RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
To elda kralju 
Crvena lavina se pokrenula, nema stajanja dalje....
ako ne bude pun stadion sad za vikend, kidam spolni organ u dobrotvorne svrhe 
nece ti Red Army tribina biti punaMUSVDG81 je napisao/la:ako ne bude pun stadion sad za vikend, kidam spolni organ u dobrotvorne svrhe
ce da bude bolaa

Fina gesta veceras sa ovim defileom hahhaha
Olimpik ce dobit po usima
Olimpik ce dobit po usima
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Hajde frajeru realni, realno se nadudlaj kurcine.Asimetric je napisao/la:nece ti Red Army tribina biti punaMUSVDG81 je napisao/la:ako ne bude pun stadion sad za vikend, kidam spolni organ u dobrotvorne svrhe
Odakle vam vise, misevi jedni, snage, zelje i motiva, da podapinjete i osporavate sve ono sto se desava u Mostaru, u Veležu ?
Perfidno, hinjski, kurvanjski i nisko da ne moze nize, se proturaju nekakva 'realna' misljenja o posjeti, snazi Veleža i cjelokunoj situaciji u i oko kluba - a sve u cilju degradiranja iste.
Pa kako, mater mu J***? Zasto?
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
Nisi prepoznao šalu u mom postu pa je suvisno raspravljati s tobom, sve najbolje.oldbridge je napisao/la:Hajde frajeru realni, realno se nadudlaj kurcine.Asimetric je napisao/la:nece ti Red Army tribina biti punaMUSVDG81 je napisao/la:ako ne bude pun stadion sad za vikend, kidam spolni organ u dobrotvorne svrhe
Odakle vam vise, misevi jedni, snage, zelje i motiva, da podapinjete i osporavate sve ono sto se desava u Mostaru, u Veležu ?
Perfidno, hinjski, kurvanjski i nisko da ne moze nize, se proturaju nekakva 'realna' misljenja o posjeti, snazi Veleža i cjelokunoj situaciji u i oko kluba - a sve u cilju degradiranja iste.
Pa kako, mater mu ****? Zasto?
Naprijed Velež!
oldbridge je napisao/la:Hajde frajeru realni, realno se nadudlaj kurcine.Asimetric je napisao/la:nece ti Red Army tribina biti punaMUSVDG81 je napisao/la:ako ne bude pun stadion sad za vikend, kidam spolni organ u dobrotvorne svrhe
Imaju moj oldbridge, time se hrane.
Zato ovi rezultati na svakom polju u Velezu daju na jos vecem znacaju, jer znamo da dusmani cupaju kosu zbog toga.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Pa burazeru, sala ti je na nivou kocerinskih i srednjobosanskih pajdasa. Zivio ti meni.Asimetric je napisao/la:Nisi prepoznao šalu u mom postu pa je suvisno raspravljati s tobom, sve najbolje.
Naprijed Velež!
Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
Kad ce više subota 
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Sretno Rođeni, nafilujte ove ped.ere i da se ako Bog da vratite gdje i pripadate !
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FrancescoTotti
- Kontakt:
i od mene iste zeljeDerdiyok je napisao/la:Sretno Rođeni, nafilujte ove ped.ere i da se ako Bog da vratite gdje i pripadate !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
prestaniMO se svadjati na svaku gluposti, niko nije veci ni od koga, svi smo isti i svi smo tu zbog jed e te iste stvari....ANTIFA ! je napisao/la:oldbridge je napisao/la:Asimetric je napisao/la:
Hajde frajeru realni, realno se nadudlaj kurcine.
Imaju moj oldbridge, time se hrane.
Zato ovi rezultati na svakom polju u Velezu daju na jos vecem znacaju, jer znamo da dusmani cupaju kosu zbog toga.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Olimpik u subotu ne moze ni do boda. Mozda su naucili igrati pred punim stadionom
ali to im ovaj put nece pomoci. Imate jaku ekipu i iako Olimpik nisam gledao mislim ds ce srce pobijediti. Sretno vam
Vic.Pitali herku:"da li bi volila da ti uđe .elež u P.lL.ili ona stvar".
Na to će herka:"ebo vas .elež",može sačekati još godinu.
Ja volim FK Tuzla City
Bravo, zaradio si sendvič i dvojni c i danassloboda72 je napisao/la:Vic.Pitali herku:"da li bi volila da ti uđe .elež u P.lL.ili ona stvar".
debilkovic posoljeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.