Pa mi smo daleko od svega u svim segmentima, mi smo u svojoj nekoj dimenziji, realnosti i tako će biti još 100 godina.Jack je napisao/la:Zvezda
Koliko je samo BH fudbal daleko od ovoga Bog te ne vidio
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Gore jutro poslije sviranog ofsajda dzeka protiv nigera nisam imaojolicnikola je napisao/la:a kako vam je ovog jutra poslije Zvezdinog uspjeha?
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Kad se izvlace grupe?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Danas u 18h.madridist je napisao/la:Kad se izvlace grupe?
Druga sezona bez Arsenala nije ni LP sto je nekad bila
Gledaj kad united opet dobije najlaksu grupuRamiy je napisao/la:Druga sezona bez Arsenala nije ni LP sto je nekad bila
Taman da prodju grupu pa dodje Zidane i onda osvojeMElloo je napisao/la:Gledaj kad united opet dobije najlaksu grupuRamiy je napisao/la:Druga sezona bez Arsenala nije ni LP sto je nekad bila
Mi smo se navikli sada na EL. Mi kada nešto privolimo teško puštamo.Ramiy je napisao/la:Druga sezona bez Arsenala nije ni LP sto je nekad bila
I am coming
Sa ovim rosterom ne mogu osvojit ni da se Ferguson 20 godina podmladiRamiy je napisao/la:Taman da prodju grupu pa dodje Zidane i onda osvojeMElloo je napisao/la:Gledaj kad united opet dobije najlaksu grupuRamiy je napisao/la:Druga sezona bez Arsenala nije ni LP sto je nekad bila
Barcelona
Dortmund
Liverpool
Inter
bi bila neka grupa smrti i gdje bi svako kolo bilo must watch.
Btw. jel prošlo ono da se tekme igraju u 19h i 21h? I ako jest kad ce se igrati knock out faza, mislim na satni termin, a ne datum?
Dortmund
Liverpool
Inter
Btw. jel prošlo ono da se tekme igraju u 19h i 21h? I ako jest kad ce se igrati knock out faza, mislim na satni termin, a ne datum?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ukinuli nam kaznu!!!
Pune tribine cekaju evropske velikane za nevidjene spektakle!
Sad "samo" doci do karata!

Sad "samo" doci do karata!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Grupna faza i osminafinala se igraju u 19 i 21h dok se od cetvrtfinala svi mecevi igraju u 21h.Otelo je napisao/la:Barcelona
Dortmund
Liverpool
Inter
BATMAN HAS NO LIMITS
Aj ti meni reci da li bi radije grupu tipa:marconato je napisao/la:Ukinuli nam kaznu!!!
Sad "samo" doci do karata!![]()
![]()
![]()
Real, BVB, Liverpool, Zvezda - grupa gdje su vam šanse minimalne ili Lokomotiv, Roma/Shakthar, PSV, Zvezda gdje imate lijepe šanse, a ne toliko atraktivne protivnike?
@gotham hvala, samo UEFA-i više ništa nije sveto
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni odgovaraju dva termina.
Sto vise tekmi da se moze pratiti.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
20:45h 
Napravite B ekipu, da možete pišat po ovom takmičenju u oba terminamadridist je napisao/la:Meni odgovaraju dva termina.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mozda je Otelo ozenjen pa mu ne odgovaraju ova dva termina, valja voditi dupli rat za daljinski 
BATMAN HAS NO LIMITS
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da jbt ne kontam na koji je fazon ovo loše.madridist je napisao/la:Meni odgovaraju dva termina.
Umjesto da pogledam jednu utakmicu utorkom, sad cu pogledat dvije.Ne vidim nista lose u tome
Pa evo sada ga imaju a vjerujem vec nekoliko godina jer ja sam to za budzet od 100 miliona procitao prije 2-3 godine i opet ne ulaze ispadaju od mrtve Zvezde. Gledao sam Zvezdu u vise navrata jer ih prenosi sportklub u ovim kvalifikacijama, nista posebno jedva prosli Trnavu sa kojom je Zrinjski bio ravnopravan, dakle nidje veze ekipa a kad im pogledas kadar i vidis da to i nije neka pljacka ali eto igrace LP. Ja bi ovo smatrao velikim neuspjehom jer ispasti od slabije ekipe u evropi nije nesto novo realno desava se svake godine bilo kome ali kad 10 puta u 10 godina ti vecinom ispadnes od slabijih od sebe zapitao bi se.SiamoNoi je napisao/la:Nisu ga imali na 100M od početaka.Bio im je zanemarivo iznad GNK-ovog.Već su 2 ili 3 puta prošli grupu EL nakon sto su ga digli za skoro 3 puta.Zato ih i uspoređujem sa njima.
Eto Signore ti je objasnio.
A financije su nebitne za navijača ako klub ne dobija cijeli kolač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.