Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Repeša čisto zbog nekog autoriteta, a da ga nešto specijalno 'mirišem' kao trenera, i ne baš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
zar je to bitno?DaVinci je napisao/la:Znal' iko jel' Repesa Hrvat il' Bosnjak ... ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Repeša čisto zbog nekog autoriteta, a da ga nešto specijalno 'mirišem' kao trenera, i ne baš.
Don't believe the hype.
Pa kad imaš dva dana da nadješ selektora i to kojim čudom bude Repeša, to je kao da si na bingu dobio. Svaka rasprava je suvišna u ovim okolnostima
nema potpisa
bitno je mala bitnofilip13 je napisao/la:zar je to bitno?DaVinci je napisao/la:Znal' iko jel' Repesa Hrvat il' Bosnjak ... ?
Mene je interesovalo jer nisam nikad bio nacisto oko toga ... znam Jasmina iz HR repke a znam i Repese, Bosnjake u Mostaru ...Chinaglia je napisao/la:bitno je mala bitnofilip13 je napisao/la:zar je to bitno?DaVinci je napisao/la:Znal' iko jel' Repesa Hrvat il' Bosnjak ... ?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Nedavno sam čitao da je Radonjić doveo Borka Radovića za pomoćnika, e sad ne znam je l Mutapčić ostao u stručnom štabu.
Hvala, druze ... ako je Bosnjak onda je vjerovatno nesto tipa Irfana Smajlagica: Hrvatski bosnjak Karijerista ...Pip je napisao/la:BošnjakDaVinci je napisao/la:Znal' iko jel' Repesa Hrvat il' Bosnjak ... ?
osim ako se ne smatra hrvatom kao kusturica srbinom
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Eto ga. Ako necemo da zadrzimo Mensu, nece onda ni Dule nas. Hvala Dusko, izvukao si maksimum iz ove ekipe, sretno i da ozdravis. 
Opet nas je spasila nesposobnost Saveza, Siniša je potvrdio da je i bio spreman dati Mensi pravi ugovor gdje bi praktično postao selektor do povratka Duleta a to bi moglo da se otegne i do vremena odigravanja famoznog SP, samo što to nije uradio dovoljno brzo i hitro pa je Bajramović odlepršao u zemlju Gejši
I onaj cirkus sa turnirom u Kini je organizovan sa ciljem da nam preotmu Mensu, tada se desio prvi kontakt
Da se mene pita, ne bi trpio Mensu godinu dana kao selektora da te poslije te godine čeka Gregg Popovich, a ne Dule
Da se mene pita, ne bi trpio Mensu godinu dana kao selektora da te poslije te godine čeka Gregg Popovich, a ne Dule
Admir_Sa je napisao/la:Pa kad imaš dva dana da nadješ selektora i to kojim čudom bude Repeša, to je kao da si na bingu dobio. Svaka rasprava je suvišna u ovim okolnostima
bitno je mala bitnoDaVinci je napisao/la:[quote="Chinaglia"zar je to bitno?DaVinci je napisao/la:Znal' iko jel' Repesa Hrvat il' Bosnjak ... ?
Mene je interesovalo jer nisam nikad bio nacisto oko toga ... znam Jasmina iz HR repke a znam i Repese, Bosnjake u Mostaru ...
znas vjerovatno i za mulaomerovice iz tuzle a i za damira iz hr repke
repeša je iz čapljine,generacija velikog m. primorca
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mi nikad sastaviti dva kraja kako treba. Da li ćemo ikad imati i selektora i igrače. Mislim da nećemo. Bojim se da će ovo biti nešto kao protiv Rusije prije 2 god.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vrati se Harune
remA1 je napisao/la:Vrati se Harune
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
daleko mu kuca bila. jos da uzme proviziju sto se vratio. bjaaaazzzzi baremA1 je napisao/la:Vrati se Harune
Dabogda nikad vise ne dosao.remA1 je napisao/la:Vrati se Harune
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
filip13 je napisao/la:mislim da jeste,@lumani bi tomogaobolje znatiBassha je napisao/la:Sta je sa Mutapcicem ?
Jel on jos u Bayernu pomocnik ?
MA jasta je, Marko bi prije Grega Popovića otjerao nego njega.. Muki je majstor za kraći period, ubio se za nas.
DaVinci je napisao/la:Znal' iko jel' Repesa Hrvat il' Bosnjak ... ?
Musliman je, ako te to zanima a i supruga mu je a sada ne znam koju vjeru mu sin Dino voli.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, legendarnadruga i 20 gostiju.