Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

BIHpatriota
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Post Postao/la BIHpatriota » 30 avg 2018, 10:30

Gordic ne igra jer ga nisu ispoštovali kod urgiranaj da mu se brže završu obnova kuće? Pa ovo samo ima kod nas! Kakva komedija od razloga. Kako se šprdaju sa nama!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 30 avg 2018, 10:34

Buza opet povredjen :SSSS

Takodjer ni Loncara nece biti i on ima neku povredu

Elmedin Kikanović najavio je kašnjenje jer njegov klub ne dozvoljava da prije srijede napusti Monako. Emir Sulejmanović iz istih razloga dolazi tek sredinom sedmice, te između ostalih i Aleksandar Lazić. Kasniće i Džanan Musa, koji takođe stiže u srijedu, a potvrđen je na vrijeme dolazak iskusnog Jusufa Nurkića.

Gotham
Kontakt:

Post Postao/la Gotham » 30 avg 2018, 11:41

Ja imam rodjaka koji se bavi gradjevinom, a koji je onako bas pravi fanatik sto se tice bh kosarke, pa prenosim njegov apel da je voljan pomoci obnovi Gordiceve kuce potpuno besplatno, naravno da bude Gordicev materijal, pa ako ima neko bilo kakav kontakt od Nemanje nek se javi u pp.
BATMAN HAS NO LIMITS

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 30 avg 2018, 11:55

Potpisao novi ugovor nakon najbolje sezone u karijeri, financijski se osigurao, igrati će Euroligu, ne treba mu reprezentacija više
"U stalnom smo kontaktu sa igračima, pokušavamo i dopisima zamoliti klubove da eventualno popuste. Jedino nikakvu povratnu informaciju nemamo od Nemanje Gordića. Nekoliko puta sam ga zvao, pokušavao stupiti u kontakt, ali on nažalost ne odgovara na pozive. Zvanično nije otpao sa spiska, ali s obzirom na to da već skoro tri mjeseca nemamo nikakve komunikacije, sumnjam da će se tek tako pojaviti i na dan okupljanja. On je puno dao za reprezentaciju, ali i reprezentacija je njemu. Mislim da i ako želi da se oprosti, možda ovo nije bio pravi način", smatra Kovačević.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 avg 2018, 12:13

Drape je napisao/la:Potpisao novi ugovor nakon najbolje sezone u karijeri, financijski se osigurao, igrati će Euroligu, ne treba mu reprezentacija više
"U stalnom smo kontaktu sa igračima, pokušavamo i dopisima zamoliti klubove da eventualno popuste. Jedino nikakvu povratnu informaciju nemamo od Nemanje Gordića. Nekoliko puta sam ga zvao, pokušavao stupiti u kontakt, ali on nažalost ne odgovara na pozive. Zvanično nije otpao sa spiska, ali s obzirom na to da već skoro tri mjeseca nemamo nikakve komunikacije, sumnjam da će se tek tako pojaviti i na dan okupljanja. On je puno dao za reprezentaciju, ali i reprezentacija je njemu. Mislim da i ako želi da se oprosti, možda ovo nije bio pravi način", smatra Kovačević.
Igrao je već EL a on je se davno osigurao financijski... Možda momak nema vise volje na šuplje, a znamo da je i povrijeđen znao dolaziti.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 30 avg 2018, 12:16

Gotham je napisao/la:Ja imam rodjaka koji se bavi gradjevinom, a koji je onako bas pravi fanatik sto se tice bh kosarke, pa prenosim njegov apel da je voljan pomoci obnovi Gordiceve kuce potpuno besplatno, naravno da bude Gordicev materijal, pa ako ima neko bilo kakav kontakt od Nemanje nek se javi u pp.
Sto ne moze KSBiH moze rodjak ... aferim rodjaku samo reci mu da Nemanja ni po cemu nije zasluzio da mu se gradi kuca besplatno ... nije on socijalni slucaj vec sportista ... a kuce, nekuca Nemanja je zavrsio svoje s repkom ... i to na plaho ruzan nacin i za sebe i za nas ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 30 avg 2018, 12:16

BIHpatriota je napisao/la:Gordic ne igra jer ga nisu ispoštovali kod urgiranaj da mu se brže završu obnova kuće? Pa ovo samo ima kod nas! Kakva komedija od razloga. Kako se šprdaju sa nama!

i dalje mislim da je ovo uprošćen razlog, i da je logičnije da je ne igra jer je njegov "slučaj" javno pomenut, dok su svi ostali slučajevi ostali na nivou špekulacija i forumskih priča (tj. barem za mene, ovde sam prvi put čuo i za tu priču, ali i za Mirzinu sestru, i šta je sve još ono navedeno).

Isto sam govorio i onda kada je to Dule pričao na pressici, ili reci za sva sranja, ili nemoj pominjati ništa, ovako ako to radiš selektivno sigurno nećeš dobiti mir u kući.

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 30 avg 2018, 12:26

Nemanja86 je napisao/la:
BIHpatriota je napisao/la:Gordic ne igra jer ga nisu ispoštovali kod urgiranaj da mu se brže završu obnova kuće? Pa ovo samo ima kod nas! Kakva komedija od razloga. Kako se šprdaju sa nama!

i dalje mislim da je ovo uprošćen razlog, i da je logičnije da je ne igra jer je njegov "slučaj" javno pomenut, dok su svi ostali slučajevi ostali na nivou špekulacija i forumskih priča (tj. barem za mene, ovde sam prvi put čuo i za tu priču, ali i za Mirzinu sestru, i šta je sve još ono navedeno).

Isto sam govorio i onda kada je to Dule pričao na pressici, ili reci za sva sranja, ili nemoj pominjati ništa, ovako ako to radiš selektivno sigurno nećeš dobiti mir u kući.
Prije nego sto je iko ista javno o tome progovorio on se nije javljao pozivu Duleta. Tu se prica zavrsava.

Gotham
Kontakt:

Post Postao/la Gotham » 30 avg 2018, 12:32

DaVinci je napisao/la:
Gotham je napisao/la:Ja imam rodjaka koji se bavi gradjevinom, a koji je onako bas pravi fanatik sto se tice bh kosarke, pa prenosim njegov apel da je voljan pomoci obnovi Gordiceve kuce potpuno besplatno, naravno da bude Gordicev materijal, pa ako ima neko bilo kakav kontakt od Nemanje nek se javi u pp.
Sto ne moze KSBiH moze rodjak ... aferim rodjaku samo reci mu da Nemanja ni po cemu nije zasluzio da mu se gradi kuca besplatno ... nije on socijalni slucaj vec sportista ... a kuce, nekuca Nemanja je zavrsio svoje s repkom ... i to na plaho ruzan nacin i za sebe i za nas ...
Tri puta hura za rodjaka.
BATMAN HAS NO LIMITS

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 avg 2018, 12:48

DaVinci je napisao/la:
Gotham je napisao/la:Ja imam rodjaka koji se bavi gradjevinom, a koji je onako bas pravi fanatik sto se tice bh kosarke, pa prenosim njegov apel da je voljda,bas ruznoan pomoci obnovi Gordiceve kuce potpuno besplatno, naravno da bude Gordicev materijal, pa ako ima neko bilo kakav kontakt od Nemanje nek se javi u pp.
da,bas ruzno

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 avg 2018, 12:56

DaVinci je napisao/la:
Opet isto, covjeku se ne gradi kuca, covjeku se obnavlja kuca od ratnih stradanja kao sto je mnogima uradzeno bez obzira na finansiski status
A ja ti mogu nabrojati 10-tak primjera ljudi kojima je to uradzeno a ili su tu kao nemanja ili su jaci, a za drzavu su uradili samo ta da su je muzli preko politickih talova, tako da je svojim doprinosom za drzavu nemanja za njih Tito
Prestanite biti licemjerni
Nemanja86 je napisao/la: i dalje mislim da je ovo uprošćen razlog, i da je logičnije da je ne igra jer je njegov "slučaj" javno pomenut, dok su svi ostali slučajevi ostali na nivou špekulacija i forumskih priča (tj. barem za mene, ovde sam prvi put čuo i za tu priču, ali i za Mirzinu sestru, i šta je sve još ono navedeno).

Upravo je ovo problem, od sveg prljavog vesa iznjeti je njegovo koje ne najbjelje od svog ostalog, sto vise pitanje je da li je ovo njegovo uopce prljav ves
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 avg 2018, 13:11

Joj Gordica pa eto ako lazu sto se nije javio i rekao nije to ovo je , sve sto je uradio ko Djedovic popiso je , sramota , gadi mi se to zato sto igra u repci treba mu neko nes zavrsit taman da je najnevinije , ko ga **** i njega i sve te , nek igraju samo oni koji hoce , Svim tim smradovima je repka valjala za karijeru , ja se sjecam kad su Djedovica vodali sa 16 smece ono a nije imao talent po Muse , i onda odjednom ne valjas kad zaimaju
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 avg 2018, 13:53

paulus je napisao/la:Joj Gordica pa eto ako lazu sto se nije javio i rekao nije to ovo je , sve sto je uradio ko Djedovic popiso je , sramota , gadi mi se to zato sto igra u repci treba mu neko nes zavrsit taman da je najnevinije , ko ga **** i njega i sve te , nek igraju samo oni koji hoce , Svim tim smradovima je repka valjala za karijeru , ja se sjecam kad su Djedovica vodali sa 16 smece ono a nije imao talent po Muse , i onda odjednom ne valjas kad zaimaju
izvini ja stvarno ne vidim nikakve paralele između đedovića i gordića
đedović je igrao dok smo mu trebali, čim je izletjela prva prilika napucao nas je :puke:
gordiću je kako reprezentacija valjala?!
tako što kada je prvi put kao otišao na pripreme seniorske reprezentacije zaradio povrijedu prepona ili kada je slomio ruku skačući za loptom u kvalifikacijama protiv mađarske ili kada je u nebitnoj utakmici protiv švedske kada je bio teletović-musa show slomio šutersku šaku, pa propustio skoro pola sezone radi koje nije dobio platu, a reprezentacija mu odmah poslje odlaska iz švedske više nije dala KM za lječenje
za razliku od hansa đedovića nemanja nije igrao nikada 3 lige nego je od 18 godine prvotimac svakog kluba
a za razliku od hansa nije ništa lagao po novinama ili teletovića ili muse nego samo šuti

da se razumijemo hans đedović kada čuje ime nemanja gordić ima da ustane :salut:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 avg 2018, 14:18

nerminh74 je napisao/la:
paulus je napisao/la:Joj Gordica pa eto ako lazu sto se nije javio i rekao nije to ovo je , sve sto je uradio ko Djedovic popiso je , sramota , gadi mi se to zato sto igra u repci treba mu neko nes zavrsit taman da je najnevinije , ko ga **** i njega i sve te , nek igraju samo oni koji hoce , Svim tim smradovima je repka valjala za karijeru , ja se sjecam kad su Djedovica vodali sa 16 smece ono a nije imao talent po Muse , i onda odjednom ne valjas kad zaimaju
đedović je igrao dok smo mu trebali, čim je izletjela prva prilika napucao nas je :puke:
tako što kada je prvi put kao otišao na pripreme seniorske reprezentacije zaradio povrijedu prepona ili kada je slomio ruku skačući za loptom u kvalifikacijama protiv mađarske ili kada je u nebitnoj utakmici protiv švedske kada je bio teletović-musa show slomio šutersku šaku, pa propustio skoro pola sezone radi koje nije dobio platu, a reprezentacija mu odmah poslje odlaska iz švedske više nije dala KM za lječenje
za razliku od hansa đedovića nemanja nije igrao nikada 3 lige nego je od 18 godine prvotimac svakog kluba
a za razliku od hansa nije ništa lagao po novinama ili teletovića ili muse nego samo šuti

da se razumijemo hans đedović kada čuje ime nemanja gordić ima da ustane :salut:
izvini samo da te pitam,znam da si korektan forumas i cijenjen ,ali samo mi reci jel ti navijas za Gordica ili za reprezentaciju BOSNE I HERCEGOVINE...ja ne mogu da vjerujem da mozes traziti alibi bilo kome ko nece da igra za repku,ma koji to razlog bio,ma sve ovo bila istina sto si naveo gore valjda zato i sluzi reprezentacija...ja ne mogu da vjerujem da neko ozbiljan kao ti opravdava ove gluposti,sve i da su mu obecali a vjerujem da jesu,zar je to pobogu razlog da ne igras za reprezentaciju....svasta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 avg 2018, 14:21

nerminh74 je napisao/la:

Evo advokata ima i Djedovic takve i Nurkic isto cinjenica da kako se sva trojica ponasaju prema reprezantaciji je sramotno , neko manje neko vise al je sramotno , ovaj dobio pasos napuco nas a koristi je imao , Gordic oce naku kucu nes sto igra za repku a nijedan kosarkas bio u penziji il tek poceo karijeru ti nece rec osim ako ne laze da je nastupanje za repku na Evropskom lose za njegovu karijeru , Nurkic ima 24 god i kolko 4 nastupa za A selekciju , TAKVI STO SE MENE TICE NE MORAJU IGRAT . Evo bez njih smo dosli gdje jesmo dosta , nek rade na djeci koji znaju sta je igrat za repku i koji to zele
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 30 avg 2018, 15:13

Navijači BiH, ignorišite ove koji spinuju da je kriv Savez zbog toga što su nešto izrekli, iako se igrač ponašao identično kao i sada, odnosno nije se pojavio na okupljanju reprezentacije bez da je i o čemu obavjestio Savez, stručni štab ili javnost prije nego što su iz Saveza i jednu riječ progovorili o njemu :angel:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 avg 2018, 16:05

delinjo je napisao/la:
izvini samo da te pitam,znam da si korektan forumas i cijenjen ,ali samo mi reci jel ti navijas za Gordica ili za reprezentaciju BOSNE I HERCEGOVINE...ja ne mogu da vjerujem da mozes traziti alibi bilo kome ko nece da igra za repku,ma koji to razlog bio,ma sve ovo bila istina sto si naveo gore valjda zato i sluzi reprezentacija...ja ne mogu da vjerujem da neko ozbiljan kao ti opravdava ove gluposti,sve i da su mu obecali a vjerujem da jesu,zar je to pobogu razlog da ne igras za reprezentaciju....svasta
NE
meni je samo reprezentacija BiH važna

ALI
smatram da je aferu sa Gordićem napravio samo savez
da se on nije pojavio večim djelom bi se složio sa vama (zavisno koliko bi njega pljuvali, a koliko musu), ali ovako sa onim cirkusom na konferenciji za štampu sami su mu zalupili vrata u lice
prema tome savez treba puno više uraditi da se situacija izgladi
i bez obzira da se nikada više ne javi poslje 13 godina igranja i onoliko požrtvovanja on mi nikada neče biti kao đedović

a ovdje ima svakakvih koji evo sada pljuju po juki a bez njega i muse (sada i bez gordića) mi smo jedna ispodprosječna reprezentacija tako očigledno njih ne zanima reprezentacija nego su to neki lični kompleksi

ili da citiram sebe
cavendish je napisao/la:Zanimljivo je da u srbiji vlada potpuna medijska šutnja kada je u pitanja ponovno neodazivanje Jokica u reprezentaciju. Niko, ama baš niko da napiše neki članak ili komentar na tu temu. Izgleda da postoji prešutni konsenzus među novinarima da ignoriraju ne samo Jokica nego i "šestog igrača Klipersa" i "maskotu NBA lige".
naravno, sada je takva situacija u svijetu jer nema više nekog kulta reprezentacije dok ovi milione zarađuju
a ne kao neki diletanti izbacivati nepotrebne detalje što je neko ljut jer mu nije ubrzana procedura obnove kuće

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 avg 2018, 16:59

nerminh74 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
NE
meni je samo reprezentacija BiH važna

ALI
smatram da je aferu sa Gordićem napravio samo savez
da se on nije pojavio večim djelom bi se složio sa vama (zavisno koliko bi njega pljuvali, a koliko musu), ali ovako sa onim cirkusom na konferenciji za štampu sami su mu zalupili vrata u lice
prema tome savez treba puno više uraditi da se situacija izgladi
i bez obzira da se nikada više ne javi poslje 13 godina igranja i onoliko požrtvovanja on mi nikada neče biti kao đedović

svi mi znamo kakav je savez,ko sjedi u savezu i kakvi su to ljudi,ne vidim da bilo ko ovdje savez izuzima kao odgovodne za situaciju ali ....svi znaci redom Djedovic,Nurkic,Musa i Gordic ne igraju za savez,ne igraju za obnovu kuce,ne igraju za bilo sta nego za svoju drzavu ...rukometasi ma kakvi oni bili placaju da bi igrali za reprezentaciju jer im pisljivi hotel i prevoz ne mogu platiti...i svi su mi u istom kosu bez izuzetka ako nece da igraju za reprezentaciju...jedini opravdan razlog da se ne odazoves je povreda koju ljekarski tim naseg sevaza potvrdi,sve ostalo su gluposti i nikada ga ne bi mogao braniti da mi je rodjeni brat...postujem obecali ti kucu napraviti,razumijem ali ako ti je to uslov da bi igrao za reprezentaciju onda aferim brate..ovaj nece zbog drzavljanstva ovaj drugi zbog kuce kakva je razlika..to sto je igrao ranije za repku pa moze raditi sta hoce..ako je on trazio kucu jedan Teletovic je trebao traziti hotel onda...gluposti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 30 avg 2018, 17:00

Mensur Bajramović neće voditi košarkašu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u predstojećim mečevima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine!

"Zmajevi" su, barem za ovaj septembarski ciklus, ranije ostali bez selektora Duška Vujoševića (zdravstveni problemi), pa je bilo planirano da ga u duelima protiv Finske (13. septembar) i Češke (16. septembar) zamijeni njegov prvi pomoćnik Bajramović.

No, kako smo saznali, Bajramović je pronašao angažman u inozemstvu (navodno je u pitanju Hong-Kong) te od njegovog učešća u reprezentaciji neće biti ništa. Tako se Košarkaški savez BiH našao u situaciji da samo nekoliko dana uoči okupljanje "Zmajeva" u Sarajevu (3. septembar) mora tražiti novo rješenje za kormilara.

Komedija

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 30 avg 2018, 17:03

:urnebes:

Dajte sad Dzidica! :lol:

Juka je dobar s Halimicem, tako da njega ocekujem, mada ne znam cime se on trenutno bavi i da li je uopste slobodan.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.