisao to u toku mečaSamozdravlje je napisao/la: Pa nije valjda da nisi vidjeo , da ima povredu ledja., siguran sam da bi dobio Lajovića da nije bilo tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.