Ne znam, vukla se prica i od ranije da nije bas dobro ali nastavljao je igrati. I meni je drag posto znamo svi kroz sta sve treba sportaš iz BiH proći da bi dosao do nekog uspijeha. A ovi "hejt komentari" su suvišni, pogotovo to vole raditi ljudi koji inace i ne prate tenis. Dnevno smo svjedoci iznenađenjima na teniskim terenima.Samozdravlje je napisao/la:Ja ga bas gotivim ,ali nije ok igrati povrijedjen,valjda lovu dobije i predajom u 3 setu.Nesto ne znam da je puno puta predao radi povrede(jednom onom Egipcaninu na chall)xinxee je napisao/la:Pa zato ti kazem da nije izgledao spreman, vidio sam sve, čak sam i komentarisao to u toku mečaSamozdravlje je napisao/la: Pa nije valjda da nisi vidjeo , da ima povredu ledja., siguran sam da bi dobio Lajovića da nije bilo tako.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Re:
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Gerges propusti mec loptu na 6:5 i naravno izgubi u tajbrejku.
Haj bole ga ledja uzeo je svojih 50 tisuca I ok je !
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mogao bi Basic nasikirat tima.Samo polako ,radi ledja.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
esprit24 nije nista nase obukao,kako ti se cini.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nekad je i babino u pravu , nekad ova igra nije za bh gradjane.Samo nekad. 
neces vjerovati, evo pogledah zadnji set.Samozdravlje je napisao/la:Nekad je i babino u pravu , nekad ova igra nije za bh gradjane.Samo nekad.
rano zaspah pa ustadoh do cenife:-)
sta reci osim da mirza ima nove patike i sorc, wow.
ako izgura nekako do australije, mozda skucka i za koju majicu:-)
sta se njemu desilo u sofiji, to ni ptice na grani ne znaju.
onog ranije sam odgledao 4-5 gejmova ukupno, ne mogu brate, srkleti me lik posteno. igraj brate ili predaj, mani se toga da cijeli svijet skonta da tebe ledja muce, kad sam vidio kako se 'nag uzi' da dohvati flasicu vode, ugasio stream:-)
helem, ocekivano obojica, mene ce ubuduce njihova svaka nova pobjeda, na ovom nivou, iznenaditi. losi su brate, nadati se da je samo trenutno.
Kod kuće je najljepše, jel tako Đuturume? 
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Razumijem da vas iznervira kad izgubi ali ipak malo pazite šta pišete.
Evidentna je bila povreda, nije mogao servirati, najbolje se vidjelo na pauzi između gameova kako flašicu uzima, jedva se sagne da je uzme. Šteta, imao je fin žrijeb da dobar rezultat napravi. Njabitnije da se oporavi do DCa i dijela sezone gdje brani 2 titule.
Evidentna je bila povreda, nije mogao servirati, najbolje se vidjelo na pauzi između gameova kako flašicu uzima, jedva se sagne da je uzme. Šteta, imao je fin žrijeb da dobar rezultat napravi. Njabitnije da se oporavi do DCa i dijela sezone gdje brani 2 titule.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ni ne odgledaju meč, ali pogledaju rezultat i "komentiraju".Unofficialpage je napisao/la:Razumijem da vas iznervira kad izgubi ali ipak malo pazite šta pišete.
Za ocekivati je bilo, Damir povreda i taj set je cudo da je uzeo, a Mirza nije imao ni promil sanse.
Damir ocito mora zalijeciti ta ledja, a Mirzoni lagano do AO i onda nek mu je Bog na pomoci.
Damir ocito mora zalijeciti ta ledja, a Mirzoni lagano do AO i onda nek mu je Bog na pomoci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sreca pa zaspa kad su one dvije kobile otisle u treci set inace bih razbio nesto od bijele tehnike u kuci kad bih vidio Mirzino zalaganje. Ostaje zal za njegovo ucesce na GS-ovima, jer je protiv Pavlaseka i Diega mogao i morao bolje. Thiem je u kakvoj god formi bio jos uvijek sf za Mirzu. Mirza dozovi se nije ti jos kasno odradi dvoranu kako treba i uzivaj u drustvu TOP 100 jos malo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Damir sinoc koliko je imao problema sa ledjima nije uspio cak nijednom da se iznwrvira 
Jednoatavno nije zelio predati mec nego da ga odradi do kraja, a sam je znao da ce izg, i da je prosao kojim cudom sig sam da bi predao drugo kolo jwr bi samo pogorsao povredu koja je evidentna.
Za Mirzu ne znam. Sta bi rekao protivnik je tezak ali ne tako tezak da ga pomete sa terena, on se sto prije mora dozvati inace poslije AO leti van 100 i ne vrati se vise on nazad, opet ce kuburiti po chelengerima
Jednoatavno nije zelio predati mec nego da ga odradi do kraja, a sam je znao da ce izg, i da je prosao kojim cudom sig sam da bi predao drugo kolo jwr bi samo pogorsao povredu koja je evidentna.
Za Mirzu ne znam. Sta bi rekao protivnik je tezak ali ne tako tezak da ga pomete sa terena, on se sto prije mora dozvati inace poslije AO leti van 100 i ne vrati se vise on nazad, opet ce kuburiti po chelengerima
da je predao mec, mogao je fasovati kaznu, jer sad su uveli ono pravilo, da kazne igrace koji se samo pojave i predaju mec u prvom kolu da dobiju pare.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dakle tu se krije odgovor.Hvala na info.Ne sikiram se ja za njih dvojicu,oba ce jos dugo ako Bog da biti u onom ocekivanom rankingu 60/100 ATP.Sasvim zadovoljavajuce.To sto vi folirate da ste nezainteresovani(babino,esprit),ma dosta mi je mojih lazidino-92 je napisao/la:da je predao mec, mogao je fasovati kaznu, jer sad su uveli ono pravilo, da kazne igrace koji se samo pojave i predaju mec u prvom kolu da dobiju pare.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Rekoh ja da ces ti pogledati Mirzeta,ljubav je to,ona cista,kao prema Zenici.babino je napisao/la:neces vjerovati, evo pogledah zadnji set.Samozdravlje je napisao/la:Nekad je i babino u pravu , nekad ova igra nije za bh gradjane.Samo nekad.
rano zaspah pa ustadoh do cenife:-)
sta reci osim da mirza ima nove patike i sorc, wow.
ako izgura nekako do australije, mozda skucka i za koju majicu:-)
sta se njemu desilo u sofiji, to ni ptice na grani ne znaju.
onog ranije sam odgledao 4-5 gejmova ukupno, ne mogu brate, srkleti me lik posteno. igraj brate ili predaj, mani se toga da cijeli svijet skonta da tebe ledja muce, kad sam vidio kako se 'nag uzi' da dohvati flasicu vode, ugasio stream:-)
helem, ocekivano obojica, mene ce ubuduce njihova svaka nova pobjeda, na ovom nivou, iznenaditi. losi su brate, nadati se da je samo trenutno.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Puno su meceva odigrali Damir i Mirza ,a u losim uvjetima i besparici (u odnosu na ono sto imaju drzavni projecti Kanade,SAD,Rusije...)i neminovno je da se pocinju javljati povrede.Sreca u nesreci je to da su bar uspjeli u dobroj mjeri ostvariti svoje sportske snove i zaraditi mozda i vise od ocekivanog.Povrijedjeni su bili Coric,Rubljev,Krajinovic....i to kad su mogli najvise dati.Hocu da kazem budimo zahvalni onim sto su nas ne bas rijetko znali uciniti ponosnim.Znam da im ponekad iz ljubavi zamjerite neke nestasluke,ali i oni su mladi ljudi(svi smo mi bili zasiceni obavezama u skoli,poslu),tako i oni se opuste,najvise na svoju stetu.Napravit ce oni jos dobrih rezultata ako Bog da,a da i sad prestanu sa tenisom,uci ce u istoriju bh sporta kao Damke i Mirzoni.Nasi su to momci i budimo ponosni na njih.

Velika bi katastrofa bila da ne bude spreman do DC. Historijski meč. Kaze da mu se uklijestio neki zivac, valjda ga popusti. Ima vremena do tada.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako Bog da pa bude zdrav.Zdravlje je najvaznije.Mislis da bi imali sansi protiv Japana ? Je li otkazao dubl s Basicem ? Ako nije diskushernija,onda bi uz mirovanje trebao da se oporavi , ali ce izgubiti formu.Ako ima isti pristup kao do sad u DC igrat ce,ako ne ima Fatictaremuha je napisao/la:Velika bi katastrofa bila da ne bude spreman do DC. Historijski meč. Kaze da mu se uklijestio neki zivac, valjda ga popusti. Ima vremena do tada.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
10 otkaza u prvom kolu USO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.