To je bilo ranije davno. Insan nauci neke stvari osim da ostavi vutru

Valjda si se do 25 trebao pobiti barem 100 puta ako nisi, onda nije ni cudno sto si mlak i mlitav.
1010 sta vas ovi brukaju.
Pero Selam i sretan dan Herecg-Bosne.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Šta ću se udarat ja sam urbano čaršijsko dijete. Nisam brđanin. Doduše jesam se šuto po svirkama ko da mi život od toga zavisi.MocMahale444 je napisao/la:Boze sacuvaj. Nisam rekao odvalis se i trazis belaja.
To je bilo ranije davno. Insan nauci neke stvari osim da ostavi vutru![]()
Valjda si se do 25 trebao pobiti barem 100 puta ako nisi, onda nije ni cudno sto si mlak i mlitav.
Selam muha. Ko nas bruka Heler?MocMahale444 je napisao/la:Boze sacuvaj. Nisam rekao odvalis se i trazis belaja.
To je bilo ranije davno. Insan nauci neke stvari osim da ostavi vutru![]()
Sariel1987 je napisao/la:Ja kad popijem sam najgori.
Ostrili smo motorke neki dan sariel i ja. Sve udure.MocMahale444 je napisao/la:Alejkumu Selam druze. Jesi udure.sviunapad1010 je napisao/la:
Selam muha. Ko nas bruka Heler?
Helco nije Fukara, mislio sam na Sarketa.
Ja nabavio samooštrećusviunapad1010 je napisao/la:Ostrili smo motorke neki dan sariel i ja. Sve udure.MocMahale444 je napisao/la:Alejkumu Selam druze. Jesi udure.sviunapad1010 je napisao/la:
Selam muha. Ko nas bruka Heler?
Helco nije Fukara, mislio sam na Sarketa.
Normalno da cemo se smijati coporu koji otima salove kad naleti na jednog-dvojicu, a kad naleti na sebi ravne, ovi ih stici ne mogu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Al najjači su mi ovi forumaši koji prozivaju nekog za neka navijačka ganjanja, a po pdf-u traže linkove za stream utakmicaI ovi koji idu na utakmice, da mi je znat' koga ste vi ganjali. Prvi nisam u tom ultra fazonu i te tuče/ganjanja/sačekuše su mi glupost neviđena, a još veći idioti oni koji kao nekog prozivaju za to, a nisu dio toga nit' su kad bili. Al haj daj da se šta naglaba, puno da vas yebe neko za Krupu do nedelje.
Jbg kad ti kriminalci vode tribinu kradja je najblazi oblik njihovog djelovanja.drakensang je napisao/la:GOAT je napisao/la:Vidim neki pocese pravit sprdacinu na moje pitanje da li grobari imaju udruzenje navijaca u zenici.Ovako ugaseni da vam kazem nesto dodjite vi ispred naseg stadiona pa pocinete pjevat vas 20-tak otprilike je nas toliko bilo u zenici tad.Nema veze sto se nismo dobro proveli bilo je i logicno da necemo ali ipak za te stvari trebas imat neku stvar koju vi nemate.Kontas odes jednom od najvecih rivala ispred stadiona i pjevas pjesme 10 minuta ne moze to svaka grupa.Nismo samo tu imali takav izlet bilo je jos par puta u tuzli u mostaru 2/3 puta u banja luci u istocno kad se sjetim uh to je bilo nesto prejako.Grupa smo sa najvise ovakvih ludih akcija i vi svi kad se zajedno spojite niste nam ni do koljena.I nemoj mi molim te o policijiSABANE VRATI BALVANE !!!
Trans koji je ukraden tj. oduzet tako sto se provalilo u prostorije, ne moze bit nikako nikakav navijacki trofej. Realno
Poenta mog posta je da te stvari i događaje ovdje pišu ljudi koji traže streamove utakmica, ili ako idu na njih nikakve veze nemaju s tim dešavanjima u realnosti. Jednaki debili su takvi ko i ovi što se biju, otimaju i slično.Eisenbahner1921 je napisao/la:Normalno da cemo se smijati coporu koji otima salove kad naleti na jednog-dvojicu, a kad naleti na sebi ravne, ovi ih stici ne mogu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Al najjači su mi ovi forumaši koji prozivaju nekog za neka navijačka ganjanja, a po pdf-u traže linkove za stream utakmicaI ovi koji idu na utakmice, da mi je znat' koga ste vi ganjali. Prvi nisam u tom ultra fazonu i te tuče/ganjanja/sačekuše su mi glupost neviđena, a još veći idioti oni koji kao nekog prozivaju za to, a nisu dio toga nit' su kad bili. Al haj daj da se šta naglaba, puno da vas yebe neko za Krupu do nedelje.
Ova grupa i izaziva duzi vremenski period pa kad dodje do necega onda pisi parole "Izdrzi !". Izasli su na ulicu da cekaju i maltretiraju raju, pa sto onda ne stadose ovima? I treba im se smijati.
Jel to ne smije nazdravit jednu? Pa čak ni na praznik, e kakav ste vi narod...lisander je napisao/la:Nemojte ga, potegnuće i on, ako vaki nastave potezati izgubice konstitutivnost
Ma tu sam ja, pratim temu iz ćoška. Kad postane vruće, napustim kuhinju.MocMahale444 je napisao/la:Oooo alejkumu Selam.skoroalen je napisao/la:Selam Muha, na čistom bosanskom. I sretna srijeda tebi i svima koji slave.![]()
Skoro legendo nema te. Nemoj da te Beli kontrolise.
Pisi slobodno.
Jel to pratis sta radim.skoroalen je napisao/la:Ma tu sam ja, pratim temu iz ćoška. Kad postane vruće, napustim kuhinju.MocMahale444 je napisao/la:Oooo alejkumu Selam.skoroalen je napisao/la:Selam Muha, na čistom bosanskom. I sretna srijeda tebi i svima koji slave.![]()
Skoro legendo nema te. Nemoj da te Beli kontrolise.
Pisi slobodno.![]()
Kakav si ti, smota l' se šta?
Dok ima zelenila dobro je.MocMahale444 je napisao/la: Jel to pratis sta radim.Smota nego sta.
Pratim kako nam ljudi sto cuvaju kuce i ovi drugi sto slave praznik koji nema pecat, kvare temu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.