Nisi ti care gledao Slobodu zadnjih 4-5 kola...Mladost ko mladost dobra ekipa..Ako budu mogli izdrzati presing protivnika mozda i uzmu bodZenicanin988 je napisao/la:Mladost uopste nije loša.
Mislim da će dobiti slobodu.

Nisi ti care gledao Slobodu zadnjih 4-5 kola...Mladost ko mladost dobra ekipa..Ako budu mogli izdrzati presing protivnika mozda i uzmu bodZenicanin988 je napisao/la:Mladost uopste nije loša.
Vi ste dali maksimum kao i mi, pogotovo sada nakon 'euforije' ili napaljenosti igraca dolaze vam vjerovatno slabije utakmice, ako izdrzite u ovom ritmu vi imate trenera koji je donio jednu novu dimenziju fudbala na Balkan.NjonjoVam je napisao/la:Nisi ti care gledao Slobodu zadnjih 4-5 kola...Mladost ko mladost dobra ekipa..Ako budu mogli izdrzati presing protivnika mozda i uzmu bodZenicanin988 je napisao/la:Mladost uopste nije loša.
Sloboda gubi u Kaknju 100 %prisonbreak je napisao/la:Vi ste dali maksimum kao i mi, pogotovo sada nakon 'euforije' ili napaljenosti igraca dolaze vam vjerovatno slabije utakmice, ako izdrzite u ovom ritmu vi imate trenera koji je donio jednu novu dimenziju fudbala na Balkan.NjonjoVam je napisao/la:Nisi ti care gledao Slobodu zadnjih 4-5 kola...Mladost ko mladost dobra ekipa..Ako budu mogli izdrzati presing protivnika mozda i uzmu bodZenicanin988 je napisao/la:Mladost uopste nije loša.
Bit ce vas zanimljivo pratiti u nastavku.
ZenickiLC je napisao/la:Imate isti broj titula, nemoj da vas loze da su veci od vas.
Kec je ko kuca.
Čuj sad,komšije.... hahahhahaBronson je napisao/la:Komsije sretno za vikend i samo u kost do pobjede
Bronson je napisao/la:Komsije sretno za vikend i samo u kost do pobjede
Al treba to jos malo nakititi......dodat recimo jos "drage"....ono da bas izgleda uvjerljivoprisonbreak je napisao/la:Logicno da su komsije
sutra Tuzla igra protiv Zvijezde, ne protiv Mladosti..staragarda je napisao/la:Al treba to jos malo nakititi......dodat recimo jos "drage"....ono da bas izgleda uvjerljivoprisonbreak je napisao/la:Logicno da su komsije![]()
....
Ja,iprisonbreak je napisao/la:sutra Tuzla igra protiv Zvijezde, ne protiv Mladosti..staragarda je napisao/la:Al treba to jos malo nakititi......dodat recimo jos "drage"....ono da bas izgleda uvjerljivoprisonbreak je napisao/la:Logicno da su komsije![]()
....
U cemu je problem?staragarda je napisao/la:Čuj sad,komšije.... hahahhahaBronson je napisao/la:Komsije sretno za vikend i samo u kost do pobjede
**** vas komsije prosle godine bola' haman im dobar qurac kojim vas tuku u zadnje vrijeme, da vam nije dzaje sad bi pravili presicu za utakmicu sa orasjem igmanom ili olimpikomBronson je napisao/la:U cemu je problem?staragarda je napisao/la:Čuj sad,komšije.... hahahhahaBronson je napisao/la:Komsije sretno za vikend i samo u kost do pobjede
Vise gotivim komsije nego bilo koga drugog sa strane
Nisu komsije krive, za proslu sezonu izricit krivac je samo Celik, stoga zahebi tu glupu spiku.Guest007 je napisao/la: **** vas komsije prosle godine bola' haman im dobar qurac kojim vas tuku u zadnje vrijeme, da vam nije dzaje sad bi pravili presicu za utakmicu sa orasjem igmanom ili olimpikom![]()
Hvala, morali smo nekad odecepiti. Vi ste poprilično bezvoljno izgledali na našu sreću.sviunapad1010 je napisao/la:Čestitke ekipi Mladosti na zasluženoj pobjedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.