ManijakSaGrbavice je napisao/la:Da nije slucajno nalopakoStroj1946 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ManijakSaGrbavice je napisao/la:Da nije slucajno nalopakoStroj1946 je napisao/la:
Idu putem svog bratskog skutorskog kluba sa Grbavice. Izlaze iz listickih pećina kao što su strumfovi izašli iz fočanskih.bihuzur je napisao/la:mamic prodo gospu..listica pregovara sa nekatolikom
drakensang je napisao/la:ManijakSaGrbavice je napisao/la:Da nije slucajno nalopakoStroj1946 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nas babe sa balkona vrelom vodom i saksijama gadzaju a cetnici iz srbije su dobro dosli , njih po kafanama vodaju, mrznja prema gradu i klubu Sarajevu ne postoji nigdje veca nego u zenici
Eisenbahner1921 je napisao/la:Ali sta kaze.. Horde je najlakse rastjerati kad viknes: "Evo ih Amidza !"
Vidi šta radim u asvaltu, zamisli da tebe bubnem u čelo.ManijakSaGrbavice je napisao/la:Sutra igraju Zvijezda 09 - Zrinjski 08
Pazi ti spike a nafuraju se na gostovanje u Zenicu kao da Paoku gostuju,popara se složi hemikalijama i šeta se kabrioletom dvjesta na sat kroz Zenicu,.Inijesta je napisao/la: I meni je to toliko licemjerno da nema mjera, gdje god Sarajevo da dodje dogadjaj godine, nafuraju se seljaci na noz te docekaju,
Evo quote da te nagradim za trud, pošto te niko ne primjećuje.Beton je napisao/la:Da bi bio Manijak moraš:
-biti seljacina kao Damir Džumhur
-biti lijep kao Amar Osim
-biti pogan kao Ivica Osim
-biti nepismen kao Sanel Jahić i u biti cijela južna tribina
Osim13 je napisao/la:Evo quote da te nagradim za trud, pošto te niko ne primjećuje.Beton je napisao/la:Da bi bio Manijak moraš:
kako si mi ti ? vidim stolice ali pise cijena bez pdv pa mi malo sumnjivo da ne kradete drzavu ?svrakino1921 je napisao/la:![]()
Jel ovo derbi u najavi
Dva velika grada dva velika kluba
kako si mi ti ? vidim stolice ali pise cijena bez pdv pa mi malo sumnjivo da ne kradete drzavuavenija je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:![]()
Jel ovo derbi u najavi
Dva velika grada dva velika kluba
Osim13 je napisao/la:Evo quote da te nagradim za trud, pošto te niko ne primjećuje.Beton je napisao/la:Da bi bio Manijak moraš:
radar ih uhvatio negdje kod rtv domaZeljo92 je napisao/la:Pi.cke zlaovaj zadnji sto trci je Lacoste dok je skoroalen vec kuci, uvijek prvi u svemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.