Ima do kvaliteta naravno, ali zasigurno i do papira...jasmin10 je napisao/la:Ili tacnije, nije kvalitet.DevilsAdvocate je napisao/la:Papiri roki moj, nismo EU zauzimo bi mjesto nekom crnji migrantu..Moggi je napisao/la:pola Osijeka predje u rangers, za naseg hajradinovica niko ni da priupita
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kupio Rangers 1, a hoće još jednog igrača Osijeka.BaDa12 je napisao/la:Nisam upratila, kakvu poslovnu relaciju su ostvarili Osijek i Rangers, ili se to samo tako potrefi s vremena na vrijeme, i zbog EL mečeva?
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
uz jednog iz belupa...helem, puko gerard na hrvateMokes je napisao/la:Kupio Rangers 1, a hoće još jednog igrača Osijeka.BaDa12 je napisao/la:Nisam upratila, kakvu poslovnu relaciju su ostvarili Osijek i Rangers, ili se to samo tako potrefi s vremena na vrijeme, i zbog EL mečeva?
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Znam to sve. Više sam mislila da nisu potpisali šta slično onome Alaves-Rudeš, Rijeka i neko od Talijana što su imali, i tako nešto.babino je napisao/la:uz jednog iz belupa...helem, puko gerard na hrvateMokes je napisao/la:Kupio Rangers 1, a hoće još jednog igrača Osijeka.BaDa12 je napisao/la:Nisam upratila, kakvu poslovnu relaciju su ostvarili Osijek i Rangers, ili se to samo tako potrefi s vremena na vrijeme, i zbog EL mečeva?
Dakle, ipak je ovo drugo: potrefilo se, a i EL mečevi su vjerovatno pomogli da se pobliže upoznaju.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
suncetijebem
To je ta naša liga
EDIN DŽEKO!!!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Normalna prica kao uvjek, belgija spanija turska- beveren anderlecht, real, barca, besiktas galata a na kraju craiova...nije da nismo navikli..da je vjerovat propagandi nasih novinara mi bi do sada trebali imati 50 igraca u ligi petice i to svi u top klubovimaVucevich je napisao/la:Jel fakat Koljic karijeru nastavlja u Rumuniji![]()
suncetijebem
To je ta naša liga
Stadion Koševo
nije ovo losa ekipa ,negdje su po rejtingu treci iza cluja i steaue ali da smo ocekivali vise, jesmo
po pitanju reprezentacije on meni ima isti status kao hodzic
imat ce za jarana jednog potencijalnog,martica
Žalosna činjenica da daleko najbolji igrač lige ne može dalje od prosječne rumunjske ekipe.Moggi je napisao/la:ma jedino istinito od svega je bilo za beveren, al ovi su dali vecu platu , a i beveren ce ispasti 80% iz lige
nije ovo losa ekipa ,negdje su po rejtingu treci iza cluja i steaue ali da smo ocekivali vise, jesmo
po pitanju reprezentacije on meni ima isti status kao hodzic
imat ce za jarana jednog potencijalnog,martica
I to za manje od pola miliona eura.
mislim da kod njih samo crnov i jos 1-2 igraca imaju nesto malo iznad nekih 1500km platu, zato su i prisiljeni traziti mlade i gurati ih sto im se isplacuje kako vidimo
Jesteforgempp je napisao/la:Ma nije to do lige, vec do ugleda lige. Nije hrvatska TOLIKO bolja pa da tako prodaje igrače u super klubove, jednostavno je to Maminho pokrenuo, pa za njim i ostali klubovi. Koljic bi i u HNL bio sigurno jedan od najboljih napadača.
Fudbal ucis od 4 godine zivota a ne sa 18 kada igras vec za prvi tim.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, ajaca, AnelMid, Atlanta, Bosnjo22, Brokula, CAGarfia, dariolovrinovic00, darker10, Edincapitano, Elddar, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, HalaMadrid, HariTz, Helemnejse, Iceplayer, Invincibles14, J1897, jasmin10, Kaunas, KockarVicin007, Kylian, lakilone, Lecler, legendarnadruga, Micron, miguelramos, mirsonetz, Muumii, NEZALAGANJE, omanovski, PointBlank, RajvoSa89, riki46, rio_Ferdy88, SanaBosna, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, trunks1946, Venom, Vratnik10, zemuntrg i 264 gosta.