FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 29 avg 2018, 19:28

Bice svega pogotovo sexy novih majica ;)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2018, 19:30

MCMXLVI je napisao/la:Bice svega pogotovo sexy novih majica ;)
nemojte živi bili atalante i sexa :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 avg 2018, 19:39

Ovo nas prcaju ovi Zenicani,bas 8 kartu da stave :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 29 avg 2018, 19:56

MortemHz je napisao/la:Svaka cast na produzenju ugovora Samire :clap:
Kakav je samo igrač bio Radovac. :urnebes:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 avg 2018, 20:03

Sabinho je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ne bi bio razočaran bodom, ali nikako ne bih bio zadovoljan sa istim. TRI BODA SAMO!
Po meni bod je ko kuca, ovi kad se naloze na Bilinom ne mozes ih nahvatati. Pravili su nam probleme i kad su imali odron od ekipe, sad imaju dobar tim. Po meni 1:1, Sevko Okic i Rahmanovic (asistencije Jamak i Ahmet). :D
Vidim dosta vas bi se zadovoljilo bodom..moguće je sve, sva tri ishoda, i kad bi izgubili, ne bi bilo prestrašno obzirom da nemamo zaostatak, ali ako Bog da, ostajemo na prvom mjestu.

Hajmo ovako, igrali smo protiv kona koje su dosta kvalitetniji od Čelika, pun stadion (neće Zeničana biti više nego kona), ruku na srce, kone su protiv nas odigrale najbolju svoju utakmicu u ovoj sezoni, bili su naloženi kao što će biti zeničani i opet nismo izgubili a bili smo blizu, jako blizu pobjede a uz to, došli smo na to gostovanje sa katastrofalnom atmosferom nakon kiksa protiv GOŠKa, ekipa bez samopouzdanja i pod velikim pritiskom.

A sad idemo u goste a prvi na tabeli, najefikasniji, zadnje tri utakmice odigrali odlično, atmosfera na nivou, svi spremni, nije prevelik pritisak, igrači puni samopouzdanja..

Tradicija mi nikakvu ulogu ne predstavlja, ne bojim se Čelika, niti njihovog loženja niti njihovih navijača da bi se zadovoljio bodom. Po tri boda, pa šta bude-bude.

0:2, Ahmetović i Velkoski!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 29 avg 2018, 20:10

Pozdrav momci, pratim već duže vrijeme ovaj forum i dobra je stvar za nas koji nismo iz SA, da znamo kakvo je stanje u i oko kluba. Svaka čast :)
Čekam odgovor na mail iz kluba već 20 dana sigurno, ali ništaaaa, kakav li specijalac na tim stvarima radi? :?:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 avg 2018, 20:11

Izgleda da se uigrava formacija sa Krstom na krilu sto mi je malo bezze, al' opet sredina bi bila prejaka sa Stanojevicem, Rahmanovicem i Adukorom. Nezz nisam ni ja pametan sta je bolje haha Husref na slatkim mukama konacno. Moja zelja:
Kovacevic
Sabanovic Sofranac Mujakic Pidro
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Velkoski Tatar
Ahmetovic
Na klupi imas Bekica, Halilovica, Stanojevica, Handzica, Mustafica, Dupvca...nije lose nikako.

P.S. Dobrodosao admire :salut:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 avg 2018, 20:12

Ta tradicija je srušena, to više ne igra ulogu. I kone su se 11 godina vraćale spuštenih gaća s Koševa, onda kad nas klepiše jednom, dogodine uzeše opet. Nema više te nepobjedivosti, gubi se psihološka prednost. Ja samo čekam da već jednom yebenu Lišticu uzmemo dole i da smirimo i njih. ABd 0:1 u Zenici.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 avg 2018, 20:14

.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 29 avg 2018, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 29 avg 2018, 20:15

admir1946 je napisao/la:Pozdrav momci, pratim već duže vrijeme ovaj forum i dobra je stvar za nas koji nismo iz SA, da znamo kakvo je stanje u i oko kluba. Svaka čast :)
Čekam odgovor na mail iz kluba već 20 dana sigurno, ali ništaaaa, kakav li specijalac na tim stvarima radi? :?:
Dobrodošao. Nadam se da nisi neki "insajder", menadžer ili sl. jer brzo provalimo navedene. :urnebes:
Šalim se. Samo uživaj, čast je biti dio ovog foruma! :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 avg 2018, 20:15

admir1946 je napisao/la:Pozdrav momci, pratim već duže vrijeme ovaj forum i dobra je stvar za nas koji nismo iz SA, da znamo kakvo je stanje u i oko kluba. Svaka čast :)
Dobro nam došao Admire.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2018, 20:16

belosevic28 je napisao/la:Izgleda da se uigrava formacija sa Krstom na krilu sto mi je malo bezze, al' opet sredina bi bila prejaka sa Stanojevicem, Rahmanovicem i Adukorom. Nezz nisam ni ja pametan sta je bolje haha Husref na slatkim mukama konacno. Moja zelja:
Kovacevic
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Velkoski Tatar
Ahmetovic
Na klupi imas Bekica, Halilovica, Stanojevica, Handzica, Mustafica, Dupvca...nije lose nikako.

Ako se uigrava Krste na krilu to može značiti samo jedno = Hebib na beku...suicid
tvrdoglav Husref pravo :facepalm:

da je bar ranije reko da odem napit Ševku :rol:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 29 avg 2018, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 avg 2018, 20:19

DenchiNL je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Izgleda da se uigrava formacija sa Krstom na krilu sto mi je malo bezze, al' opet sredina bi bila prejaka sa Stanojevicem, Rahmanovicem i Adukorom. Nezz nisam ni ja pametan sta je bolje haha Husref na slatkim mukama konacno. Moja zelja:
Kovacevic
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Velkoski Tatar
Ahmetovic

Ako se uigrava Krste na krilu to može značiti samo jedno = Hebib na beku...suicid
tvrdoglav Husref pravo :facepalm:
Ne mora značit, zar je Bogom dato da Hebib igra? Velkoski valjda ima tu neku prednost jer je kapiten, njega moraju utrpat negdje, znači on krilo a Halid na beku. A ako fakat Hebib zaigra na beku to je preser.avanje, i fasinga nam je onda od Zeničana. Previše on ispada da jedna nabrijana ekipa to ne iskoristi. :facepalm:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 29 avg 2018, 20:21

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Dobrodošao. Nadam se da nisi neki "insajder", menadžer ili sl. jer brzo provalimo navedene. :urnebes:
Šalim se. Samo uživaj, čast je biti dio ovog foruma! :bih:
Haha, ma jok insajder, strastveni navijač iz Krajine, kao i ti :bih:

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 29 avg 2018, 20:31

BordoSarajevo je napisao/la:.
Gdje si sioxe. pozdrav od Lokija starog hordasa maksuz za tbe

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 avg 2018, 20:35

Ma formacija je samo na papiru, ima Krste dosta slobode u igri. Rotira se sve to u igri po nekoliko puta, tako da to nije bitno toliko.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 avg 2018, 20:44

Kovacevic
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Velkoski Tatar
Ahmetovic

Ja bih krenuo sa Stanojevicem prvo poluvrijeme,a u drugom bi usli Velkoski i Handzic.Ne svidja mi se sto sam bas veliki optimista,al ne mogu to sakriti od sebe.Uh kako bi nam pobjeda dobrodosla,jedino me strah kuhinje,jer samo nama odgovara pobjeda,a cijela PL bi se radovala drugom ishodu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 avg 2018, 20:46

I ovaj Zrinjski razvaljuje Zvijezdu, već je 2:0 a još su imali i stativu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 avg 2018, 20:47

mi
imamo
tramvaje
tramvaje
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 avg 2018, 20:48

MortemHz je napisao/la:I ovaj Zrinjski razvaljuje Zvijezdu, već je 2:0 a još su imali i stativu.
Očekivano.. Svaka čast Zvijezdi, samo šest dana odmora su imali i onda opet pripreme za novu sezonu. Simpatična ekipa, ali neće dobro proći ovu sezonu, nažalost.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”