sony_91 je napisao/la:nije Filip Mendeš stranacArogantni je napisao/la:
Imaju dvojica ili trojica u Capljini mislim da su neki Argentinci kupljeni na zivu vagu neki totalni klocevi i mislim da ima u Orasju neki Mendes...

sony_91 je napisao/la:nije Filip Mendeš stranacArogantni je napisao/la:
Imaju dvojica ili trojica u Capljini mislim da su neki Argentinci kupljeni na zivu vagu neki totalni klocevi i mislim da ima u Orasju neki Mendes...
Sony fino je sto se trudis ali rekoh samo ove igrace sto nisu iz ex-yusony_91 je napisao/la:NK Gradina Srebrenik:
Nešat Durmiši 04.02.1989 (Makedonac)
pa dobro može se reći ali je tek postao to što jeste nakon što je otišao iz PLBiH a što se mene tiče igrači koji su igrali dobar fudbal u našoj ligi su definitivno brazilci iz Širokog Wagner i Baiano (čak mislim i da su braća), doduše sad se i ne mogu sjetiti svih stranaca ali ova 2 su sve 1 u vrhu liste.Probisvjet je napisao/la:Najbolji stranac koji je igrao kod nas je Luka Modric.
Stoper AmanakaSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj sjecam se kad je neko pisao one strance u zelji pa nekakvi kenijci ovo ono![]()
![]()
na Manageru prosle godine u 34 godini bio savršen stoper za PLBiHEsii TM87 je napisao/la:Stoper AmanakaSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj sjecam se kad je neko pisao one strance u zelji pa nekakvi kenijci ovo ono![]()
![]()
bio veoma dobar.Igr'o za repku Kenije.
Sjecam se kad je bio gost u emisiji, on i Dedic, raja govorila bolje on prica Bosanski nego DedićSamo F.K.S !! je napisao/la:Jedan je bio nouken ja mislim da je prvi stranac bio u PL BiH
Kakva je statistika ovog momka,koliko je odigrao tekmi i golova dao?Esii TM87 je napisao/la:Eto vidis![]()
Ali niko kao Nail Wood i Bubacar Diabang Dijaliba koji je volio trpati komsinicu i to redovno
Otkud Laudrup u Čeliku moze neko pojasnjenjeBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:A prvi medju strancima je bio Zao Paolo u Celiku poslije Marciano,Koruka i jos jedan ime sam zaboravio stigli u paketu skupa naravno Phil Jackson i na kraju najpoznatije ime koje je na papirima bilo u Celiku je Laudrup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.