Da u americi zivis, bila bi epizoda o tebi na onim kriminalnim umovima, 10 profilera bi te obradjivaloBeton je napisao/la:Imam druga u ministarstvu za raseljena lica. Kad poželiš povratak u Vareš javi da ti izganjamo kakvu donaciju. A red bi bio da se vratiš jer se sa takvim nastranim mentalitetom ne uklapaš u vrlo pitomi i kulturni Mostar, selam.Shullenta je napisao/la: Imam jednu staru sirenu u crnoj vreci za smece u podrumu pa ako hoces posaljem ti je da bibičeš
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Daj mi furadana!
Ja bih tebe samo u "U ime naroda" kod našeg Pejakovića, ali to kad se vratiš u Vareš.Shullenta je napisao/la:Da u americi zivis, bila bi epizoda o tebi na onim kriminalnim umovima, 10 profilera bi te obradjivaloBeton je napisao/la:Imam druga u ministarstvu za raseljena lica. Kad poželiš povratak u Vareš javi da ti izganjamo kakvu donaciju. A red bi bio da se vratiš jer se sa takvim nastranim mentalitetom ne uklapaš u vrlo pitomi i kulturni Mostar, selam.Shullenta je napisao/la: Imam jednu staru sirenu u crnoj vreci za smece u podrumu pa ako hoces posaljem ti je da bibičeš
Odlogiraj se pa se ponovo logiraj na poznati profil, ne stoji ti majkemi ovo. Ponavljas fore samo...
Daj mi furadana!
-
- Kontakt:
Postao/la KocevskiGaleb » 31 avg 2018, 16:02
Mogu vam reci da se u Zenici na tekmu ide najpribliznije engleskom stilu.Blizu su kafici,moze se nesto u blizini i pojesti,atmosfera je prelijepa,praznicna i pozitivna.Mislim da utakmica na to treba i da lici,nesto sto dize moral masi,a ne da dize tenzije i mrznju.
S tim u vezi,ovi "sarajlije",odnosno sandzaklije i istocna Bosna,utakmica za njih je projekat.Znaci nesto na sto se naloze i shvate kompletan smisao fudbala na pogresan nacin.Godinama nam uvaljuju mrznju spram Sarajeva i nekakve "komplekse",a upravo ih oni najcesce ispoljavaju,sto se vidi i na proslavama golova njihovih balavaca,neodgojene djece i neotesanaca.Mrze zenicane vise od niskih specijalaca i arkanovaca.Sramotan odgoj "dimova" i reakcije na nivou hormonski nabijenih adoloscenata.
Smatram da je izmedju ostalog,fudbal godinama u Zenici patio velikim dijelom i zbog toga sarajevskog lobija u savezu.Sada kada se pojavilo bilo sta dobro po pitanju sporta iz Zenice,daj da popljujemo i unistimo.Ta sarajevska sujeta da se iskorjenim,odgovorno tvrdim da bi nasa Bosna bila bolja od Svicarske,jer njihov mentalitet im ne dozvoljava da gledaju bilo koga preko Humskog Brda,osim kao plebejca.Razumijem zasto se inate sa agresorima,ali zasto se inate sa bazom odbrane drzave,to niko ne moze da shvati.
Sve u svemu,sutra ako Bog da im treba pokazati sta je fudbal,navijanje,porodicna atmosfera,zafrkancija,ali i zenicka objektivnost i dzentlmensko dostojanstveno ponasanje.
Svi na BP!
Cestitam na uspjesima Celika ,jer je to i uspjeh bh fudbala.Kako si covjece kontraktidoran,smetati geografija kad se Zenica spominje ,a ti opleo po I.Bosni i Sandzaku.Gdje ide bolan u isti tekst lijep bh sportski dogadjaj i zvijer a*****.Razumijem Vas dolazi Vam sportski rival koji Vas inspirise,sve je to ok.Dolazio sam u Zenicu na tenis i pio pive u kaficu od Vaseg trenera(bio za sankom)pred Vasu utakmicu sa SB i llijepo primljen.Setao Zenicom sam i osjete da sam iz Sarajeva,pravo me gotivili.Proci ce i ovaj Vas derbi.Polako prijatelju,biraj rijeci ne radi mene,nego radi momcica od 16/17 god.Spominjete praznik ,pa neka bude,jehbo ba 3 boda.Poslije subote Vam zelim da se ponovo dignete i nastavite gdje cete stati u subotu(sportski se nadati,zar ne?)
Mogu vam reci da se u Zenici na tekmu ide najpribliznije engleskom stilu.Blizu su kafici,moze se nesto u blizini i pojesti,atmosfera je prelijepa,praznicna i pozitivna.Mislim da utakmica na to treba i da lici,nesto sto dize moral masi,a ne da dize tenzije i mrznju.
S tim u vezi,ovi "sarajlije",odnosno sandzaklije i istocna Bosna,utakmica za njih je projekat.Znaci nesto na sto se naloze i shvate kompletan smisao fudbala na pogresan nacin.Godinama nam uvaljuju mrznju spram Sarajeva i nekakve "komplekse",a upravo ih oni najcesce ispoljavaju,sto se vidi i na proslavama golova njihovih balavaca,neodgojene djece i neotesanaca.Mrze zenicane vise od niskih specijalaca i arkanovaca.Sramotan odgoj "dimova" i reakcije na nivou hormonski nabijenih adoloscenata.
Smatram da je izmedju ostalog,fudbal godinama u Zenici patio velikim dijelom i zbog toga sarajevskog lobija u savezu.Sada kada se pojavilo bilo sta dobro po pitanju sporta iz Zenice,daj da popljujemo i unistimo.Ta sarajevska sujeta da se iskorjenim,odgovorno tvrdim da bi nasa Bosna bila bolja od Svicarske,jer njihov mentalitet im ne dozvoljava da gledaju bilo koga preko Humskog Brda,osim kao plebejca.Razumijem zasto se inate sa agresorima,ali zasto se inate sa bazom odbrane drzave,to niko ne moze da shvati.
Sve u svemu,sutra ako Bog da im treba pokazati sta je fudbal,navijanje,porodicna atmosfera,zafrkancija,ali i zenicka objektivnost i dzentlmensko dostojanstveno ponasanje.
Svi na BP!
Cestitam na uspjesima Celika ,jer je to i uspjeh bh fudbala.Kako si covjece kontraktidoran,smetati geografija kad se Zenica spominje ,a ti opleo po I.Bosni i Sandzaku.Gdje ide bolan u isti tekst lijep bh sportski dogadjaj i zvijer a*****.Razumijem Vas dolazi Vam sportski rival koji Vas inspirise,sve je to ok.Dolazio sam u Zenicu na tenis i pio pive u kaficu od Vaseg trenera(bio za sankom)pred Vasu utakmicu sa SB i llijepo primljen.Setao Zenicom sam i osjete da sam iz Sarajeva,pravo me gotivili.Proci ce i ovaj Vas derbi.Polako prijatelju,biraj rijeci ne radi mene,nego radi momcica od 16/17 god.Spominjete praznik ,pa neka bude,jehbo ba 3 boda.Poslije subote Vam zelim da se ponovo dignete i nastavite gdje cete stati u subotu(sportski se nadati,zar ne?)
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
A vidi kako su se kone umirile. Nigdje nikog na temi (osim muhameda al on je nas) a prije 7 dana nije se od njih moglo doci do rijeci
stigla ih karna 

-
- Kontakt:
Bujrum!

- MocMahale444
Bez filtera i samo za bibijadu.prisonbreak je napisao/la:izradio si za sliku.
Hajde i ti uslikaj jozlagu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pozdrav za svu pravu raju u skandinaviji, a ove gačane i podvelešce kunde poput pastrve(betona, srete) i ostalih alijasa nabijem u crnu vrecu od smeca!
Daj mi furadana!
-
- Kontakt:
Dje si turisto u svom gradu, znas li prec stsri most al iz prve da se ne slomijesShullenta je napisao/la:Pozdrav za svu pravu raju u skandinaviji, a ove gačane i podvelešce kunde poput pastrve(betona, srete) i ostalih alijasa nabijem u crnu vrecu od smeca!

Mostar je grad sa najružnijim i najglupljim slengom.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 31 avg 2018, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- prisonbreak
- Kontakt:
popravio si se.MocMahale444 je napisao/la:Bez filtera i samo za bibijadu.prisonbreak je napisao/la:izradio si za sliku.
Svi svi svi na bibijadu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Što bolan podera zadaćnicu iz bosanskog?MocMahale444 je napisao/la:Bez filtera i samo za bibijadu.prisonbreak je napisao/la:izradio si za sliku.
Svi svi svi na bibijadu.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Shullenta je napisao/la:Pozdrav za svu pravu raju u skandinaviji, a ove gačane i podvelešce kunde poput pastrve(betona, srete) i ostalih alijasa nabijem u crnu vrecu od smeca!

Što si nervozan prijatelju? Je li ti taj pastrva dijete napravio pa ga toliko mrziš?

-
- Kontakt:
A dragi MocMahale444 sta je to ... ..... . . . . . . . Kakva je to dzoja molim te
nemoj brate sam pusit nije cejf 

Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 31 avg 2018, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta je ovoedRed je napisao/la:pa jeste najpribliznije engleskom, ali sunday league stiluMemara je napisao/la:Mogu vam reci da se u Zenici na tekmu ide najpribliznije engleskom stilu.
Pa jel moguce
Ma .....
- MocMahale444
Krivi ba bibijaduSarajevoJeBordo je napisao/la:Što bolan podera zadaćnicu iz bosanskog?MocMahale444 je napisao/la:Bez filtera i samo za bibijadu.prisonbreak je napisao/la:izradio si za sliku.
Svi svi svi na bibijadu.

0,4 mala.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma nije maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajke miPenaltiky je napisao/la:Mostar je grad sa najružnijim i najglupljim slengom.
Debela k'o Amar Osim jbtdrakensang je napisao/la:A dragi MocMahale444 sta je to ... ..... . . . . . . . Kakva je to dzoja molim te![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Jugovina, supervizor i 14 gostiju.