FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 29 avg 2018, 14:57

Zaradit ćemo na raskidu opet :ljepota:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 29 avg 2018, 15:34

On vise igrati nece i trazit ce klub pa ce onda ozvaniciti. I on je svjestan da je sve moguce ispuco. Arezini ce pruziti priliku jer je jos ,svjez' Bilo je i po dzepu nekim igracima. Sindikalac je jedan od njih. Dobili su info da ce sad biti bez puno price samo po platama.
Blagojevic od 75 slobodnih dao dva gola a otoima loptu Curjuricu iz ruku.
ŽELJEZNIČAR 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 avg 2018, 15:56

Dobro, prva je greska ono bila Sindikalcu pa je zasluzio samo po dzepu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 avg 2018, 16:35

Boga mi ako ce on klub trazit pa ce ozvanicit ostat ce on do januara, kod nas je svakako isteko prelazni a u evropi jos 2 dana traje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 avg 2018, 17:05

slika

Evo Vranjesa da upozna svoje buduce saigrace

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 avg 2018, 17:22

"Iz ove utakmice možemo dobiti mnogo toga, npr da se Vranješ povrijedi" sa fb tbjrbi hahaahaha

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 avg 2018, 17:51

:lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 avg 2018, 17:57

22' Željo vodi sa 1:0. Dacić je ubacio, a Mušović koji je zamijenio Veselinovića postiže gol.

24' Željo vodi sa 2:0. Šabanadžović je nesebično dodao do Dacića koji ubacuje loptu u prazan gol.

33' Aldin Šehić ubacuje sa strane, a Mujić matira golmana domaćih za 3:0.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 avg 2018, 18:06

Remzo mustuluk,dupla porcija.Gazimo Siroki za vikend.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 avg 2018, 19:00

71' Dacić sa 20 metara pogađa za 4:0.

72' Željo vodi sa 5:0. Aljić pogađa.

77' Željo vodi sa 6:0. Dacić ponovo pogađa.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 avg 2018, 20:31

Arezina odlican vidi se da zeli da se nametne trudi se treba mu dati sansu(al je bacio nekog lika na guzicu to cete vidjet na izvjestaju)
Vranjes i ovdje katastrofa al jbg on mora igrat
Osmankovic i protiv amatera pravi greske on ne moze u prvi tim.Od ostalih juniora koji su bili dobri izdvojio bi dacica ostale slabo poznajem.
23

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 avg 2018, 20:38

GOAT je napisao/la:Arezina odlican vidi se da zeli da se nametne trudi se treba mu dati sansu(al je bacio nekog lika na guzicu to cete vidjet na izvjestaju)
Vranjes i ovdje katastrofa al jbg on mora igrat
Osmankovic i protiv amatera pravi greske on ne moze u prvi tim.Od ostalih juniora koji su bili dobri izdvojio bi dacica ostale slabo poznajem.
Hvala na izvjestaju. Nadam se da je bila lijepa atmosfera. :thumbup:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 avg 2018, 21:16

Mi se ponadali dobrog igrom protiv zvijezde, a njih svi buse redom

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 avg 2018, 21:32

Ma znali smo da ce letiti ovi iz lige. Imamo mi igru, ali imamo i bogalje koji sve zeznu za minut.

tm1987vtz
Kontakt:

Post Postao/la tm1987vtz » 30 avg 2018, 10:20

Ima li iko pametan u ovoj našoj ligi od ovih "managera", predsjednika klubova, neko sa novcem ko može da skonta da trenutno dati Krupi 200.000 eura za Koljića nije ništa koliko se može zaraditi na momku naknadno? Zamislite da je pameti da ga je dovesti kod nas, platiti još 2,3 igrača na taj način i onda očekivati možda i plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja... Tu se vraćaju i uložene pare a i skauti većih klubova dolaze i onda možemo i mi očekivati da prodamo nekada igrača za više od milion eura.. Tako se radi ljudi moji, tako se izlazi u evropu, a ne dovođenjem Voje Ubiparipa, Stojana Vranješa, Jadranka Bogičevića (u drugom mandatu), Adnana Zahirovića itd da ne nabrajam još tonu igrača koje smo doveli samo zato što su nekada bili ime i zarad nekih managerskih talova da im se oživljavaju karijere?!?!.... Zamislite da ima neko muda da je uložio i da je ponudio Zakariću 30,40 hiljada maraka platu, da se doveo Koljić, da se doveo Vukotić, da su se ponudili respektabilni uslovi Stevanoviću Miroslavu, samo zamislite i nađite mi osobu koja će da mi kaže da ta ekipa ne bi došla bar do grupne faze Europske lige.... Ima li iko muda i strpljenja u ovoj našoj državi..
Gledam uspjeh Dinama, Zvezde, Partizana, dođe mi da plačem, a onda pogledam kako Vranješ s*re Bogičeviću što mu je dodao loptu... :plac:
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!

tm1987vtz
Kontakt:

Post Postao/la tm1987vtz » 30 avg 2018, 10:24

tm1987vtz je napisao/la:Ima li iko pametan u ovoj našoj ligi od ovih "managera", predsjednika klubova, neko sa novcem ko može da skonta da trenutno dati Krupi 200.000 eura za Koljića nije ništa koliko se može zaraditi na momku naknadno? Zamislite da je pameti da ga je dovesti kod nas, platiti još 2,3 igrača na taj način i onda očekivati možda i plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja... Tu se vraćaju i uložene pare a i skauti većih klubova dolaze i onda možemo i mi očekivati da prodamo nekada igrača za više od milion eura.. Tako se radi ljudi moji, tako se izlazi u evropu, a ne dovođenjem Voje Ubiparipa, Stojana Vranješa, Jadranka Bogičevića (u drugom mandatu), Adnana Zahirovića itd da ne nabrajam još tonu igrača koje smo doveli samo zato što su nekada bili ime i zarad nekih managerskih talova da im se oživljavaju karijere?!?!.... Zamislite da ima neko muda da je uložio i da je ponudio Zakariću 30,40 hiljada maraka platu, da se doveo Koljić, da se doveo Vukotić, da su se ponudili respektabilni uslovi Stevanoviću Miroslavu, samo zamislite i nađite mi osobu koja će da mi kaže da ta ekipa ne bi došla bar do grupne faze Europske lige.... Ima li iko muda i strpljenja u ovoj našoj državi..
Gledam uspjeh Dinama, Zvezde, Partizana, dođe mi da plačem, a onda pogledam kako Vranješ s*re Bogičeviću što mu je dodao loptu... :plac:
I još da se nadovežem... zamislite sastav
Kjosevski, S. Stevanović-Graovac-Vukotić-Pavić, Hajdarević-Hadžiahmetović-Čurjurić, M.Stevanović-Koljić-Zakarić.... To je ono o čemu pričam, a ne košta ni milion ovo sve a hajde recite mi da ne bi vidjeli grupne faze..

Choose
Kontakt:

Post Postao/la Choose » 30 avg 2018, 10:44

tm1987vtz je napisao/la:
tm1987vtz je napisao/la:Ima li iko pametan u ovoj našoj ligi od ovih "managera", predsjednika klubova, neko sa novcem ko može da skonta da trenutno dati Krupi 200.000 eura za Koljića nije ništa koliko se može zaraditi na momku naknadno? Zamislite da je pameti da ga je dovesti kod nas, platiti još 2,3 igrača na taj način i onda očekivati možda i plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja... Tu se vraćaju i uložene pare a i skauti većih klubova dolaze i onda možemo i mi očekivati da prodamo nekada igrača za više od milion eura.. Tako se radi ljudi moji, tako se izlazi u evropu, a ne dovođenjem Voje Ubiparipa, Stojana Vranješa, Jadranka Bogičevića (u drugom mandatu), Adnana Zahirovića itd da ne nabrajam još tonu igrača koje smo doveli samo zato što su nekada bili ime i zarad nekih managerskih talova da im se oživljavaju karijere?!?!.... Zamislite da ima neko muda da je uložio i da je ponudio Zakariću 30,40 hiljada maraka platu, da se doveo Koljić, da se doveo Vukotić, da su se ponudili respektabilni uslovi Stevanoviću Miroslavu, samo zamislite i nađite mi osobu koja će da mi kaže da ta ekipa ne bi došla bar do grupne faze Europske lige.... Ima li iko muda i strpljenja u ovoj našoj državi..
Kjosevski, S. Stevanović-Graovac-Vukotić-Pavić, Hajdarević-Hadžiahmetović-Čurjurić, M.Stevanović-Koljić-Zakarić.... To je ono o čemu pričam, a ne košta ni milion ovo sve a hajde recite mi da ne bi vidjeli grupne faze..
Imas jednog uljeza medzu ovim majstorima...
:kafa:
Voli Bog Zelju svog

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 30 avg 2018, 10:47

Izvještaj sa utakmice Ozren-Željo

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

tm1987vtz
Kontakt:

Post Postao/la tm1987vtz » 30 avg 2018, 10:50

Choose je napisao/la:
tm1987vtz je napisao/la:
Imas jednog uljeza medzu ovim majstorima...
:kafa:
Znam ja na koga ti misliš odmah.. Vedran je naš brat, vadio nas je hiljadu puta pa evo sad i protiv Krupe nas je vadio.. Golmanske greške se najviše vide na terenu i to je tako uvijek bilo.. A i među ovom ekipom i njemu bi bilo draže i ljepše i bolje i trenirati i raditi pa samim tim vjerujem da bi i njegovi nastupi bili bolji..

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 avg 2018, 11:23

https://sportsport.ba/fudbal/ko-gura-ml ... uje/288322

Tanki smo ovdje skroz, tek sedmi :crazy:
Htjeli mi priznati ili ne prestigose nas pitari sa ovim davanjem sanse mladima,a nekad smo bili pojam za njih sto se toga tice

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.