FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Biti organizator termina - najnezahvalnija stvar na dunjaluku. Najeb'o si, Panto. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako bi počeo najkasnije do 8, onda bi došao i ja. Imam veliki želju da higha i jokera iskandžijam.Pantelija je napisao/la:Jos ne znamo vjerovatno petak navece ako bude slobodno ili cetcrtak eventualno pon
Sub ned ut i sr ne dolaze u obzir nasa liga i liga prvaka hahahaha
U vistafonu pretpostavljam.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma **** haha ja dam prijeslog kad ima slobodno :Dne iskupljao ja nikoga hahha jednom sam se sjebo vise necu

Mokes, nw znam bgm dok ne vidim kad ima slobodno
Mokes, nw znam bgm dok ne vidim kad ima slobodno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobar bio onaj kad smo isli..sad nisam u Sa tako da ne mogu ici.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nezahvalna ti je to rabota.Mokes je napisao/la:Ako bi počeo najkasnije do 8, onda bi došao i ja. Imam veliki želju da higha i jokera iskandžijam.Pantelija je napisao/la:Jos ne znamo vjerovatno petak navece ako bude slobodno ili cetcrtak eventualno pon
U vistafonu pretpostavljam.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Radovac se kvalifikao na takmicenje slaufa u ahatovicimaBordoSarajevo je napisao/la:Zov'te Radovca i Lelića ako nisu zaboravili igrat.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Treba li sudija?
I sudija i tuzilac, sveee, aaaa! Treba sef strucnog staba pljuvaca, neko da nam psuje sa klube pri svakoj izgubljenoj lopti, neko da nas tretira ko Husref Pidru! Ako si za, bujrum..hilmo je napisao/la:Treba li sudija?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da li naši igrači imaju kakve premije nakon neke bitne pobjede npr?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sjajni ste vi momci ,nemojte sta zamjeriti starkelji.Da sam 30 mladji i ja bih do Vistafona.Podrska pljuvacima,da ih dobra uhvati.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Za ono kako sui igrali do u zadnje tri utakmice ni plate nisu zaslužili a kamoli premije. Neka prvo zarade platu!BordoSarajevo je napisao/la:Da li naši igrači imaju kakve premije nakon neke bitne pobjede npr?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Slažem se ali bi ih u ovoj situaciji motivisao. Prvi si, sve dok ste na tom mjestu idu premije. Subota Čelik, pobjeda i evo vam pare koje ste do sada zaslužili što pokazuje tabela. Poslije pauze Tuzla, nema opuštanja, premije za pobjedu, za još veći motiv. I sve dok ste prvi, tako će biti. Padneš na drugo mjesto, vrati se na prvo i opet premije, do tada ništa.hilmo je napisao/la:Za ono kako sui igrali do u zadnje tri utakmice ni plate nisu zaslužili a kamoli premije. Neka prvo zarade platu!BordoSarajevo je napisao/la:Da li naši igrači imaju kakve premije nakon neke bitne pobjede npr?
Mislim da bi bilo tako dobro i da bi kvalitet igri i rezultata bio bolji.
FK Sarajevo
Meni je dizna na autu otišla pa sam osujećen za noćne termine.
@joker, poslat ću ti u PP taktiku, ima da tvoja ekipa uzme 4 razlike. Sarriball, 1600 pasova itd. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sve prije 6 ja ne mogu od poslaskoroalen je napisao/la:Meni je dizna na autu otišla pa sam osujećen za noćne termine.@joker, poslat ću ti u PP taktiku, ima da tvoja ekipa uzme 4 razlike. Sarriball, 1600 pasova itd.
Odigrajte jedan da se uigrate, ja dolazim na naredni da napravim razliku.alacious je napisao/la:Sve prije 6 ja ne mogu od poslaskoroalen je napisao/la:Meni je dizna na autu otišla pa sam osujećen za noćne termine.@joker, poslat ću ti u PP taktiku, ima da tvoja ekipa uzme 4 razlike. Sarriball, 1600 pasova itd.
Ma hajde bit će prilike, u ponedjeljak sam naručen nekom majstoru u Rajlovcu za remont dizni, tako da na naredni ću moći upast.
Koliko nas je? Dvanaest?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja sam za hloptanje ako ima mjesta za ove registrovane u ovoj godiniPantelija je napisao/la:Jos ne znamo vjerovatno petak navece ako bude slobodno ili cetcrtak eventualno pon
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Evo piše na sport 1 da ne igramo ligu prvaka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Baš sad čitam... koja glupost, ne mogu vjerovati.Zukanovic je napisao/la:Evo piše na sport 1 da ne igramo ligu prvaka
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
U suštini, ni djeca ova ne mogu naprijed jer smo gola kita od lige, države, sistema i svega ostalog? I onda se ibretimo što idu vani.
Ne vjerujem majke mi.
Ne vjerujem majke mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.