Ma pustite vi njega da pise injegov je ovo forum vidis da pise ijekavicu
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Hahaha kako glup post na kraju zavrsi na pevaljkama i pjevacima koji lete u BG na zvezde granda i to ko neki uspjeh?
a sto je najgore tih pevaljki iz Srbije je pun ku?ac po bosanskim kafanama puno vise nego sto je obrnuto pa sta sad trebam ja to spominjati u stilu lete da lovu zarade kod nas jel?
samo je problem sto je decko totalno subjektivan i ne sagledava stvari realno, neka on velica srpski sport nije problem samo neka ne prica neke ublehe o nekoj ubber velicini Zvezde kad svi znamo da je njena istorija proizvod stvari koje nemaju veze sa sportom.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Sjećam se ko da gledam. Plače Robi dok ga oružane snage sprovode za Beograd. I sjećate se kako je Danilović u lancima sproveden u beograd. I tamo su igrali besplatno, u neljudskih uslovima, u uslovima koji nisu dostojni čovjeka. A šta tek reći o Osimu koji je patio u partizanu. Ili sjećate se one priče kad su specijalci prešli granicu sa rumunijom i oteli iz blagodeti rumunskog života belodedića i doveli ga da robuje u mračnu kulu beogradsku. Teška vremena. Teška.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Ja saml znam da će Porto dobiti Lokomotivu iz prvog. 
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Znaš li ti ko je Damir Džumhur? I znaš li đe živi?japa je napisao/la:Hahaha kako glup post na kraju zavrsi na pevaljkama i pjevacima koji lete u BG na zvezde granda i to ko neki uspjeh?a sto je najgore tih pevaljki iz Srbije je pun ku?ac po bosanskim kafanama puno vise nego sto je obrnuto pa sta sad trebam ja to spominjati u stilu lete da lovu zarade kod nas jel?
![]()
![]()
Ma pustite vi njega da pise injegov je ovo forum vidis da pise ijekavicusamo je problem sto je decko totalno subjektivan i ne sagledava stvari realno, neka on velica srpski sport nije problem samo neka ne prica neke ublehe o nekoj ubber velicini Zvezde kad svi znamo da je njena istorija proizvod stvari koje nemaju veze sa sportom.
Sporiti veličinu Zvezde u fudbalu, Partizana u košarci i vaterpolu, Splita i Bosne u košarci, mogu samo osobe sa blažim stepenom retardacije. Nebitno je kako je zvezda vođena i je li imala neke povlastice. Imali su mnogi, ali ih je ona najbolje koristila..
Posto vidim da si niskog koeficijenta inteligencije ili samo se pravis mutav spinujuci nekakvim oruzanim snagama itd. postavicu ti prosto pitanje. Kako dovedose sve te igrace i jedni i drugi? Odakle lova? Dobro poslovali i zaradili?LAZARUS2000 je napisao/la:Sjećam se ko da gledam. Plače Robi dok ga oružane snage sprovode za Beograd. I sjećate se kako je Danilović u lancima sproveden u beograd. I tamo su igrali besplatno, u neljudskih uslovima, u uslovima koji nisu dostojni čovjeka. A šta tek reći o Osimu koji je patio u partizanu. Ili sjećate se one priče kad su specijalci prešli granicu sa rumunijom i oteli iz blagodeti rumunskog života belodedića i doveli ga da robuje u mračnu kulu beogradsku. Teška vremena. Teška.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Zanimljivo. Vidi se koliko si upućen u bajke. A npr je li ti poznato da Partizan dogovorio sve sa Mirzom Delibašićem i KSJ blokira to, jer bla bla razvoj lige, ovo ono i čovjek ode u Bosnu. Mislim kad kreneš srati ponesi bar papir.japa je napisao/la:Posto vidim da si niskog koeficijenta inteligencije ili samo se pravis mutav spinujuci nekakvim oruzanim snagama itd. postavicu ti prosto pitanje. Kako dovedose sve te igrace i jedni i drugi? Odakle lova? Dobro poslovali i zaradili?LAZARUS2000 je napisao/la:Sjećam se ko da gledam. Plače Robi dok ga oružane snage sprovode za Beograd. I sjećate se kako je Danilović u lancima sproveden u beograd. I tamo su igrali besplatno, u neljudskih uslovima, u uslovima koji nisu dostojni čovjeka. A šta tek reći o Osimu koji je patio u partizanu. Ili sjećate se one priče kad su specijalci prešli granicu sa rumunijom i oteli iz blagodeti rumunskog života belodedića i doveli ga da robuje u mračnu kulu beogradsku. Teška vremena. Teška.![]()
Udbine spije i JNA oficiri garant imali dobar biznis plan?
![]()
Ja cu ti reci kako su dovodili sve te najbolje igrace iz ostalih republika, nasim novcem koji se slijevao u Saveznu kasu iz kojih su se finasirale vojska i ostale sluzbe koje su finansirale Zvezdui Partizan...dovidjenja i prijatno...
Velicina Zvezde i Partizana u fudbalu je vjestacki proizvedena novcem iz drzave konkretno vosjke, tajnih sluzbih a vjerovatno dijelom drzavnih firmi (mada vojska i udba su tu glavni izvor svega bile). Pa sjecam se dobro price iz tamo nekih 50ih 60ih o nekom igracu ne mogu se sjetiti imena bio je neki dobar, nije htio preci iz svog kluba pa ga vojska poslala na sluzbu u BgLAZARUS2000 je napisao/la:Znaš li ti ko je Damir Džumhur? I znaš li đe živi?japa je napisao/la:Hahaha kako glup post na kraju zavrsi na pevaljkama i pjevacima koji lete u BG na zvezde granda i to ko neki uspjeh?a sto je najgore tih pevaljki iz Srbije je pun ku?ac po bosanskim kafanama puno vise nego sto je obrnuto pa sta sad trebam ja to spominjati u stilu lete da lovu zarade kod nas jel?
![]()
![]()
Ma pustite vi njega da pise injegov je ovo forum vidis da pise ijekavicusamo je problem sto je decko totalno subjektivan i ne sagledava stvari realno, neka on velica srpski sport nije problem samo neka ne prica neke ublehe o nekoj ubber velicini Zvezde kad svi znamo da je njena istorija proizvod stvari koje nemaju veze sa sportom.
Sporiti veličinu Zvezde u fudbalu, Partizana u košarci i vaterpolu, Splita i Bosne u košarci, mogu samo osobe sa blažim stepenom retardacije. Nebitno je kako je zvezda vođena i je li imala neke povlastice. Imali su mnogi, ali ih je ona najbolje koristila..
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Jao vidiš da nemaš pojma. Dejan Savićević. Odbio da pređe u Partizan je je cigan veliki bio od malih nogu, htio u zvezdu. Ali hej ti si čuo pričala ti nena čula od komšije dok su šljive brali.japa je napisao/la:Velicina Zvezde i Partizana u fudbalu je vjestacki proizvedena novcem iz drzave konkretno vosjke, tajnih sluzbih a vjerovatno dijelom drzavnih firmi (mada vojska i udba su tu glavni izvor svega bile). Pa sjecam se dobro price iz tamo nekih 50ih 60ih o nekom igracu ne mogu se sjetiti imena bio je neki dobar, nije htio preci iz svog kluba pa ga vojska poslala na sluzbu u BgLAZARUS2000 je napisao/la:Znaš li ti ko je Damir Džumhur? I znaš li đe živi?japa je napisao/la:Hahaha kako glup post na kraju zavrsi na pevaljkama i pjevacima koji lete u BG na zvezde granda i to ko neki uspjeh?a sto je najgore tih pevaljki iz Srbije je pun ku?ac po bosanskim kafanama puno vise nego sto je obrnuto pa sta sad trebam ja to spominjati u stilu lete da lovu zarade kod nas jel?
![]()
![]()
Sporiti veličinu Zvezde u fudbalu, Partizana u košarci i vaterpolu, Splita i Bosne u košarci, mogu samo osobe sa blažim stepenom retardacije. Nebitno je kako je zvezda vođena i je li imala neke povlastice. Imali su mnogi, ali ih je ona najbolje koristila..kako bi mogao igrati za Partizan, i koliko je takvih slucajeva bilo boga pitaj...
Oni su rezervisani za UnitedSheyi je napisao/la:Ja saml znam da će Porto dobiti Lokomotivu iz prvog.
Što se Porta tiče, najgorr od svega što ne prođu uvijek iako im grupa uvijek bude među lakšim. I Zenit bih dodao u isti koš s njima, ali ih nema u zadnje vrijeme.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nije mi to poznato, i sta to konkretno dokazuje? Ja ovdje pricam o fudbalu, ionako je fudbal bio br.1 sport uvijek i tamo su puno vise gurali beogradske klubove nego u kosarci, vjerovatno jer su u kosarci imali najbolju skolu, ipak u fudbalu je hrvatska skola bila uvijek ispred sto ce se kad su odvojeni bili i ispostaviti tacnim.LAZARUS2000 je napisao/la:Zanimljivo. Vidi se koliko si upućen u bajke. A npr je li ti poznato da Partizan dogovorio sve sa Mirzom Delibašićem i KSJ blokira to, jer bla bla razvoj lige, ovo ono i čovjek ode u Bosnu. Mislim kad kreneš srati ponesi bar papir.japa je napisao/la:Posto vidim da si niskog koeficijenta inteligencije ili samo se pravis mutav spinujuci nekakvim oruzanim snagama itd. postavicu ti prosto pitanje. Kako dovedose sve te igrace i jedni i drugi? Odakle lova? Dobro poslovali i zaradili?LAZARUS2000 je napisao/la:Sjećam se ko da gledam. Plače Robi dok ga oružane snage sprovode za Beograd. I sjećate se kako je Danilović u lancima sproveden u beograd. I tamo su igrali besplatno, u neljudskih uslovima, u uslovima koji nisu dostojni čovjeka. A šta tek reći o Osimu koji je patio u partizanu. Ili sjećate se one priče kad su specijalci prešli granicu sa rumunijom i oteli iz blagodeti rumunskog života belodedića i doveli ga da robuje u mračnu kulu beogradsku. Teška vremena. Teška.![]()
Udbine spije i JNA oficiri garant imali dobar biznis plan?
![]()
Ja cu ti reci kako su dovodili sve te najbolje igrace iz ostalih republika, nasim novcem koji se slijevao u Saveznu kasu iz kojih su se finasirale vojska i ostale sluzbe koje su finansirale Zvezdui Partizan...dovidjenja i prijatno...
Nije u pitanju Savicevic ne lupaj gluposti...on je novija generacija ovo je bio neki igrac 60ih godina...
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ja iznosim imena tačne podatke, a ti mi tu prosipaš rekla kazala priče.japa je napisao/la: Nije mi to poznato, i sta to konkretno dokazuje? Ja ovdje pricam o fudbalu, ionako je fudbal bio br.1 sport uvijek i tamo su puno vise gurali beogradske klubove nego u kosarci, vjerovatno jer su u kosarci imali najbolju skolu, ipak u fudbalu je hrvatska skola bila uvijek ispred sto ce se kad su odvojeni bili i ispostaviti tacnim.
Nije u pitanju Savicevic ne lupaj gluposti...on je novija generacija ovo je bio neki igrac 60ih godina...
Hm koji je to hrvat igrao u Zvezdi sem nesrećnog robija 1991? Bilo je Makedonaca par. Mora da su oteti. Inače bi došli u Sarajevo ili ostali u Vardaru. A o tome gdje je bilo boljih fudbalera prije rata molim te nemoj. Ti ne znaš ni imena igrača a krećeš u diskusiji sa ćaršijski rekla kazala pričama.
Sramotna odluka UEFA-e. Slobodno veličajte ratne zločince i dalje. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- ASD
- Kontakt:
Uspjeh Zvezde u Bariju je kao i uspjeh KK Bosne plod one drzave.LAZARUS2000 je napisao/la:Ja iznosim imena tačne podatke, a ti mi tu prosipaš rekla kazala priče.japa je napisao/la: Nije mi to poznato, i sta to konkretno dokazuje? Ja ovdje pricam o fudbalu, ionako je fudbal bio br.1 sport uvijek i tamo su puno vise gurali beogradske klubove nego u kosarci, vjerovatno jer su u kosarci imali najbolju skolu, ipak u fudbalu je hrvatska skola bila uvijek ispred sto ce se kad su odvojeni bili i ispostaviti tacnim.
Hm koji je to hrvat igrao u Zvezdi sem nesrećnog robija 1991? Bilo je Makedonaca par. Mora da su oteti. Inače bi došli u Sarajevo ili ostali u Vardaru. A o tome gdje je bilo boljih fudbalera prije rata molim te nemoj. Ti ne znaš ni imena igrača a krećeš u diskusiji sa ćaršijski rekla kazala pričama.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Da sa tim što se mora reći da su Republike imale svoj doprinos tome. BiH za Bosnu, Srbija za Partizan i ZvezduASD je napisao/la:Uspjeh Zvezde u Bariju je kao i uspjeh KK Bosne plod one drzave.LAZARUS2000 je napisao/la:Ja iznosim imena tačne podatke, a ti mi tu prosipaš rekla kazala priče.japa je napisao/la: Nije mi to poznato, i sta to konkretno dokazuje? Ja ovdje pricam o fudbalu, ionako je fudbal bio br.1 sport uvijek i tamo su puno vise gurali beogradske klubove nego u kosarci, vjerovatno jer su u kosarci imali najbolju skolu, ipak u fudbalu je hrvatska skola bila uvijek ispred sto ce se kad su odvojeni bili i ispostaviti tacnim.
Na kojem čenlu se more još gledat pored Arene kobilanje parova?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hrt2Osim13 je napisao/la:Na kojem čenlu se more još gledat pored Arene kobilanje parova?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma **** mater zatamniće garant al haj vidjećemoLillard je napisao/la:Hrt2Osim13 je napisao/la:Na kojem čenlu se more još gledat pored Arene kobilanje parova?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pise i na SK1 da ce biti.Osim13 je napisao/la:Ma **** mater zatamniće garant al haj vidjećemoLillard je napisao/la:Hrt2Osim13 je napisao/la:Na kojem čenlu se more još gledat pored Arene kobilanje parova?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- LAZARUS2000
- Kontakt:
SKOsim13 je napisao/la:Na kojem čenlu se more još gledat pored Arene kobilanje parova?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.