Samo najjace, planiram i na gostovanje (barem jedno), tako da su Real, Barca, PSG, Liverpool svakako pozeljni...Otelo je napisao/la:Aj ti meni reci da li bi radije grupu tipa:marconato je napisao/la:Ukinuli nam kaznu!!!
Pune tribine cekaju evropske velikane za nevidjene spektakle!
Sad "samo" doci do karata!![]()
![]()
![]()
Real, BVB, Liverpool, Zvezda - grupa gdje su vam šanse minimalne ili Lokomotiv, Roma/Shakthar, PSV, Zvezda gdje imate lijepe šanse, a ne toliko atraktivne protivnike?
@gotham hvala, samo UEFA-i više ništa nije sveto![]()
![]()
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zvezda je imala ucesca u grupama Lige Prvaka koliko i Zeljo, Sarajevo i ostale BiH ekipe, pavjerovatno konta posto su prije nas ovako mocnih izborili grupe da smo ljubomorni.ronaldo99 je napisao/la:Objasni sad sta si htio da kazes??jolicnikola je napisao/la:a kako vam je ovog jutra poslije Zvezdinog uspjeha?
@gotham nisam ni u shemi, a da budem u braku 
Meni se zbog tradije ne sviđa. Zna se utorkom i srijedom da se TV pali 5 do osam, pive, uvodna emisija i 20:44 himna Lige prvaka i taman se malo popije. Ovako, počnem u sedam piti, do kraja noći ću se napiti
Meni se zbog tradije ne sviđa. Zna se utorkom i srijedom da se TV pali 5 do osam, pive, uvodna emisija i 20:44 himna Lige prvaka i taman se malo popije. Ovako, počnem u sedam piti, do kraja noći ću se napiti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne hvala.Otelo je napisao/la:Barcelona
Dortmund
Liverpool
Inter
bi bila neka grupa smrti i gdje bi svako kolo bilo must watch.
Real
United
PSV
Inter
Da,imaju ga vec nekoliko godina.Ali kao sto sam rekao već su 2-3 puta prosli grupu prije nego sto su digli budzet znacajno.Imali su budzet od 40M dok je GNK bio na 30-35.japa je napisao/la:Pa evo sada ga imaju a vjerujem vec nekoliko godina jer ja sam to za budzet od 100 miliona procitao prije 2-3 godine i opet ne ulaze ispadaju od mrtve Zvezde. Gledao sam Zvezdu u vise navrata jer ih prenosi sportklub u ovim kvalifikacijama, nista posebno jedva prosli Trnavu sa kojom je Zrinjski bio ravnopravan, dakle nidje veze ekipa a kad im pogledas kadar i vidis da to i nije neka pljacka ali eto igrace LP. Ja bi ovo smatrao velikim neuspjehom jer ispasti od slabije ekipe u evropi nije nesto novo realno desava se svake godine bilo kome ali kad 10 puta u 10 godina ti vecinom ispadnes od slabijih od sebe zapitao bi se.SiamoNoi je napisao/la:Nisu ga imali na 100M od početaka.Bio im je zanemarivo iznad GNK-ovog.Već su 2 ili 3 puta prošli grupu EL nakon sto su ga digli za skoro 3 puta.Zato ih i uspoređujem sa njima.
Eto Signore ti je objasnio.
A financije su nebitne za navijača ako klub ne dobija cijeli kolač.
Ja da bi došao u to pijano stanje treba bit neki maraton LPa od 12:00 do 23:00
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ti pocnes u utorak i do srijede maraton i onda se trijeznisOsim13 je napisao/la:Ja da bi došao u to pijano stanje treba bit neki maraton LPa od 12:00 do 23:00
uz Emerikovu prciju u cetvrtak
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Sve bih dao da se mogu napiti za 4 sata. Do sad bih imao vlastiti trajekt da mi toliko malo sredstava treba za pijanstvo.Otelo je napisao/la:@gotham nisam ni u shemi, a da budem u braku
BATMAN HAS NO LIMITS
Pa računam dvije točene po poluvremenu. Ne znam za vas, ali meni je osam velikih piva dovoljnoGotham je napisao/la:Sve bih dao da se mogu napiti za 4 sata. Do sad bih imao vlastiti trajekt da mi toliko malo sredstava treba za pijanstvo.Otelo je napisao/la:@gotham nisam ni u shemi, a da budem u braku
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Pa prestani pitiOtelo je napisao/la:@gotham nisam ni u shemi, a da budem u braku
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- robertkosar
- Kontakt:
Kakvi su ono frankestajni u fk kokarda 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ni u jednoj grupi Zvezda nema šanse, jedino Plzen i YB, te možda Brugge su timovi s kojima bi se mogli nositi, ovo ostalo je par klasa iznadOtelo je napisao/la:Aj ti meni reci da li bi radije grupu tipa:marconato je napisao/la:Ukinuli nam kaznu!!!
![]()
![]()
Real, BVB, Liverpool, Zvezda - grupa gdje su vam šanse minimalne ili Lokomotiv, Roma/Shakthar, PSV, Zvezda gdje imate lijepe šanse, a ne toliko atraktivne protivnike?
![]()
Još im sad ode Radonjić.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Deri pica brze, po mogucnosti rakiju i nemoj meziti pa ces se napiti za jos manje vremena.Gotham je napisao/la:Sve bih dao da se mogu napiti za 4 sata. Do sad bih imao vlastiti trajekt da mi toliko malo sredstava treba za pijanstvo.Otelo je napisao/la:@gotham nisam ni u shemi, a da budem u braku
Četvrtkom ću rakiju, da ublaži bol.Ramiy je napisao/la:Ti pocnes u utorak i do srijede maraton i onda se trijeznisOsim13 je napisao/la:Ja da bi došao u to pijano stanje treba bit neki maraton LPa od 12:00 do 23:00
uz Emerikovu prciju u cetvrtak
Ti si ono tvrdio da ce nas RBS izrutinirati u 2 meca?!Mokes je napisao/la:Ni u jednoj grupi Zvezda nema šanse, jedino Plzen i YB, te možda Brugge su timovi s kojima bi se mogli nositi, ovo ostalo je par klasa iznadOtelo je napisao/la:Aj ti meni reci da li bi radije grupu tipa:marconato je napisao/la:Ukinuli nam kaznu!!!
![]()
![]()
![]()
Još im sad ode Radonjić.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
@ASD
Sta je pice bez meze ?
A rakija mi se ogadila iz djecackih dana, kada su mi natapali carape u nju u slucajevima visoke temperature, pa cim je pomirisem budi losa sjecanja.
Sta je pice bez meze ?
A rakija mi se ogadila iz djecackih dana, kada su mi natapali carape u nju u slucajevima visoke temperature, pa cim je pomirisem budi losa sjecanja.
BATMAN HAS NO LIMITS
- ASD
- Kontakt:
E hbg onda, pivo i meza kao curica i zalis se sto se ne mozes napiti.Gotham je napisao/la:@ASD
Sta je pice bez meze ?
Pomiješao si me s nekimmarconato je napisao/la: Ti si ono tvrdio da ce nas RBS izrutinirati u 2 meca?!
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ja sam te čarape izvrto i cijedio rakiju u usta, propio se sa 10. Kad su me provalili šta radim batinom su mi micali temperaturu al sam osjetio da je stari krišom bio ponosan. 
Ma kakvo pivo, to sam zadnji put pio u osnovnoj na maturi, i to prokrijumcario u nogavici, posto su bile oceve pantalone pa zbog njihove sirine je to bilo vrlo lahko uciniti. Stok kola i malo nakoso je moja kombinacija, ali haman sam stekao imunitet na tu smjesu.ASD je napisao/la:E hbg onda, pivo i meza kao curica i zalis se sto se ne mozes napiti.Gotham je napisao/la:@ASD
Sta je pice bez meze ?
BATMAN HAS NO LIMITS
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.