HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Filipovic i Stojkic nisu nikako za ovog sporta. Sto je jos gore jedan proglasen najboljim igracom lige, drugi dugogodišnji najbolji lijevi bek lige 
The Nobles ⚔
Patnja opet sinoć,
Brkić i Bilbija nas isčupali iz ponora,
sada do pauze pokušati bar 4 boda izvući,
rasčistiti malo prvu postavu - počevši od kapitena,
nadajmo se da Baka, Šovšić i Veselinović unesu taj kvalitet više u ekipu i onda opet pravac prema vrhu gdje nam je i mjesto
Brkić i Bilbija nas isčupali iz ponora,
sada do pauze pokušati bar 4 boda izvući,
rasčistiti malo prvu postavu - počevši od kapitena,
nadajmo se da Baka, Šovšić i Veselinović unesu taj kvalitet više u ekipu i onda opet pravac prema vrhu gdje nam je i mjesto
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- hskzmostar
- Kontakt:
Realno kapetan misli da moze na staru slavu igrati a lik ima dva izleta na polovicu protivnika i ostatak utakmice dise na skrge, nit je bio spreman prije ozljede niti je sad, gdje smo prije bili najjaci sad smo u rangu tandema Puzigaca- Crnov.Dena94 je napisao/la:Filipovic i Stojkic nisu nikako za ovog sporta. Sto je jos gore jedan proglasen najboljim igracom lige, drugi dugogodišnji najbolji lijevi bek lige
Milosu hvala za sve i strpljene i kulturu ali decka jednostavno treba pustiti da ode negdje vani, ucinit uslugu i njemu i nama ima tko ce gristi npr. kao Stanic mali.
Valjda se ovaj Sovsic i Veselinovic uklope sa Bilbijom i Todorovicem i napokon podjemo nesto igrati prema naprijed.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
GradKamena2
- Kontakt:
Idemo korak po korak,prvo rijesit ovo u Srijedu doc na dva boda a onda za vikend probat dobit Krupu a onda na zasluzeni odmor i regeneraciju.
I šta, kad se gradi? pozz svima
Kakvo je ovo kemijanje s postavom. Rustem stoper, Cirjak ljevi bek (ali sigurno bolji od Perice), Markovic prvi put danas igra, Jovke krilo, Bica spic. Steta sto necu moc gledat, volio bi vidit neke igrace.
The Nobles ⚔
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakav je bio Markovic
-
ultras94mostar
- Kontakt:
Nije los, brz, prodoran, okretan... Po meni je veliki potencijal, ali mislim da mu fali jos koja premierligaska utakmica da malo ocvrsti i dobar ce biti.tutankamon1905 je napisao/la:Kakav je bio Markovic
Meni se baš i nije učinio takav sinoć, niti jedan dribling, niti jedan dobar centaršut, svaka izgubljena lopta hvatanje igrača za dres i nek je sretan što nije dobio drugi žutiultras94mostar je napisao/la:Nije los, brz, prodoran, okretan... Po meni je veliki potencijal, ali mislim da mu fali jos koja premierligaska utakmica da malo ocvrsti i dobar ce biti.tutankamon1905 je napisao/la:Kakav je bio Markovic
"Došli smo na utakmicu sa znanjem gdje dolazimo. Kod trostrukog uzastopnog prvaka. Htio sam da se kvalitetno predstavimo i i ako smo izgubili visokim rezultatom, mislim da smo se ipak predstavili u finom svjetlu. Iako Zrinjski nije dominirao u prvom poluvremenu, otišao je na odmor s 2 :0. Pokazali smo bez obzira na sve da se na nas može računati. Primili smo puno golova ali moram reći da većina mojih igrača igra prvi put noćnu utakmicu u karijeri. Nemanja je odigrao savršeno, znam kakav je killer, jer sam ga trenirao u Vojvodini", rekao je trener Zvijezde 09 Milan Đuričić, dok je Slišković poručio:
"Viđenje utakmice je sasvim korektno od strane mog kolege. Postigli smo rani pogodak koji mijenja mnogo toga. Imali smo i sreću da s 2:0 odemo na odmor i budemo mirni. K tome, kad imate raspoloženog igrača kao Bilbija večeras sve je lakše. Ipak, bilo je i dosta propusta u našoj igri zahvaljujući i kvalitetnoj igri gostiju. U drugom smo poluvremenu primili 2 zgoditka. Nije to strašno ali jeste način na koji smo ih dobili. Iz nonšalancije. Pa ljudi moji, ovo nisu "levati". Ne smije se podcijeniti ekipa koja je nadmoćno izborila PL. Ovo ponašanje prema grbu koji nose se neće tolerirati. Velika većina. To će se vidjeti već protiv Krupe. Nekima ćemo se zahvaliti. Vi nonšalancijom podcjenjujete protivnika koji nije za podcjenjivanje. Umjesto da se trudimo da zabijemo još, mi podcjenjujemo drugu ekipu. To se neće tolerirati. Ako protivniku možeš dati 10 golova, daj ih. Nonšalancija je nedopustiva. Rezultatom sam zadovoljan ali ovo nije igra od prije 3, 4 mjeseca kad je Zrinjski igrao brže i efikasnije. Želim spustiti usijane glave na zemlju", poručio je Slišković.
"Viđenje utakmice je sasvim korektno od strane mog kolege. Postigli smo rani pogodak koji mijenja mnogo toga. Imali smo i sreću da s 2:0 odemo na odmor i budemo mirni. K tome, kad imate raspoloženog igrača kao Bilbija večeras sve je lakše. Ipak, bilo je i dosta propusta u našoj igri zahvaljujući i kvalitetnoj igri gostiju. U drugom smo poluvremenu primili 2 zgoditka. Nije to strašno ali jeste način na koji smo ih dobili. Iz nonšalancije. Pa ljudi moji, ovo nisu "levati". Ne smije se podcijeniti ekipa koja je nadmoćno izborila PL. Ovo ponašanje prema grbu koji nose se neće tolerirati. Velika većina. To će se vidjeti već protiv Krupe. Nekima ćemo se zahvaliti. Vi nonšalancijom podcjenjujete protivnika koji nije za podcjenjivanje. Umjesto da se trudimo da zabijemo još, mi podcjenjujemo drugu ekipu. To se neće tolerirati. Ako protivniku možeš dati 10 golova, daj ih. Nonšalancija je nedopustiva. Rezultatom sam zadovoljan ali ovo nije igra od prije 3, 4 mjeseca kad je Zrinjski igrao brže i efikasnije. Želim spustiti usijane glave na zemlju", poručio je Slišković.
Gol razlika 12:10
Sad ponovo idu "prave" utakmice, zadnje dvije su bile protiv novaka u ligi, sve ispod ovih 6 bodova bi bilo tesko podbacivanje
Sad ponovo idu "prave" utakmice, zadnje dvije su bile protiv novaka u ligi, sve ispod ovih 6 bodova bi bilo tesko podbacivanje
Sta se dogadja sa Veselinovicem i Sovsicem? Ne putuju u Krupu, ovaj drugi je ozlijedjen vec dugo, a Veselinovica jos nismo vidjeli sa lentom
-
GradKamena2
- Kontakt:
Sovsic ima problema sa zadnjom lozom jer ga se odma gurnulo u vatru,Veselinovic je sam trazio da se spremi potpuno 15 -ak dana tako da ce tek iza pauze bit u kombinacijama.
Nije los spisak. Brkic - Cirjak, Jakov, Barisic, Galic - Rustem, Pezer - Todorovic, Bekric, ? (Fica, Baric, Jovic) - Bilbija.
The Nobles ⚔
Poslije stanke petorka u napadu:
Todor-Bekrić-Šovšić-Bilbija-Veselinović...
Todor-Bekrić-Šovšić-Bilbija-Veselinović...
Sad gledam rezultate i vidim pad kvote na Zrinji. Kad tamo stranica FK Krupe izbacila info da su Lazar i Dujakovic ozljedjeni, a Makitan zbog kartona ne moze igrat. Poslje Koljica koji je otiso definitivno 3 najbolja igraca Krupe. Tako da smo mogli birat ko da ne igra protiv nas, mislim da bolje od ove 4 ne bi izabrali. Ali opet kazem, ovisimo o svojoj igri.
The Nobles ⚔
Premijer liga BiH
# KLUB U P N I RAZ +/- BOD FORMA
1. HŠK Zrinjski 8 5 0 3 3 14 : 11 15
2. FK Sarajevo (-1) 7 4 2 1 10 17 : 7 14
3. FK Željezničar (-1) 7 4 2 1 6 11 : 5 14
4. NK Široki Brijeg (-1) 7 3 4 0 8 10 : 2 13
5. FK Radnik Bijeljina 8 3 4 1 2 8 : 6 13
6. FK Sloboda (-1) 7 3 2 2 2 5 : 3 11
7. NK Čelik (-1) 7 3 2 2 -4 6 : 10 11
8. FK Krupa 8 2 4 2 3 14 : 11 10
9. FK Tuzla City 8 2 1 5 -3 6 : 9 7
10. NK GOŠK 8 1 3 4 -6 7 : 13 6
11. FK Mladost (-1) 7 0 3 4 -8 4 : 12 3
12. FK Zvijezda - 09 8 0 3 5 -13 7 : 20 3
# KLUB U P N I RAZ +/- BOD FORMA
1. HŠK Zrinjski 8 5 0 3 3 14 : 11 15
2. FK Sarajevo (-1) 7 4 2 1 10 17 : 7 14
3. FK Željezničar (-1) 7 4 2 1 6 11 : 5 14
4. NK Široki Brijeg (-1) 7 3 4 0 8 10 : 2 13
5. FK Radnik Bijeljina 8 3 4 1 2 8 : 6 13
6. FK Sloboda (-1) 7 3 2 2 2 5 : 3 11
7. NK Čelik (-1) 7 3 2 2 -4 6 : 10 11
8. FK Krupa 8 2 4 2 3 14 : 11 10
9. FK Tuzla City 8 2 1 5 -3 6 : 9 7
10. NK GOŠK 8 1 3 4 -6 7 : 13 6
11. FK Mladost (-1) 7 0 3 4 -8 4 : 12 3
12. FK Zvijezda - 09 8 0 3 5 -13 7 : 20 3
Zadnja izmjena: ZrinKo, dana/u 01 sep 2018, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Odlično
, bolje nije moglo.Uzeli smo 9 boba u 3 tekme u 7 dana.Sad pauza, spremanje Šovšića i Veselinovića za prvih 11 .
Već se veselim najvećem derbiju poslije pauze,Široki sa Sedloskim a mi ako Bog da kompletni i puno spremniji nego sad.Svi preduvjeti za odličnu utakmicu.
Ajmo Zrinja!!!!
PS. Cestitke kapetanu Stojkiću koji je uplovio u bračne vode!!

Već se veselim najvećem derbiju poslije pauze,Široki sa Sedloskim a mi ako Bog da kompletni i puno spremniji nego sad.Svi preduvjeti za odličnu utakmicu.
Ajmo Zrinja!!!!
PS. Cestitke kapetanu Stojkiću koji je uplovio u bračne vode!!
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
mirko1905 je napisao/la:Odlično![]()
, bolje nije moglo.Uzeli smo 9 boba u 3 tekme u 7 dana.Sad pauza, spremanje Šovšića i Veselinovića za prvih 11 .
Već se veselim najvećem derbiju poslije pauze,Široki sa Sedloskim a mi ako Bog da kompletni i puno spremniji nego sad.Svi preduvjeti za odličnu utakmicu.![]()
![]()
Ajmo Zrinja!!!!
PS. Cestitke kapetanu Stojkiću koji je uplovio u bračne vode!!![]()
Sve najljepše želje Stojkiću,
a pogotovo što duže bračno putovanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.