Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 06 okt 2010, 19:47

šta vi diskutujete sa njim nije mi jasno...je došao je Zizu sa svojih 27 da digne cifru.....i normalno da čemo obožavati najboljeg igrača zadnjih 20 godina(bar) koji je dao svoje najbolje godine Realu...eto i ja poče...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 19:48

Naprotiv :!: :!: Zizou je jedan najvecih fudbalera koji su igrali taj sport :!: ako ne i najveci....u to sam uvjeren.
Nije bitno gdje je igrao, taman da je igrao u Drini iz Zvornika a ne u Realu.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 19:50

Mandrak je napisao/la:Naprotiv :!: :!: Zizou je jedan najvecih fudbalera koji su igrali taj sport :!: ako ne i najveci....u to sam uvjeren.
pa sta je sad problem?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 19:52

Nail for Real je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Naprotiv :!: :!: Zizou je jedan najvecih fudbalera koji su igrali taj sport :!: ako ne i najveci....u to sam uvjeren.
pa sta je sad problem?
Pa i nema problema...ne znam gdje si ti vidio problem uopšte :shock: :?:
Samo sam rekao da je igrao i u Kanu, Bordou,Juventusu i Realu - to su cinjenice....i oni ga mogu isto tako svojatati, jel tako ili nije.
A transfer iz Juvea u Real je koštao 73,5 miliona eura...ništa nisam izmislio, vec samo opšte poznate cinjenice iznio.
Nema nikakvih problema.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 okt 2010, 20:13

Fino li je vidit Zidanea kako je bacao štopere na guzicu, kako je taj čovjek s lakoćom igrao nogomet.. Objasnio Zidane !
Počni opet igrat :D
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 okt 2010, 22:48

Ma Zizou bi i danas naučio šta je fudbal ove nafuranke tipa Messi,Ronaldo.... :mrgreen:
Najbolji fudbaler svih vremena nebitno gdje je igrao.
Što se tiče Kake ja ne znam gdje on ovdje ima mjesta jedino mjesto Marcela pa da igramo 3-6-1 :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 07 okt 2010, 02:40

Mandrak je napisao/la:Uvije mi je bilo šega kada vidim kako se fanovi Reala zaklinju u Zidanea....i to daleko više nego navijaci Bordouxa ili Juventusa gdje je igrao svoje najbolje sezone.
Znas li ti da je Zidane bio proglasen najboljim igracem Europe,Svijeta i LP u dresu RM, eto ti njegove najbolje trenutke u Juveu je samo udarao ljude glavom i nije pruzao partije kao u rep.Francuske dok nije dosao u RM cak smo morali 3 tekme da cekamo njegov debi u LP zbog udaranja igraca Panatiakosa glavom u RM nije imao dakvi incidenata :mrgreen: eto de mi reci kad je bio proglasen u dresu Juvea kao najbolji igrac LP, Europe?? :mrgreen: osim naravno 98 kad je dobio zbog SP prizananje kao najbolji igrac :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 07 okt 2010, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 okt 2010, 10:42

Meni lično je Zizou uz Maradonu i Pele najveći igrači svih vremena. Jednostavno, to ko je gledao i pratio njega može shvatit ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 07 okt 2010, 13:17

GunnerS je napisao/la:Meni lično je Zizou uz Maradonu i Pele najveći igrači svih vremena. Jednostavno, to ko je gledao i pratio njega može shvatit ;)
Tako je, ali sta znaju danasnja djecica kojim je Cristiano vrh. Dobro nisu oni krivi sto su se kasno rodili ali ne bi se onda trebali upustati u diskusijo oko Zidanea.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 okt 2010, 13:50

[youtube][/youtube]
A za ovog covjeka svi danasnji napadaci su pic.kin dim:
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 07 okt 2010, 14:57

Jel to Mallenco daje karton Higuainu ili je Gago dobio po guzici pa se zali?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 okt 2010, 16:18

Raul7 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Meni lično je Zizou uz Maradonu i Pele najveći igrači svih vremena. Jednostavno, to ko je gledao i pratio njega može shvatit ;)
Tako je, ali sta znaju danasnja djecica kojim je Cristiano vrh. Dobro nisu oni krivi sto su se kasno rodili ali ne bi se onda trebali upustati u diskusijo oko Zidanea.
Stvarno, šteta je ko se nije rodio da gleda njegove poteze, driblinge, dodavanja kao rukom i golove, maistor nad maistorima... ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 07 okt 2010, 16:26

Ja sam se rodio i mogu reci da je jedan od najboljih igraca svih vremena...Naravno ne smijem zaboraviti mog omiljenog igraca Ronalda :) Joj kad se sjetim prije igraca na jednom mjestu, Rivaldo, Elber,Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Figo,Nedved,Davids,Rui Costa ,R.Carlos itd ...Neki jos igraju ali eto kazem sad sve vrti oko C.Ronalda,Messia,Kake itd... Sve neki sminkeri,biznis itd
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 07 okt 2010, 19:06

armageddon666 je napisao/la:Ja sam se rodio i mogu reci da je jedan od najboljih igraca svih vremena...Naravno ne smijem zaboraviti mog omiljenog igraca Ronalda :) Joj kad se sjetim prije igraca na jednom mjestu, Rivaldo, Elber,Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Figo,Nedved,Davids,Rui Costa ,R.Carlos itd ...Neki jos igraju ali eto kazem sad sve vrti oko C.Ronalda,Messia,Kake itd... Sve neki sminkeri,biznis itd
Jašta.. svi ovi igrači su imali karizmu neku, sad se sve vrti oko para, šminke itd.. :?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 07 okt 2010, 19:24

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:39, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 07 okt 2010, 19:29

ek0 je napisao/la:Najbolji.
slika
;) Lijepa slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 okt 2010, 19:44

armageddon666 je napisao/la:Ja sam se rodio i mogu reci da je jedan od najboljih igraca svih vremena...Naravno ne smijem zaboraviti mog omiljenog igraca Ronalda :) Joj kad se sjetim prije igraca na jednom mjestu, Rivaldo, Elber,Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Figo,Nedved,Davids,Rui Costa ,R.Carlos itd ...Neki jos igraju ali eto kazem sad sve vrti oko C.Ronalda,Messia,Kake itd... Sve neki sminkeri,biznis itd
zar jesi? :mrgreen:

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 07 okt 2010, 20:20

Toxicity je napisao/la:
Jašta.. svi ovi igrači su imali karizmu neku, sad se sve vrti oko para, šminke itd.. :?
Da da ovi igraci su zaista imali ono nesto, jednostavno morao si ih gotiviti. Kad se samo sjetim Davidsa, one njegove cvike, neumorno trcanje pa Nedveda, uvijek je najvise udaraca primao ali se borio ko lav. To su igraci koji su igrali srcem i bilo ih je uzivancija gledati. Majstori poput Zidanea i Figa i neumorni lavovi poput Davidsa i Nedveda, a sada cim vidim CR-a i Torresa povraca mi se ali jbg, fudbal se mijenja
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 okt 2010, 20:46

[youtube][/youtube]
Koliko sam tada plako, ne znam... ovo mi je bio najtuzniji dan u zivotu. Sve mi kroz glavu sada prolaze ti golovi Trezegueta, Del Pierra i onaj Nedveda nakon kojeg sam puko i rasplako se kao nikad u zivotu. A bar 2 mjeseca sam zalio zbog penala koji je promasio Figo. Od tad mi je Juve najmrzi klub na svijetu, ali eto, pretekla ih je nesto kasnije ona Barca sa Ronaldinhom koja je ostala na prvom mjestu sto se tice mrznje sve do danas.

Iiii da, sve to se desilo na Ikerov rodjendan. :cry:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 okt 2010, 20:48

E jbg, od tad se Real poceo raspadat. Bar u Ligi Sampiona :oops:
@Portillo, daj neku pobjedu Reala da nas malo oraspolozi ( po mogucnosti protiv Barce) :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.