Pa zasto bi ja trebao da se sjecam svakog yebenog fudbalera jos iz 60ih godina ugl. slucajno sam naletio na emisiju na tvu i prica je isla u tom fazonu nisam ja to nigdje cuo od neke babe kako ti u klasicnom mitomanskom stilu pokusavas da prikazes tj. slazes.LAZARUS2000 je napisao/la:Ja iznosim imena tačne podatke, a ti mi tu prosipaš rekla kazala priče.japa je napisao/la: Nije mi to poznato, i sta to konkretno dokazuje? Ja ovdje pricam o fudbalu, ionako je fudbal bio br.1 sport uvijek i tamo su puno vise gurali beogradske klubove nego u kosarci, vjerovatno jer su u kosarci imali najbolju skolu, ipak u fudbalu je hrvatska skola bila uvijek ispred sto ce se kad su odvojeni bili i ispostaviti tacnim.
Nije u pitanju Savicevic ne lupaj gluposti...on je novija generacija ovo je bio neki igrac 60ih godina...
Hm koji je to hrvat igrao u Zvezdi sem nesrećnog robija 1991? Bilo je Makedonaca par. Mora da su oteti. Inače bi došli u Sarajevo ili ostali u Vardaru. A o tome gdje je bilo boljih fudbalera prije rata molim te nemoj. Ti ne znaš ni imena igrača a krećeš u diskusiji sa ćaršijski rekla kazala pričama.
Nisi mi nikad odgovorio na pitanje? Da ti ponovim, odakle Zvezdi pare da dovodi najbolje igrace iz drugih republika i klubova generalno? Isto vrijedi i za Partizan. Dobro poslovali oficiri i agenti ili je Savezna kasa bila siroke ruke?
Kad na to das tacan odgovor sto ne vjerujem da si u stanju jer ces po obicaju plasirati neke lazi i gluposti onda ces skontati zasto moj prvi post o tome ima smisla.