sariel

Vintajbihuzur je napisao/la:cuj bibijada![]()
![]()
yebem vam bibe
![]()
Sta ces neko ih zaustavio a neko zbog JNA isad ima nocne more radi nekih najvecih zlocina u europi kako oni kazu...MocMahale444 je napisao/la:Nije fer, Ante je zakacio video da vidimo kako su on i kamiondzija stali ispred tenkova JNA.
A izvini molim te, kako se to kaze u nasem glavnom gradu?SarajevoJeBordo je napisao/la:Bio u gradu i malo preletio pdf, nešto vidim bibijada, haj kontam neka interna zayebancija između nekih forumaša, ništa, zatvorim forum...dođem kući i haj reko na miru da preletim sve, listam fb kad mi iskoči neko komentariso...![]()
jel moguće ovo?![]()
Sigurno ne “bibijada”tale07 je napisao/la:A izvini molim te, kako se to kaze u nasem glavnom gradu?SarajevoJeBordo je napisao/la:Bio u gradu i malo preletio pdf, nešto vidim bibijada, haj kontam neka interna zayebancija između nekih forumaša, ništa, zatvorim forum...dođem kući i haj reko na miru da preletim sve, listam fb kad mi iskoči neko komentariso...![]()
jel moguće ovo?![]()
LegendaSariel1987 je napisao/la:na temi velezasloboda72 » 31 avg 2018, 08:07
Vic.Pitali herku:"da li bi volila da ti uđe .elež u P.lL.ili ona stvar".
Na to će herka:"ebo vas .elež",može sačekati još godinu.
![]()
pazi vica sunce ti poljubim
Ja sam pitao kako se kaze, a ne kako se ne kaze!alacious je napisao/la:Sigurno ne “bibijada”tale07 je napisao/la:A izvini molim te, kako se to kaze u nasem glavnom gradu?SarajevoJeBordo je napisao/la:Bio u gradu i malo preletio pdf, nešto vidim bibijada, haj kontam neka interna zayebancija između nekih forumaša, ništa, zatvorim forum...dođem kući i haj reko na miru da preletim sve, listam fb kad mi iskoči neko komentariso...![]()
jel moguće ovo?![]()
tale07 je napisao/la:Ja sam pitao kako se kaze, a ne kako se ne kaze!
Treba biti dovoljno pametan pa čitati šta piše na forumu...arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
Jest inace sve sami akademici pisu na forumu, pa imas sta pametno procitati.alacious je napisao/la:tale07 je napisao/la:Ja sam pitao kako se kaze, a ne kako se ne kaze!Treba biti dovoljno pametan pa čitati šta piše na forumu...arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
Mozda ti mami bibicu?arelinho je napisao/la:Evo sada meni ispred prozora par auta "bibiće" pa ne znam je li ovo zbog gužve ili je krenula bibijada?
Ma jok, BI-BI-JA-DA !rob do bagro je napisao/la:Karusel
Burazeru, ovdje, vjeruj mi, ima jako obrazovanih ljudi. Treba znati čitati i upijati znanje od onih koji više znajutale07 je napisao/la: Jest inace sve sami akademici pisu na forumu, pa imas sta pametno procitati.
A izvinite ipak ste vi "europejci" a mi seljaci, pa vi sebi ostavite karusel a mi cemo da koristimo bibijada.
Nista mame, samo cudno sto mu bibicu, jel zeni ili mami?alacious je napisao/la:Polako ljudine, nemojte odma’ po mamama.
Druze, za obrazovanje imas puno boljih mjesta od forumaalacious je napisao/la:Polako ljudine, nemojte odma’ po mamama.
Ma jok, BI-BI-JA-DA !rob do bagro je napisao/la:Karusel
Burazeru, ovdje, vjeruj mi, ima jako obrazovanih ljudi. Treba znati čitati i upijati znanje od onih koji više znajutale07 je napisao/la: Jest inace sve sami akademici pisu na forumu, pa imas sta pametno procitati.
A izvinite ipak ste vi "europejci" a mi seljaci, pa vi sebi ostavite karusel a mi cemo da koristimo bibijada.
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE, Vanja8, VolimBiH96 i 40 gostiju.