Iskra Bugojno srednjoevropski kupZenickiLC je napisao/la:Borac : kup jugoslavije, kup BIH, plbih
Velez: 2x kup jugoslavije
Celik: 3x plbih, 2x kup BIH, 2x srednjoevropski kup, intertoto kup
Velez Balkanski cup
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Iskra Bugojno srednjoevropski kupZenickiLC je napisao/la:Borac : kup jugoslavije, kup BIH, plbih
Velez: 2x kup jugoslavije
Celik: 3x plbih, 2x kup BIH, 2x srednjoevropski kup, intertoto kup
A dobro jbg, Čelik ima Intertoto Kup i Srednjoevropski Kup iz ex-yu, Borac ima kup iz ex-yu, vi imate par titula i kupova dok se još nije igrala zajednička liga, praktično imate dvije titule iz rataprisonbreak je napisao/la:Za Borac nikako ne možeš reći da je veći, jer sigurno imamo bolje uspjehe kroz historiju, i veću tradiciju.Raonffa je napisao/la:Ozbiljno sam mislio, bez ikakvih provokacija.
A Velež kako s koje strane gledaš, moje neko mišljenje da smo bara-bara.
Sveukupno gledano, Željo. Bez ikakvog subjektivnog mišljenja, to je činjenica.prisonbreak je napisao/la:Ko ima vecu tradiciju, koji klub je veci Sarajvo ili Zelji?
prisonbreak je napisao/la:Ko ima vecu tradiciju, koji klub je veci Sarajvo ili Zelji?
Je l to onaj league cup winners zvjezdicaBrcanskamalta je napisao/la:Kako racunate celiku taj "intertoto"kup a Slobodi ne racunate....Ne racunate nam ni legalno uzeti kup prvoligasa jedno zvanicno takmicenje. ..
Dupli arsini nevalja to drugovi sa svete teme.
Jeste yebo te franto.Rokoko87 je napisao/la:Je l to onaj league cup winners zvjezdicaBrcanskamalta je napisao/la:Kako racunate celiku taj "intertoto"kup a Slobodi ne racunate....Ne racunate nam ni legalno uzeti kup prvoligasa jedno zvanicno takmicenje. ..
Mi smo GOSPODA sa svete temeBrcanskamalta je napisao/la:Kako racunate celiku taj "intertoto"kup a Slobodi ne racunate....Ne racunate nam ni legalno uzeti kup prvoligasa jedno zvanicno takmicenje. ..
Nemoj tako, računali smo vam i neke bajramske i božićne turnire što ste igrali.Brcanskamalta je napisao/la:Kako racunate celiku taj "intertoto"kup a Slobodi ne racunate....Ne racunate nam ni legalno uzeti kup prvoligasa jedno zvanicno takmicenje. ..
Da bi se približili Želji a tokom historije mi smo većinski bili tu na prvom mjestuRaonffa je napisao/la:Sveukupno gledano, Željo. Bez ikakvog subjektivnog mišljenja, to je činjenica.prisonbreak je napisao/la:Ko ima vecu tradiciju, koji klub je veci Sarajvo ili Zelji?
Iako komšije vole to malo "isjeći" na periode da bi se približili Želji, tipa Željo bio deset godina u drugoj ligi Yuge, Sarajevo ima trofej više u Jugi itd, al' sveukupno gledano mislim da je stvar jasna.
Da to malo opširnije ispišemo:nagibBeg je napisao/la:sarajevo je najveći klub u BiH samo ih je malo stalo
Željezničar je mit, Sarajevo klub.prisonbreak je napisao/la:Ko ima vecu tradiciju, koji klub je veci Sarajvo ili Zelji?
O tome ti pričam, vi bili, mi bili, oni bili, u vas je sve "bilo" i treba da "bude".MortemHz je napisao/la:Da bi se približili Želji a tokom historije mi smo većinski bili tu na prvom mjestuRaonffa je napisao/la:Sveukupno gledano, Željo. Bez ikakvog subjektivnog mišljenja, to je činjenica.prisonbreak je napisao/la:Ko ima vecu tradiciju, koji klub je veci Sarajvo ili Zelji?
Iako komšije vole to malo "isjeći" na periode da bi se približili Želji, tipa Željo bio deset godina u drugoj ligi Yuge, Sarajevo ima trofej više u Jugi itd, al' sveukupno gledano mislim da je stvar jasna.Vi niste ni u Jugoslaviji bili drugi nego treći, poslije Veleža vi idete pa onda Borac. Tada se igrala mnogo, mnogo jača liga i naravno da treba spomenuti koliko je teže bilo nešto za osvojiti u državi od 20+ miliona stanovnika podijeljenu na 6 republika od čega su 2 uvijek bile nadmoćnije (Srbija, Hrvatska pa tek onda BiH). Što se ne bi spominjalo vaših 10 godina u nižem rangu? Upravo takve stvari određuju, između ostalog, veličinu kluba. Vi imate ovaj period poslije rata gdje ste ubjedljivo najbolji i najtrofejniji ali lopta se još igra pa ćemo vidjeti gdje smo.
Bravo, džematlijo!High je napisao/la:Željezničar je mit, Sarajevo klub.prisonbreak je napisao/la:Ko ima vecu tradiciju, koji klub je veci Sarajvo ili Zelji?
Ne čitam usko štivo svakako. Nemoj to isuviše prinositi duši.Rokoko87 je napisao/la:Bravo, džematlijo!High je napisao/la:Željezničar je mit, Sarajevo klub.prisonbreak je napisao/la:Ko ima vecu tradiciju, koji klub je veci Sarajvo ili Zelji?
Da to nije slučajno napisano u Bordo vremeplovu?
Kako nisu uspješniji ni u jednom parametru? Pa sarajevo je od od 2014 do 2015 godine osvojilo titulu i kup a šta je Željezničar?Raonffa je napisao/la:Ni u jednom parametru niste uspješniji, al' iz nekog razloga imate potrebu da ulazite u bespotrebne rasprave, sa pričom "bili" i "biti ćemo"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.