Kakva majorizacija, odem u stari grad svaki dan dok sam na odmoru, sjednem u maršala, raširim avaz i krišom slušam kako kukaju i revu, srknem kaficu i onda preko fejićeve i titovog nazad u civilizacijuBeton je napisao/la:Izgleda HDZ ima upletene prste u rad foruma i administracije. Brane nam da ih majoriziramo.sviunapad1010 je napisao/la:Jest ih @memara popišo na prvu jos se nisu davranisaliBeton je napisao/la:Ko obrisa postove pišanja po Škutorima o afričkoj šljivi mu potencija visila...![]()
![]()
Rigo, osjećaš li se majorizirano?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:Kakva majorizacija, odem u stari grad svaki dan dok sam na odmoru, sjednem u maršala, raširim avaz i krišom slušam kako kukaju i revu, srknem kaficu i onda preko fejićeve i titovog nazad u civilizacijuBeton je napisao/la:Izgleda HDZ ima upletene prste u rad foruma i administracije. Brane nam da ih majoriziramo.sviunapad1010 je napisao/la:
Jest ih @memara popišo na prvu jos se nisu davranisali![]()
![]()
Rigo, osjećaš li se majorizirano?
Ahahahahah sta ti bola sjednes

Bujrum svi u subotu na utakmicu..
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Druze pastrva cestitam ti na jubilarnom stotom nicku na forumu.Beton je napisao/la:Ko obrisa postove pišanja po Škutorima o afričkoj šljivi mu potencija visila...
Bolescurine ove alahu dragi

Daj mi furadana!
Koji si ti gospodin, covjek ljetuje u mostaru. Gdje inace boravis kad nisi na odomoru?Rigoletto je napisao/la: Kakva majorizacija, odem u stari grad svaki dan dok sam na odmoru, sjednem u maršala, raširim avaz i krišom slušam kako kukaju i revu, srknem kaficu i onda preko fejićeve i titovog nazad u civilizaciju
Na potezu kuća-biro za zapošljavanje.tale07 je napisao/la:Koji si ti gospodin, covjek ljetuje u mostaru. Gdje inace boravis kad nisi na odomoru?Rigoletto je napisao/la: Kakva majorizacija, odem u stari grad svaki dan dok sam na odmoru, sjednem u maršala, raširim avaz i krišom slušam kako kukaju i revu, srknem kaficu i onda preko fejićeve i titovog nazad u civilizaciju
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zg-Zenicatale07 je napisao/la:Koji si ti gospodin, covjek ljetuje u mostaru. Gdje inace boravis kad nisi na odomoru?Rigoletto je napisao/la: Kakva majorizacija, odem u stari grad svaki dan dok sam na odmoru, sjednem u maršala, raširim avaz i krišom slušam kako kukaju i revu, srknem kaficu i onda preko fejićeve i titovog nazad u civilizaciju
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Hoce li igrati Karahmet u derbiju?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bevabu ni Jordi Alba ne moze uzeti trenutno mjesto kamoli neki Karahmet
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ti si evropski čovjek širokih vidika samo bih te upozorio da ne čitas Avaz pomislit će ljudi da si Srbin pa eto belaja.Rigoletto je napisao/la: Kakva majorizacija, odem u stari grad svaki dan dok sam na odmoru, sjednem u maršala, raširim avaz i krišom slušam kako kukaju i revu, srknem kaficu i onda preko fejićeve i titovog nazad u civilizaciju
Selam alejkum i hvaljen Isus moji dragi Fočaci, Sandžaklije, Varešaci, Kakanjci, Kontaminirani.
I smrt fašizmu dragi Tuzlaci
I smrt fašizmu dragi Tuzlaci
-
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Bevabu ni Jordi Alba ne moze uzeti trenutno mjesto kamoli neki Karahmet

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
ako bude vehabija igrao protiv sarajeva, ima da preplasi one nevjernike i pogotovo srbe u sarajevu
45515
-
- Kontakt:
Preuzeo nas odovic???grbavicka je napisao/la:ako bude vehabija igrao protiv sarajeva, ima da preplasi one nevjernike i pogotovo srbe u sarajevu
Potpisali nam Bogi, Bakrač, Stevanović, Blagojević, Vranješ, Veselinović? Uprava napolje! Dovodite nam ratne zločince i igračke ojebine.belosevic28 je napisao/la:Preuzeo nas odovic???grbavicka je napisao/la:ako bude vehabija igrao protiv sarajeva, ima da preplasi one nevjernike i pogotovo srbe u sarajevu
-
- Kontakt:
Ne, ne samo je dosao Beli orao koji se odaziva na Kokot.Beton je napisao/la:Potpisali nam Bogi, Bakrač, Stevanović, Blagojević, Vranješ, Veselinović? Uprava napolje!belosevic28 je napisao/la:Preuzeo nas odovic???grbavicka je napisao/la:ako bude vehabija igrao protiv sarajeva, ima da preplasi one nevjernike i pogotovo srbe u sarajevu
A nije taj toliko opasan, bio vješt sa eksplozivom pa ga uglavnom koristili za miniranje objekata, ali je zato Oda ravnao sve pred sobom.belosevic28 je napisao/la: Ne, ne samo je dosao Beli orao koji se odaziva na Kokot.
Koje ?grbavicka je napisao/la:ako bude vehabija igrao protiv sarajeva, ima da preplasi one nevjernike i pogotovo srbe u sarajevu

Za razliku od zeleznicara

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 30 avg 2018, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
pa zato smo i izgubili u zenici... mozda bolje prodjete od nasStroj1946 je napisao/la:Koje ?grbavicka je napisao/la:ako bude vehabija igrao protiv sarajeva, ima da preplasi one nevjernike i pogotovo srbe u sarajevu![]()
Ima ih 3,4 i to nisu uvijek standardni
![]()

45515
- prisonbreak
- Kontakt:
vehabija terorise i srbe u ekipi celika.grbavicka je napisao/la:pa zato smo i izgubili u zenici... mozda bolje prodjete od nasStroj1946 je napisao/la:Koje ?grbavicka je napisao/la:ako bude vehabija igrao protiv sarajeva, ima da preplasi one nevjernike i pogotovo srbe u sarajevu![]()
Ima ih 3,4 i to nisu uvijek standardni
![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], Hrammm1921, Lavcina, Rule_hz, VivaLaLiberta i 40 gostiju.