Ma dobar je Vince (al na NBA Livedema je napisao/la:Sta si se okomio na Vinca dobar je to igrac jest da je ostario ali,moze on jos solidno odigrat a uostalom i ne treba im da on bude voda ekipe oni to vec imaju plus sto imaju JJ Redicka da ga odmjeni ak nije u tekmi dobar.Wolverine je napisao/la:dok god carter igra za orlando oni ni finala vidit nece.
LAL,Miami,Boston i Orlando su po meni najveci favoriti.Evo nek me neko ispravi ne znam dali moze npr Dallas koji je doveo Chandlera da ugrozi LAL mislim da jedino oni ako se bas u odbrani posloze da nes urade ostale jos ne.Oklahoma da ali za par sezona mislim da jos nisu zreli za titulu ili finale.Da Spursi bi mogli iznenadit izgleda da ce uc svi zdravi i odmorni u sezonu.
Ja mislim da na zapadu Lakersi nece biti No1 u regularnom dijelu sezone. Imam neki osjecaj da ce tu Oklahoma doci do prve pozicije a da ce onda stati na prvoj prepreki u playoffu kao i Clevland prosle 2 godine.
Joj Sunsi i Spursi su mi nepoznanica jbg. Nesmijes ih nikada otpisati. Amare je otisao u Knickse,nez da li su koga doveli. Spursi imaju samo Splitera...dobar jest,ali...oni su mi ostarili. Duncan i Ginobili su u godinama,Parker van forme. Tesko da mogu nesto vise napraviti.