Postao/la Samozdravlje » 29 avg 2018, 19:19
Postao/la Golubica » 29 avg 2018, 18:20
Trebamo pokazati da smo gospoda i civilizovani tako što cemo napraviti atmosferu dostojnu kluba i Zenice, zato prilikom navijanja koristimo svoja grla, dlanove, zastave, šalove i balone, napravimo koreografiju koje se nebi postidio niti jedan evropski klub. Pozivam sve navijače našega voljenog kluba da NE KORISTE PIROTEHNIKU, da nebi klub morao plačati kazne i nedaj Bože neko bio povrijeđen. Treba imati na umu da če biti i djece. Tako cemo najviše pomoči našem voljenom Čeliku.
Postao/la BatistutA19 » 29 avg 2018, 18:23
Bgm polahko i sve vise se stvara neka euforija sa obje srane i sve sam vise ubijedjen u pun stadion i nase 3 tribine da ce bit bukvalno pune i sijever da ce ih bit oko 1000 al nek ce drago mije sto se vraca interesovanje za ovu utakmicu sa obje strane .Samo nek sve protekne fer bezijednog incindenta i nek pobijedi bolji ,naravno svi mi navijamo ovdje da Celik bolji al ne pita s samo Celik pit se i Sarajevo ..Bez straha .jako na terenu srcem borbom znojom i sa repektom do pobijede a i nerijeseno sam zadovoljan.
Sto se tice karti nisam niko nikog d jbe sa cijenam .ja bi uvijek sa Hordama i Manijacima posebno to nizu cijenu stavit a obe strane l jbga ne pitamo se mi nijedni navijaci za cijene..
A to za kazne ne znam tacno rpravila znam i ja da ne smije nit skluplje od domacih navijaca da li opcenito za bilo koju stranu il istu tribinu a ako je ista juhg je 4 a sijever 8 i nije to ok.A to nesto varat fol na plakat stavit 8 i petljat za navijace 4 pa nije ni savez budala da ne zna..
RESPECT ZA VASE POSTOVE.STA TO VRIJEDI KAD "MAJMUN"(izvinjavam se primatu)KAZE TREBA BACITI TOPOVSKI UDAR PRED MLADICA OD 20 god.,KAO TREBA GA PREPASTI I BACITI NE NA GLAVU ,NEGO METAR OD NJEGA.JE LI TO ONAJ STO JE PISAO NA NASEM PDF(kao nesto u miru i za dobro raspolozenje).PORUCUJEM MU:DA BOG DA DA TI U RUCI OSTAO TAJ TOPOVSKI UDAR I TO PUKAO ISPRED OCIJU,JADU JEDAN.UMJESTO DA SE RADUJES PRAZNIKU DOLAZI TI EKIPA KOJA JE ZENICU DIGLA NA NOGE(radujem se povratku prvo Veleza,pa Celika i Slobode,jer to moze donjeti boljitak bh sportu)I TI BI NEKOG PLASIO.NE BOJIM SE JA ZA NEKO PREPADANJE,OVA EKIPA FKS IMA MUDA I UBJEDJEN SAM DA CEMO SLAVITI NA BP(ne podcjenjujem,ne dao Bog,nego sam realan optimista,ali sport je...).ISKRENO NE VIDIM KAKO MOZETE DOBITI,ALI AKO SE DESI U FER I SPORTSKOJ ATMOSFERI,NE PREOSTAJE NISTA NEGO CESTITATI.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.