Ne vraćaj ga majke ti, taman nam dobro krenulo sa ovim zlatom ...Beton je napisao/la: Imam druga u ministarstvu za raseljena lica. Kad poželiš povratak u Vareš javi da ti izganjamo kakvu donaciju. A red bi bio da se vratiš jer se sa takvim nastranim mentalitetom ne uklapaš u vrlo pitomi i kulturni Mostar, selam.
Lazes i napusti nas.redbull93 je napisao/la:Je.bo ti ovo prepucavanje 4-5 istih osoba uvijek![]()
Nije on svjestan da ovih "4-5 ljudi" može predsjednika izabrat'.MocMahale444 je napisao/la:Lazes i napusti nas.redbull93 je napisao/la:Je.bo ti ovo prepucavanje 4-5 istih osoba uvijek![]()
Haha, pa de spasite nas ove patnje, ili ste nam vi baketa izabraliskoroalen je napisao/la:Nije on svjestan da ovih "4-5 ljudi" može predsjednika izabrat'.MocMahale444 je napisao/la:Lazes i napusti nas.redbull93 je napisao/la:Je.bo ti ovo prepucavanje 4-5 istih osoba uvijek![]()
Sveta halo sveta temaskoroalen je napisao/la:Nije on svjestan da ovih "4-5 ljudi" može predsjednika izabrat'.MocMahale444 je napisao/la:Lazes i napusti nas.redbull93 je napisao/la:Je.bo ti ovo prepucavanje 4-5 istih osoba uvijek![]()
Ma on će svakako negdje gore na Zvijezdu, Borovica i te vukojebine.alacious je napisao/la:Ne vraćaj ga majke ti, taman nam dobro krenulo sa ovim zlatom ...Beton je napisao/la: Imam druga u ministarstvu za raseljena lica. Kad poželiš povratak u Vareš javi da ti izganjamo kakvu donaciju. A red bi bio da se vratiš jer se sa takvim nastranim mentalitetom ne uklapaš u vrlo pitomi i kulturni Mostar, selam.
Isto sma ja govorio kad swe Zeljo nafuro, i tako bilo, ubilo ih Sarajevo ko mraz paprike.Alipasino je napisao/la:Kroz iskustvo poruke navijacima Celika.Nemojte se sjebat nakon tekme,ali vas ce licno atmosfera sjebat,pitari ce to iskoristit,i ocekujte sutra ubjedljiv poraz.Obicno to tako bude na vasu zalost.Daleko od tog da bi ja volio tako,ali mi nekako sve baca na to.
Pobjelili od kontaminacijeBeton je napisao/la:Kontaminirani, šta vam je sa onom dvojicom Senegalaca?
Pitam hoće li imati pravo nastupa, a ne jesu li pobijelili.Bronson je napisao/la:Pobjelili od kontaminacijeBeton je napisao/la:Kontaminirani, šta vam je sa onom dvojicom Senegalaca?
Mozda to bude iznenadjenjeBeton je napisao/la:Pitam hoće li imati pravo nastupa, a ne jesu li pobijelili.Bronson je napisao/la:Pobjelili od kontaminacijeBeton je napisao/la:Kontaminirani, šta vam je sa onom dvojicom Senegalaca?
Kad Feno povede nafile namaz nakon 1:0.Marsal je napisao/la: Sutra sa istoka kad se zaori Teeeeekbiiiir ovi iz metropole neće znat šta ih je snašlo
Ako Feno zabije gol koji će odlučit utakmicu 7 dana idem u džamiju po njegovom izboru!TofiTofita je napisao/la:Kad Feno povede nafile namaz nakon 1:0.Marsal je napisao/la: Sutra sa istoka kad se zaori Teeeeekbiiiir ovi iz metropole neće znat šta ih je snašlo
Mudro zboris komadante.Alipasino je napisao/la:Kroz iskustvo poruke navijacima Celika.Nemojte se sjebat nakon tekme,ali vas ce licno atmosfera sjebat,pitari ce to iskoristit,i ocekujte sutra ubjedljiv poraz.Obicno to tako bude na vasu zalost.Daleko od tog da bi ja volio tako,ali mi nekako sve baca na to.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83, Proximic i 14 gostiju.