Cartman je napisao/la:U pravu je sombrero. Susic mora imat plan kako otvorit Misketa. Ciro ga nije imo, a nije ni Susic protiv Francuske. Eto jedan primjer je Barcelona u finalu Lige Prvaka protiv United. Svi ocekivali da ce Messi kao i uvjek igrat desno, i cuvo bi ga Evra. Vjerovatno je to i pripremio Fergie. Ali, Pep ga stavi u sredinu, i igra se sa Vidicem i Ferdinandom citavu utakmicu. Ali mi nemamo Guardiolu, imamo Safeta...
Samo mi reci sta je Ciro trebao uraditi protiv Portugala da otvori prostor Misketu ? Ne postoji trener koji moze nesta uraditi u toj situaciji, pogotovo ne sa igracem tipa Miske. A i Albanci ce igrati isto il na Msiketu il na Dzeki, a mozda i na obojci, tako da tu ni Mourinho ne moze pomoci.
I kakva su to molim te usporedjivanja Misketa sa Ronaldom i Mesijem

Bolan zna se gdje Miske jedino moze kvalitetno moze odigrati i gdje nam nesta znaci, a kad protivnik stavi flastera na njeg ni bog mu ne moze otvoriti prostor, a kamoli Susic.
Dovoljno sam ja pročitao i dalje citam inace ne bih pricao o necemu u sta nisam upucen. S obzirom i da se skolujem za tu profesiju i da svaki dan ucim o tome, ne mogu dozvoliti da mi neki "strucnjacI" dijele lekcije koje veze s vezom nemaju.
Kad vec Pape ne moze osloboditi prostor Miksetu, oslobodi ti bogati prostor na ovom forumu i dopusti onima koji se razumiju, pricaju o tome i nadji negdje drugo balavce kojima ces dijeliti neke stupidne lekcije.