Sada si me zbuniosvrakino1921 je napisao/la: 1,2 miliona je za krov
Ostalo je za brojace
1 milion eura je u pitanju
Ispravi me ako grijesim, krov ide na proljece dok brojaci se rade sada prije reprezentativne utakmice?
Sada si me zbuniosvrakino1921 je napisao/la: 1,2 miliona je za krov
Ostalo je za brojace
1 milion eura je u pitanju
Kako sam uspio tebe zbunit imas najmanje 3 puta vise skole od meneAnelZ je napisao/la:Sada si me zbuniosvrakino1921 je napisao/la: 1,2 miliona je za krov
Ostalo je za brojace
1 milion eura je u pitanjusta je "ostalo je za brojace"? Ovih 200.000 KM izmedju tvoje cifre za krov i ove izjave da je vrijednost radova 1,4 miliona KM? Milion € u pitanju su sredstva koja smo dobili ili ukupna cijena krova?
Ispravi me ako grijesim, krov ide na proljece dok brojaci se rade sada prije reprezentativne utakmice?
Konačno! Čini mi se da je stari semafor iz ne tako davne 1965. godine!Lik je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/stadi ... /180827083
Hajd makar semafor da bude kako treba
neznam, meni je i ovaj bio dobar, nije slučajno prvi hit na image searchKrajisnikBosnjak je napisao/la:Konačno! Čini mi se da je stari semafor iz ne tako davne 1965. godine!Lik je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/stadi ... /180827083

Nisam baš siguran da je toliko star, mislim prije da je 1982 ili 1983 i da je iz vremena prije olimpijade.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Konačno! Čini mi se da je stari semafor iz ne tako davne 1965. godine!Lik je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/stadi ... /180827083
Svega 35 godina star... *ebem te tehniko.jestamaji je napisao/la:da, balkanijada u atletici 83
Ne znam, je li bas mislis u Bosni i Herceogivni, ili ono kako vi sarajlije racunate da je Bosna izmedju dva sarajevska naselja (uvijek za tu frazu zaboravim imena tih naselja)svrakino1921 je napisao/la:Definitivno najbolji stadion u Drzavi Bosni i Hercegovini
![]()
![]()
![]()
![]()
FliX je napisao/la:Ne znam, je li bas mislis u Bosni i Herceogivni, ili ono kako vi sarajlije racunate da je Bosna izmedju dva sarajevska naselja (uvijek za tu frazu zaboravim imena tih naselja)svrakino1921 je napisao/la:Definitivno najbolji stadion u Drzavi Bosni i Hercegovini
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Njemu je BiH samo jedno naselje. I sam znas koje, da ti ne govorim.FliX je napisao/la:Ne znam, je li bas mislis u Bosni i Herceogivni, ili ono kako vi sarajlije racunate da je Bosna izmedju dva sarajevska naselja (uvijek za tu frazu zaboravim imena tih naselja)svrakino1921 je napisao/la:Definitivno najbolji stadion u Drzavi Bosni i Hercegovini
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kasnim s odgovorom, al šta je tu jeavenija je napisao/la:Pa evo pogledas ovako 3 puta igrali u Zenici protiv Belgije( 2 pobjede i 1 nerjesena)u Sarajevu 1 (poraz)kontrasviju je napisao/la:Kakva "ukletost" , nikako to ne mogu da svhatim. U Sarajevu se u zadnjih par godina igralo samo protiv Francuske i Belgije, gdje je realno očekivati poraz.Koju smo mi to svjetsku silu dobili u Zenici?Ko god je bolji došo, nismo pobjedili.Portugal x2, Belgija.
Isto tako treba napomenuti da vec zadnjih 11 utakmica u Zenici nemamo poraza tako da se nadam da Austrija nece prekinuti niz za 15-tak dana...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.