delinjo je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:delinjo je napisao/la:
izvini samo da te pitam,znam da si korektan forumas i cijenjen ,ali samo mi reci jel ti navijas za Gordica ili za reprezentaciju BOSNE I HERCEGOVINE...ja ne mogu da vjerujem da mozes traziti alibi bilo kome ko nece da igra za repku,ma koji to razlog bio,ma sve ovo bila istina sto si naveo gore valjda zato i sluzi reprezentacija...ja ne mogu da vjerujem da neko ozbiljan kao ti opravdava ove gluposti,sve i da su mu obecali a vjerujem da jesu,zar je to pobogu razlog da ne igras za reprezentaciju....svasta
NE
meni je samo reprezentacija BiH važna
ALI
smatram da je aferu sa Gordićem napravio samo savez
da se on nije pojavio večim djelom bi se složio sa vama (zavisno koliko bi njega pljuvali, a koliko musu), ali ovako sa onim cirkusom na konferenciji za štampu sami su mu zalupili vrata u lice
prema tome savez treba puno više uraditi da se situacija izgladi
i bez obzira da se nikada više ne javi poslje 13 godina igranja i onoliko požrtvovanja on mi nikada neče biti kao đedović
svi mi znamo kakav je savez,ko sjedi u savezu i kakvi su to ljudi,ne vidim da bilo ko ovdje savez izuzima kao odgovodne za situaciju ali ....svi znaci redom Djedovic,Nurkic,Musa i Gordic ne igraju za savez,ne igraju za obnovu kuce,ne igraju za bilo sta nego za svoju drzavu ...rukometasi ma kakvi oni bili placaju da bi igrali za reprezentaciju jer im pisljivi hotel i prevoz ne mogu platiti...i svi su mi u istom kosu bez izuzetka ako nece da igraju za reprezentaciju...jedini opravdan razlog da se ne odazoves je povreda koju ljekarski tim naseg sevaza potvrdi,sve ostalo su gluposti i nikada ga ne bi mogao braniti da mi je rodjeni brat...postujem obecali ti kucu napraviti,razumijem ali ako ti je to uslov da bi igrao za reprezentaciju onda aferim brate..ovaj nece zbog drzavljanstva ovaj drugi zbog kuce kakva je razlika..to sto je igrao ranije za repku pa moze raditi sta hoce..ako je on trazio kucu jedan Teletovic je trebao traziti hotel onda...gluposti..[/zaigrao]
Da sve je to tacno, ali vise ne odgovara realnom stanju
Patriotizam je sve vise u opadanju jer su ljudi shvatili da je to mamac za siroke mase kako bi neki izvlacili korist (samo se okreni po BiH), a dom je svugda gdje ti je porodici dobro
Inace nemanja je trazio da ubrzaju proceduru sa obnovom njegove kuce tako da nije ostetio nikoga jer za to i postoje predvidzeni fondovi
A mirza teletovic je pored svih onih njegovib miliona trazio da mu se blizi rod zaposli u opcini jablanica, znaci natovario jos jednog birokratu na nasa ledza zatim je odigrao onako sramotno one kvalifikacije i napravio onaj skandal sa musom
Poslje toga je napravio konferenciju za stampu i rekao da ce uvjek igrati za reprezentaciju dok ga noge nose i odmah u predkvalifikacijama nas ispalio i nikada nije vise zaigrao
Jednostavno savez je popljuvao nemanju u osnovi ni zasto i sada se nesto ne trudi da to izgladi, a da nije bilo one njegove partije mi ruse nebi pobjedili u sarajevu i sada i nebi igrali ove utakmice
Prema tome ja gordica ne opravdava jer on igra za narod ne za savez, ali ga razumijem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10