Da se nadovezem na ovo svoje,dokle god trener nema odriješene ruke rezultata neće biti,primjer Bake kod susjeda ili trenutno Bjelica u Dinamu. A dokle menadzeri i okolni ljudi vode klub kao kod nas i u Hajduku mi Europe necemo vidjeti,kamoli toliko zeljene titule.penke je napisao/la:Slazem se da bi Paviću trebalo dati još barem jednu šansu,čovjek stvarno djeluje kao jedan pošten radnik i nije da je neki bolikurac kao neki prethodnici.
Pokušao je s ovim igračima u središnjem dijelu sve i izrotirao je Begonju,Marica,Babica,Vukoju,Kozula.. i po meni nitko ni blizu nije zadovoljio.
Jednostavno,ne moze covjek od govana napraviti pitu,nije da sam njegov neki simpatizer ali realno staviti se u njegovu kožu nije lako,kvaliteta veznog reda nam je kriminalna a s takvim igračima jednostavno ne mozes stvoriti prave šanse,fale nam znalci kao prosle godine Loncar,Zlomislic,J.Coric.
Ovdje je dosta do uprave koja je danas još jednom vidjela svoj rad s na čelu Šilićem koji se crvenio u loži danas i mislim da je vrijeme ili da ode ili da nešto napokon kvalitetno dovede. I ovog Franjića nam uvali ozljeđenog Šošo tko zna kad će još biti spreman.
Za one koji ne znaju,nema veze treba i ovdje javno napisati,Pavic je i prije prvenstva htio dati otkaz,radi nečijeg naređivanja tko će da igra i ne sastavlja on samo ekipu nažalost. Nije neki Bog zna trener tipa Sablic,al mislim da je on najmanje u svemu ovome kriv.
Toliko od mene
Velike konce među igračima upravlja Šošo,forsiranjem pojedinaca i uvjetovanjem,pa i nedovoljno spremnog Čabraje koji hvata ritam utakmica pred istek ugovora i odlaska u Sheriff..
Uvaljuju nam se nespremni i ozljeđeni igrači tipa Popovic,Babic,Franjic,Eliomar koji ne mogu izdrzat 30min BH nogometa o cemu pricamo? Pušimo bodove i sramotno igramo dok se nečiji puleni izležavaju na moru pa ti dođu nakon odrađenih priprema da hvataju formu.
Bojim se da nakon ovih sljedecih 5 kola mi necemo uzeti ni 5-6, od Želje treba krenuti pritisak i na igrače i na direktora a ne **** pljesak nakon kilave igre,dosta je tog,ekipi fale fajteri i igrači s mudima.