PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
MRS TAMO BALAVURDIJO OZRACENA, VECERAS PLAKALI SUZA NEMALI
Koji retardSariel1987 je napisao/la:MRS TAMO BALAVURDIJO OZRACENA, VECERAS PLAKALI SUZA NEMALI

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Ja jos nisam skontao za koga ovaj navija, haha. Izgleda to je dezurno laprdalo, tako samo zaobidji ga.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Dobro jutro prelepi, brani tuzlu od ovih smradovaPenaltiky je napisao/la:mi smo kozojebi a ovo je bronson
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Bronson banovici boy.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nebeski narod, sve poraze pretacu u svoje pobjede, koze i jarciPenaltiky je napisao/la:
Sariel voza Bronsona.

-
- Kontakt:
Primitivac. To je ta nekultura.
U naletu nemoci sahranu spominjat
U naletu nemoci sahranu spominjat
-
- Kontakt:
Ja sam Sariel gospodin fukara iz Tuzle.redbull93 je napisao/la:Ja jos nisam skontao za koga ovaj navija, haha. Izgleda to je dezurno laprdalo, tako samo zaobidji ga.
A hu iz ju djecace? Dosad te nisam primjecivao? Zasto se ne vratis u ozracenu misju rupu u kojoj si i dosad obitavao?
Bronson je napisao/la:Nebeski narod, sve poraze pretacu u svoje pobjede, koze i jarciPenaltiky je napisao/la:
Sariel voza Bronsona.stado

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ti si koza balavaSariel1987 je napisao/la:Ja sam Sariel gospodin fukara iz Tuzle.redbull93 je napisao/la:Ja jos nisam skontao za koga ovaj navija, haha. Izgleda to je dezurno laprdalo, tako samo zaobidji ga.
A hu iz ju djecace? Dosad te nisam primjecivao? Zasto se ne vratis u ozracenu misju rupu u kojoj si i dosad obitavao?

- rob do bagro
- Kontakt:
Tuzlaci bujrum veceras na stadion da vidite sta je atmosfera. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Taman ce Tuzlaci veceras na tekmu stici.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Budimo iskreni, radijacija od uraniuma iz cetnickih granata je veca hiljadu puta od zagadjenja zeljezare.Zato ponesite par praznih kanistera u Zenicu,da kuci ponesete vode za kupanje.
Neću reći da ti je poređenje glupo. Al poređenje ti je glupo.KocevskiGaleb je napisao/la:Budimo iskreni, radijacija od uraniuma iz cetnickih granata je veca hiljadu puta od zagadjenja zeljezare.Zato ponesite par praznih kanistera u Zenicu,da kuci ponesete vode za kupanje.
Istina je da ima gospode u Tuzli, ali ti Tuzle vidio nisi, jer da jesi bio bi bar malo civilizovaniji. Pozz za sve moje Tuzlake, a kukolja u svakom zitu ima.Sariel1987 je napisao/la:Ja sam Sariel gospodin fukara iz Tuzle.redbull93 je napisao/la:Ja jos nisam skontao za koga ovaj navija, haha. Izgleda to je dezurno laprdalo, tako samo zaobidji ga.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jel istina da Bronsona držite iznad kružnog toka u kavezu ko onog u Boratu? Bio sam nedavno, nisam vidio pa pitam.redbull93 je napisao/la:Istina je da ima gospode u Tuzli, ali ti Tuzle vidio nisi, jer da jesi bio bi bar malo civilizovaniji. Pozz za sve moje Tuzlake, a kukolja u svakom zitu ima.Sariel1987 je napisao/la:Ja sam Sariel gospodin fukara iz Tuzle.redbull93 je napisao/la:Ja jos nisam skontao za koga ovaj navija, haha. Izgleda to je dezurno laprdalo, tako samo zaobidji ga.
- prisonbreak
- Kontakt:
Kod njjh kukolji preovladavaju brat.redbull93 je napisao/la:Istina je da ima gospode u Tuzli, ali ti Tuzle vidio nisi, jer da jesi bio bi bar malo civilizovaniji. Pozz za sve moje Tuzlake, a kukolja u svakom zitu ima.Sariel1987 je napisao/la:Ja sam Sariel gospodin fukara iz Tuzle.redbull93 je napisao/la:Ja jos nisam skontao za koga ovaj navija, haha. Izgleda to je dezurno laprdalo, tako samo zaobidji ga.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
- Kontakt:
Bio im je vodja do prije par mjeseci, a i prije toga je duzi vremenski period bio jedan od glavnih ljudi na tribini.avenija je napisao/la:kakvih informacija morteme pa to su vasi komentari ispod videa
jeste nam vođa,chip je brat naš,a volio bih vidjeti ove mangupe što ga prozivaju da mu lice nešto kažu..
![]()
Kasnije se, jer je jedan od krivaca za stanje u grupi, povukao sa tribine te oprostaj napisao preko facebooka.
Otisao, sa ljubavi se skinuo !
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.