FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Nevjerovatno sta smo sve uradili u nesto vise od godinu dana.. Miloje me je doveo do toga da mislim da mozemo sa svima igrati. Boli me k*rac da li nam dolaze Real, United, Valensija, City ili neko peti, vjerujem da svima mozemo otkinuti bodove.
Bice spektakl u naredna tri mjeseca.. Dvije Marakane ce biti male za LS.
Bice spektakl u naredna tri mjeseca.. Dvije Marakane ce biti male za LS.
Uhhhhh......
Prolaze mi kroz glavu Dynamo Kiev, PSV, Milan, kao u tom momentu najjace i nepremostive prepreke!
Sjecam se i Rangersa i nase nemoci, jer smo bili slabasni!
Ponosan na jak otpor Barci i Lazio koji je tada bio sila!
Osvrcem se na Strazbur i Bordo i primljenih golova u 90+..Mnogo je boljelo, mnogo sam patio! Mnogo depresivnih dana, mnogo neprespavanih noci...Mnogo!
Dotakli smo bili sam ambis, ali nas je ipak bilo 40 000 protiv Smedereva i Spartaka iz Subotice! Vjerovali smo u nas klub, cekali bolje dane! Dane da se nasa Zvezda vrati tamo gdje svojom velicinom i pripada!
Sinoc je izgleda nebo reklo: dosta je! Dosta vise prokletsva i pominjanja Augentalera! Radujte se sada i malo i vi cigani, zvezdasi, delije, zasluzili ste!
Hvala ti Zvezdo, hvala nebesima!
Jos jedna neprespavana noc, ali noc koja se slatko i sa zadovoljstvom ne spava!!!

Prolaze mi kroz glavu Dynamo Kiev, PSV, Milan, kao u tom momentu najjace i nepremostive prepreke!
Sjecam se i Rangersa i nase nemoci, jer smo bili slabasni!
Ponosan na jak otpor Barci i Lazio koji je tada bio sila!
Osvrcem se na Strazbur i Bordo i primljenih golova u 90+..Mnogo je boljelo, mnogo sam patio! Mnogo depresivnih dana, mnogo neprespavanih noci...Mnogo!
Dotakli smo bili sam ambis, ali nas je ipak bilo 40 000 protiv Smedereva i Spartaka iz Subotice! Vjerovali smo u nas klub, cekali bolje dane! Dane da se nasa Zvezda vrati tamo gdje svojom velicinom i pripada!
Sinoc je izgleda nebo reklo: dosta je! Dosta vise prokletsva i pominjanja Augentalera! Radujte se sada i malo i vi cigani, zvezdasi, delije, zasluzili ste!
Hvala ti Zvezdo, hvala nebesima!
Jos jedna neprespavana noc, ali noc koja se slatko i sa zadovoljstvom ne spava!!!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
Gargamel83
- Kontakt:
Svuda grmi okolo, nasa pesma ponovo, sve je gotovo sve je pijano, LIGU SAMPIONA IGRAMO!!!!
Ukinuli nam kaznu!!!
Pune tribine cekaju evropske velikane!

Pune tribine cekaju evropske velikane!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Kad počinje prodaja paketa? Ko ima prednost u kupovini? Da li ide samo online ili?
Walk on, with hope in your hearts.
Jos se nista ne zna...Bice uskoro!
Srecno Radonja i hvala za sve!
Njegov transfer je 3. nas najveci izlazni...

Njegov transfer je 3. nas najveci izlazni...

-
Gargamel83
- Kontakt:
Hteli smo, gledajmo. Dobro je sto sa Liverpulom ne mozemo da se sastanemo do finala haha 
Salim se, jbg, teska grupa, bice guzenja ali za 25 miliona eura (koliko se ocekuje da se inkasira od LS) dao bih da me **** ceo stadion.
Sto se ulaznica tice, verovatno ce prednost imati prvo sezonci pa onda svi ostali, i to verovatno samo u paketu. Bice mali "Mitic", kupujem makar me kostalo 200e
Salim se, jbg, teska grupa, bice guzenja ali za 25 miliona eura (koliko se ocekuje da se inkasira od LS) dao bih da me **** ceo stadion.
Sto se ulaznica tice, verovatno ce prednost imati prvo sezonci pa onda svi ostali, i to verovatno samo u paketu. Bice mali "Mitic", kupujem makar me kostalo 200e
Sta je s clanova? Imam clansku, valjda cemo imati prednost i mi...Gargamel83 je napisao/la: Sto se ulaznica tice, verovatno ce prednost imati prvo sezonci pa onda svi ostali, i to verovatno samo u paketu. Bice mali "Mitic", kupujem makar me kostalo 200e
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma kupujem i ja, al biće baš teško doći do karata. Angažovaću sve žive resurse 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vratili smo Boaćija na pozajmicu!
Plata 450 k, 'obestecenje' 600 k, dok bi za otkup ugovora narednog ljeta morali da platimo izmedju 1.5 i 2 mil. € u koje se racuna i ovih 600 k za pozajmicu.
Plata 450 k, 'obestecenje' 600 k, dok bi za otkup ugovora narednog ljeta morali da platimo izmedju 1.5 i 2 mil. € u koje se racuna i ovih 600 k za pozajmicu.
- alan_kardec
- Kontakt:
8:40
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A Azra sto je izdominirala na 1:10
"Azra, do bosanca si sjela da znas...ejs, nemoj zayebavat"
"Ko je bosančero"
"Jes' čuo?! "

"Azra, do bosanca si sjela da znas...ejs, nemoj zayebavat"
"Ko je bosančero"
"Jes' čuo?! "
- alan_kardec
- Kontakt:
Azra je na trećem mjestu
Prvo je ova luda promukla Zvezdašica, drugo mjesto je Mi smo Cigani, najjači smo, najjači u 90+ 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pisu da smo kupili Bocka za milion i po, a Causica za milion. To bi trebalo biti zvanicno.. a nezvanicno je i Marin veoma blizu potpisa
Borjan
Stojkovic - Savic - Degenek - Rodic
Causic - Krsticic
Kafu - Ben- Marin
Bocko
Kakav tim za nase uslove.. Koja razlika u transferima kad se samo preko LS dobije 20 miliona + prodaje Radonjica, Racica..
A i ovaj rezervni se moze boriti za titulu u Srbiji
Borjan
Causic - Krsticic
Kafu - Ben- Marin
Bocko
Kakav tim za nase uslove.. Koja razlika u transferima kad se samo preko LS dobije 20 miliona + prodaje Radonjica, Racica..
Mislim da neće biti baš tako teško, neće biti jeftino i mislim da će se na sajtu moći kupiti normalno.alan_kardec je napisao/la:Ma kupujem i ja, al biće baš teško doći do karata. Angažovaću sve žive resurse
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Daj Bože i nadam se da je takoVirtu4l je napisao/la:Mislim da neće biti baš tako teško, neće biti jeftino i mislim da će se na sajtu moći kupiti normalno.alan_kardec je napisao/la:Ma kupujem i ja, al biće baš teško doći do karata. Angažovaću sve žive resurse
dscile je napisao/la:Pisu da smo kupili Bocka za milion i po, a Causica za milion. To bi trebalo biti zvanicno.. a nezvanicno je i Marin veoma blizu potpisa![]()
![]()
![]()
Borjan
Causic - Krsticic
Kafu - Ben- Marin
Bocko
Kakav tim za nase uslove.. Koja razlika u transferima kad se samo preko LS dobije 20 miliona + prodaje Radonjica, Racica..![]()
Završen i Marko Marin!
za naše uslove, brutalan tim smo napravili. Vjerovatno najjači srpski tim poslije 1992.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.