Gledalo se hrvanje, Iranci napravili vrhunsku atmosferu na tribinama.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
https://www.youtube.com/watch?v=qpFx7AjxCckASD je napisao/la:Ima li link za sepaktakraw ili nesto druo egzoticno.
Gledalo se hrvanje, Iranci napravili vrhunsku atmosferu na tribinama.
još kad bi znao pravilaASD je napisao/la:Branimire, kabaddi ide trenutno, polufinala.
za paraglajding vjerovatno stream bude ranije ujutro,sad je u indoneziji već kasno uvečeASD je napisao/la:Jesi li igdje vidio Paraglajding?
Nisam ni ja nacisto s pravilima, ali mi djeluje zanimljivo i drugacije.
Danke, mislio sam se kasnije malo prikljuciti, ali nisam znao da imaju streamovi na youtubeu.branimir85 je napisao/la:za paraglajding vjerovatno stream bude ranije ujutro,sad je u indoneziji već kasno uvečeASD je napisao/la:Jesi li igdje vidio Paraglajding?
Nisam ni ja nacisto s pravilima, ali mi djeluje zanimljivo i drugacije.
ništa proučavat ću kabaddi do sljedeći Igara![]()
pošto si bokasački fanatik,pratiš li juniorsko SP![]()
imaju ti na YT strimovi.
ASD je napisao/la:Malo gledam snimke, za par godina kupujem sebi jedan ovaj paraglajder, to treba imati svaki muskarac koji iole drzi do sebe.
pa znam ljudeASD je napisao/la:Pricao si jednom, ali sam zaboravio, otkud da zavrsis u Belfastu?
i pun khurac afrički naturalizirani atletičaraASD je napisao/la:Pencak silat, meni ovo ne izgleda ozbiljno.![]()
e-sports
To je zato sto previse gledas atletiku, gdje je taj problem najvise zastupljen, ne samo Azija nego citav Svijet,branimir85 je napisao/la:i pun khurac afrički naturalizirani atletičaraASD je napisao/la:Pencak silat, meni ovo ne izgleda ozbiljno.![]()
e-sports
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.