Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
šta vi diskutujete sa njim nije mi jasno...je došao je Zizu sa svojih 27 da digne cifru.....i normalno da čemo obožavati najboljeg igrača zadnjih 20 godina(bar) koji je dao svoje najbolje godine Realu...eto i ja poče...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Naprotiv
Zizou je jedan najvecih fudbalera koji su igrali taj sport
ako ne i najveci....u to sam uvjeren.
Nije bitno gdje je igrao, taman da je igrao u Drini iz Zvornika a ne u Realu.

- Nail for Real
- Kontakt:
pa sta je sad problem?Mandrak je napisao/la:Naprotiv![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa i nema problema...ne znam gdje si ti vidio problem uopšteNail for Real je napisao/la:pa sta je sad problem?Mandrak je napisao/la:Naprotiv![]()

Samo sam rekao da je igrao i u Kanu, Bordou,Juventusu i Realu - to su cinjenice....i oni ga mogu isto tako svojatati, jel tako ili nije.
A transfer iz Juvea u Real je koštao 73,5 miliona eura...ništa nisam izmislio, vec samo opšte poznate cinjenice iznio.
Nema nikakvih problema.
Fino li je vidit Zidanea kako je bacao štopere na guzicu, kako je taj čovjek s lakoćom igrao nogomet.. Objasnio Zidane !
Počni opet igrat
Počni opet igrat

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ma Zizou bi i danas naučio šta je fudbal ove nafuranke tipa Messi,Ronaldo....
Najbolji fudbaler svih vremena nebitno gdje je igrao.
Što se tiče Kake ja ne znam gdje on ovdje ima mjesta jedino mjesto Marcela pa da igramo 3-6-1

Najbolji fudbaler svih vremena nebitno gdje je igrao.
Što se tiče Kake ja ne znam gdje on ovdje ima mjesta jedino mjesto Marcela pa da igramo 3-6-1

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Znas li ti da je Zidane bio proglasen najboljim igracem Europe,Svijeta i LP u dresu RM, eto ti njegove najbolje trenutke u Juveu je samo udarao ljude glavom i nije pruzao partije kao u rep.Francuske dok nije dosao u RM cak smo morali 3 tekme da cekamo njegov debi u LP zbog udaranja igraca Panatiakosa glavom u RM nije imao dakvi incidenataMandrak je napisao/la:Uvije mi je bilo šega kada vidim kako se fanovi Reala zaklinju u Zidanea....i to daleko više nego navijaci Bordouxa ili Juventusa gdje je igrao svoje najbolje sezone.

Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 07 okt 2010, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Meni lično je Zizou uz Maradonu i Pele najveći igrači svih vremena. Jednostavno, to ko je gledao i pratio njega može shvatit 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Tako je, ali sta znaju danasnja djecica kojim je Cristiano vrh. Dobro nisu oni krivi sto su se kasno rodili ali ne bi se onda trebali upustati u diskusijo oko Zidanea.GunnerS je napisao/la:Meni lično je Zizou uz Maradonu i Pele najveći igrači svih vremena. Jednostavno, to ko je gledao i pratio njega može shvatit
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
[youtube][/youtube]
A za ovog covjeka svi danasnji napadaci su pic.kin dim:
[youtube][/youtube]
A za ovog covjeka svi danasnji napadaci su pic.kin dim:
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Jel to Mallenco daje karton Higuainu ili je Gago dobio po guzici pa se zali?
Stvarno, šteta je ko se nije rodio da gleda njegove poteze, driblinge, dodavanja kao rukom i golove, maistor nad maistorima...Raul7 je napisao/la:Tako je, ali sta znaju danasnja djecica kojim je Cristiano vrh. Dobro nisu oni krivi sto su se kasno rodili ali ne bi se onda trebali upustati u diskusijo oko Zidanea.GunnerS je napisao/la:Meni lično je Zizou uz Maradonu i Pele najveći igrači svih vremena. Jednostavno, to ko je gledao i pratio njega može shvatit

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- armageddon666
- Kontakt:
Ja sam se rodio i mogu reci da je jedan od najboljih igraca svih vremena...Naravno ne smijem zaboraviti mog omiljenog igraca Ronalda
Joj kad se sjetim prije igraca na jednom mjestu, Rivaldo, Elber,Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Figo,Nedved,Davids,Rui Costa ,R.Carlos itd ...Neki jos igraju ali eto kazem sad sve vrti oko C.Ronalda,Messia,Kake itd... Sve neki sminkeri,biznis itd

-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Jašta.. svi ovi igrači su imali karizmu neku, sad se sve vrti oko para, šminke itd..armageddon666 je napisao/la:Ja sam se rodio i mogu reci da je jedan od najboljih igraca svih vremena...Naravno ne smijem zaboraviti mog omiljenog igraca RonaldaJoj kad se sjetim prije igraca na jednom mjestu, Rivaldo, Elber,Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Figo,Nedved,Davids,Rui Costa ,R.Carlos itd ...Neki jos igraju ali eto kazem sad sve vrti oko C.Ronalda,Messia,Kake itd... Sve neki sminkeri,biznis itd

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:39, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Los*Blancos
- Kontakt:
ek0 je napisao/la:Najbolji.

El mejor club del siglo XX
zar jesi?armageddon666 je napisao/la:Ja sam se rodio i mogu reci da je jedan od najboljih igraca svih vremena...Naravno ne smijem zaboraviti mog omiljenog igraca RonaldaJoj kad se sjetim prije igraca na jednom mjestu, Rivaldo, Elber,Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Figo,Nedved,Davids,Rui Costa ,R.Carlos itd ...Neki jos igraju ali eto kazem sad sve vrti oko C.Ronalda,Messia,Kake itd... Sve neki sminkeri,biznis itd

Da da ovi igraci su zaista imali ono nesto, jednostavno morao si ih gotiviti. Kad se samo sjetim Davidsa, one njegove cvike, neumorno trcanje pa Nedveda, uvijek je najvise udaraca primao ali se borio ko lav. To su igraci koji su igrali srcem i bilo ih je uzivancija gledati. Majstori poput Zidanea i Figa i neumorni lavovi poput Davidsa i Nedveda, a sada cim vidim CR-a i Torresa povraca mi se ali jbg, fudbal se mijenjaToxicity je napisao/la:Jašta.. svi ovi igrači su imali karizmu neku, sad se sve vrti oko para, šminke itd..armageddon666 je napisao/la:Ja sam se rodio i mogu reci da je jedan od najboljih igraca svih vremena...Naravno ne smijem zaboraviti mog omiljenog igraca RonaldaJoj kad se sjetim prije igraca na jednom mjestu, Rivaldo, Elber,Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Figo,Nedved,Davids,Rui Costa ,R.Carlos itd ...Neki jos igraju ali eto kazem sad sve vrti oko C.Ronalda,Messia,Kake itd... Sve neki sminkeri,biznis itd
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
[youtube][/youtube]
Koliko sam tada plako, ne znam... ovo mi je bio najtuzniji dan u zivotu. Sve mi kroz glavu sada prolaze ti golovi Trezegueta, Del Pierra i onaj Nedveda nakon kojeg sam puko i rasplako se kao nikad u zivotu. A bar 2 mjeseca sam zalio zbog penala koji je promasio Figo. Od tad mi je Juve najmrzi klub na svijetu, ali eto, pretekla ih je nesto kasnije ona Barca sa Ronaldinhom koja je ostala na prvom mjestu sto se tice mrznje sve do danas.
Iiii da, sve to se desilo na Ikerov rodjendan.
Koliko sam tada plako, ne znam... ovo mi je bio najtuzniji dan u zivotu. Sve mi kroz glavu sada prolaze ti golovi Trezegueta, Del Pierra i onaj Nedveda nakon kojeg sam puko i rasplako se kao nikad u zivotu. A bar 2 mjeseca sam zalio zbog penala koji je promasio Figo. Od tad mi je Juve najmrzi klub na svijetu, ali eto, pretekla ih je nesto kasnije ona Barca sa Ronaldinhom koja je ostala na prvom mjestu sto se tice mrznje sve do danas.
Iiii da, sve to se desilo na Ikerov rodjendan.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Nail for Real
- Kontakt:
E jbg, od tad se Real poceo raspadat. Bar u Ligi Sampiona
@Portillo, daj neku pobjedu Reala da nas malo oraspolozi ( po mogucnosti protiv Barce)

@Portillo, daj neku pobjedu Reala da nas malo oraspolozi ( po mogucnosti protiv Barce)

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.