Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Tražio sam slobodno od šefa u subotu, pita me što, rekoh Leicester City u gostima. Kaže ok. 

Kocka je bačena
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma ne bojkotujem, ali sam slab sa vremenom pa rijetko i zavirujem tamoYNWA je napisao/la:Evo i ovdje kume, ako bojkotujes fejskumkalesic je napisao/la:Samo da ponovim ono što napisah u ponedeljakkumkalesic je napisao/la:Čovječe, kako je lijepo gledati jedan meč kada si uvjeren da protivnik nema dovoljno dobrog igrača da zabije gol pokraj Van Dijka i Beckera![]()

A slika je top, ali samo da ne bude baksuzli...sada sam ti tamo na fejsu napisao i zašto

Joint_fc
Evo sad gledam protiv Leicestera u subotu u 13:30... ne valja brate ni sekunde.
Mislim da sam o tome vec jednom pisao ovdje, ali Liverpool ima bas slab ucinak u tim utakmicama koje se igraju u 12:30 po lokalnom.
Evo npr. prosla sezona i rezultata u tom terminu:
vs Watford(A) 3-3
vs Man City(A) 5-0
vs Man Utd(H) 0-0
vs Man Utd(A) 2-1
vs Crystal P(A) 1-2
vs Everton(A) 0-0
vs West Brom(A) 2-2
vs Stoke C(H) 0-0
Osam utakmica i samo jedna pobjeda, protiv Palacea u gostima.
Bice da nisu dovoljno razbudjeni za taj visoki Kloppov presing.
Nadati se da se ovaj trend losih igara u ovom terminu nece nastaviti i ove sezone.
Mislim da sam o tome vec jednom pisao ovdje, ali Liverpool ima bas slab ucinak u tim utakmicama koje se igraju u 12:30 po lokalnom.
Evo npr. prosla sezona i rezultata u tom terminu:
vs Watford(A) 3-3
vs Man City(A) 5-0
vs Man Utd(H) 0-0
vs Man Utd(A) 2-1
vs Crystal P(A) 1-2
vs Everton(A) 0-0
vs West Brom(A) 2-2
vs Stoke C(H) 0-0
Osam utakmica i samo jedna pobjeda, protiv Palacea u gostima.
Bice da nisu dovoljno razbudjeni za taj visoki Kloppov presing.

Nadati se da se ovaj trend losih igara u ovom terminu nece nastaviti i ove sezone.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Vrijeme da se Shaqiri pusti s lanca protiv Leicestera, onakav kakav je sigurno ustaja u šest ujutro i ide u teretanu, taman će biti zagrijan 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Leicester nam je tradicionalno ogavno teško gostovanje, sa Kloppom 1 pobjeda u zadnja 4 gostovanja.
A za Shaqiria bi moglo vremena biti poslije pauze, tada će biti rotacija velikih, slijedi težak raspored. Pravo težak.
A za Shaqiria bi moglo vremena biti poslije pauze, tada će biti rotacija velikih, slijedi težak raspored. Pravo težak.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Treba imati na umu da Vardy neće igrati, a nema više ni Mahreza, dakle sigurno jedan gol nećemo dobiti, Okazaki je uvijek napaljen protiv Liverpoola, ali ovaj put mu neće biti Vardya i Mahreza da ga poguraju. Ako bi ih ikada trebali dobiti, trebali bi sada.
Puel je jedan od trenera protiv kojih Klopp ima negativan omjer. U pet utakmica ima skor: 2W;2D;1L.
Covjek jednostavno zna kako pristupiti protiv Jurgena i u svakoj utakmici se Liverpool mucio protiv njegovog Sotona, pa cak i protiv Leicestera lani iako se tu ukazao Salah sa dvije majstorije, pa se nekako pobjedilo.
Bice zanimljivo ispratiti u subotu da li ce mu opet proci ta posebna "vs Klopp" taktika, gdje Liverpool po pravilu drzi loptu do iznemoglosti, a nigdje rupe u odbrani kuda bi mogao proci taj zavrsni pas. Bitno je postici pogodak sto prije, vjerovatno nekim udarce sa preko 25m, zato ne bi bilo lose da Shaqiri pocne u vezi, jer ne vidim nekog drugog ko bi je mogao opaliti ala Coutinho.
Bez obzira na sve, ove se tekme moraju pobjedjivati ako se vec nesto zeli od ove sezone.
Covjek jednostavno zna kako pristupiti protiv Jurgena i u svakoj utakmici se Liverpool mucio protiv njegovog Sotona, pa cak i protiv Leicestera lani iako se tu ukazao Salah sa dvije majstorije, pa se nekako pobjedilo.
Bice zanimljivo ispratiti u subotu da li ce mu opet proci ta posebna "vs Klopp" taktika, gdje Liverpool po pravilu drzi loptu do iznemoglosti, a nigdje rupe u odbrani kuda bi mogao proci taj zavrsni pas. Bitno je postici pogodak sto prije, vjerovatno nekim udarce sa preko 25m, zato ne bi bilo lose da Shaqiri pocne u vezi, jer ne vidim nekog drugog ko bi je mogao opaliti ala Coutinho.
Bez obzira na sve, ove se tekme moraju pobjedjivati ako se vec nesto zeli od ove sezone.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Zašto se buni Mignolet?
Ako PAOK izdrzi do kraja i prodje, Liverpool ide u POT2.
EDIT. Ku?ac

EDIT. Ku?ac

Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 29 avg 2018, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Spamm
Spamm
Ojo u Reims. (League 1)
Markec vjerovatno negdje u Belgiju.
Markec vjerovatno negdje u Belgiju.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kakvi su ovo levati yebo temirgerr je napisao/la:Ako PAOK izdrzi do kraja i prodje, Liverpool ide u POT2.
EDIT. Ku?ac![]()

Daj nam najteže

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
**** grupu ionako je prepisajemo ove sezone,kakva god da bude
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- BeyKopites
- Kontakt:
Treba ko Tottenham ispasti rano iz svega i posvetiti se EPL, tako da daj sto jacu grupu da se ispadne 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
I ja bas razmisljam vrijedi li stavljati prevelik fokus na LŠ cini mi se da imamo puno vece sanse za osvajanje lige.BeyKopites je napisao/la:Treba ko Tottenham ispasti rano iz svega i posvetiti se EPL, tako da daj sto jacu grupu da se ispadne
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BeyKopites
- Kontakt:
Ja sam se više šalio, al' grupna faza će se sigurno odigrati maksimalno naravno u zavisnosti od protivnika. Ispadanje u grupi zaista ne može donijeti ništa pozitivno a ne garantuje da ćeš u ligi ostvariti bolji plasman do januara. Evo sad je širi kadar i Bože zdravlja može se igrati na više frontova.StevieG8 je napisao/la:I ja bas razmisljam vrijedi li stavljati prevelik fokus na LŠ cini mi se da imamo puno vece sanse za osvajanje lige.BeyKopites je napisao/la:Treba ko Tottenham ispasti rano iz svega i posvetiti se EPL, tako da daj sto jacu grupu da se ispadne
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
1/4 finale mjerica neka, mada ako se otvori ko prošle sezone.. 

Ovo sam ja isto sinoc kolegi rekao, kad bi i bilo ovako onda svako kolo gledas samo ovu grupuHendo je napisao/la:Barselona
Dortmund
Liverpool
Inter

Može Hendo, daj taj mraviljac iz Katalonije da bacimo piš još jednom na Camp Nou.
Ispadanje u grupi LP bi bilo ravno katastrofi + bi se to odrazilo negativno i na rezultate u ligi, makar prvih par kola nakon toga. Kasnije se opet moze otici daleko jer svakog mozemo raznijeti na komade na dvije tekme.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.