mire96 je napisao/la:Otkud sad da pink prenosi? Pa jesu li ikad oni prenosili neku sportsku utakmicu, ikakvu?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
mire96 je napisao/la:Otkud sad da pink prenosi? Pa jesu li ikad oni prenosili neku sportsku utakmicu, ikakvu?
Koje si godište ako nije tajna?mire96 je napisao/la:Otkud sad da pink prenosi? Pa jesu li ikad oni prenosili neku sportsku utakmicu, ikakvu?
Otkud ovo odjednom?miky_hz je napisao/la:Bolje ti je da napravis slikuSheyi je napisao/la:Pa hoće li i Sport Klub prenositi utakmice, pored Pinka? Pa na Pinku mi slika ko na FTV, jos utakmica na većem ekranu, bas me zanima na sta ce to liciti.![]()
Kanal Pink BH vršit će prijenose svih utakmica fudbalske reprezentacije BiH u okviru Lige nacija, novoformiranog renomiranog takmičenja Evropske fudbalske unije.
Osim ovog takmičenja, Pink BH prenosit će i utakmice našeg nacionalnog tima i u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020, kao i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.
Europsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine, koje će se igrati u 12 gradova, također će ekskluzivno prensoiti Pink BH.
Skupilo se para of Farmi, Zvezdica i ostalih *** . Sad se to ulaže dok državna televizija se cijedi u dugovima.MortemHz je napisao/la:Otkud ovo odjednom?miky_hz je napisao/la:Bolje ti je da napravis slikuSheyi je napisao/la:Pa hoće li i Sport Klub prenositi utakmice, pored Pinka? Pa na Pinku mi slika ko na FTV, jos utakmica na većem ekranu, bas me zanima na sta ce to liciti.![]()
Kanal Pink BH vršit će prijenose svih utakmica fudbalske reprezentacije BiH u okviru Lige nacija, novoformiranog renomiranog takmičenja Evropske fudbalske unije.
Osim ovog takmičenja, Pink BH prenosit će i utakmice našeg nacionalnog tima i u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020, kao i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.
Europsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine, koje će se igrati u 12 gradova, također će ekskluzivno prensoiti Pink BH.
Pa 96 :p Fakat se ne sjecam da su ikad ista prenosili. Znam da bi radili preglede kola za nasu ligu, ali vise od toga ne. Ali eto, ocito jesu, my bad.samocelik je napisao/la:Koje si godište ako nije tajna?mire96 je napisao/la:Otkud sad da pink prenosi? Pa jesu li ikad oni prenosili neku sportsku utakmicu, ikakvu?
Serie A su prenosili ako se ne varammire96 je napisao/la:Pa 96 :p Fakat se ne sjecam da su ikad ista prenosili. Znam da bi radili preglede kola za nasu ligu, ali vise od toga ne. Ali eto, ocito jesu, my bad.samocelik je napisao/la:Koje si godište ako nije tajna?mire96 je napisao/la:Otkud sad da pink prenosi? Pa jesu li ikad oni prenosili neku sportsku utakmicu, ikakvu?
Onda nije do tebe. Pink je jedna od televizija koja su poslije rata pružali nogometni odgojmire96 je napisao/la:Pa 96 :p Fakat se ne sjecam da su ikad ista prenosili. Znam da bi radili preglede kola za nasu ligu, ali vise od toga ne. Ali eto, ocito jesu, my bad.samocelik je napisao/la:Koje si godište ako nije tajna?mire96 je napisao/la:Otkud sad da pink prenosi? Pa jesu li ikad oni prenosili neku sportsku utakmicu, ikakvu?
Bio je livescorehurem je napisao/la:Sjecam se perioda kad sam na BHT gledao englesku PL,(nedjelja 17h) na FTV Bundes ligu(subota 15:30), na Hayatu spansku Primeru(subota 20h cini mi se), a na OBN ili PINKBH Serija A...
Kasnije je BHT prenosio po 4 utakmice PL za vikend..
Onda su se ukazale arene i sportklubovi..
Gledao se TOPGOL ponedjeljkom.
Slusao se radio prijenos utakmica nase lige, nije bilo rezultata tacka com i tih "gluposti".
Kupovao se "Sport" utorkom i petkom
Pa nisu svi imali privilegiju da tada imaju onaj Bhtelecomov raspali internet.Wandelanoite je napisao/la:Bio je livescorehurem je napisao/la:Sjecam se perioda kad sam na BHT gledao englesku PL,(nedjelja 17h) na FTV Bundes ligu(subota 15:30), na Hayatu spansku Primeru(subota 20h cini mi se), a na OBN ili PINKBH Serija A...
Slusao se radio prijenos utakmica nase lige, nije bilo rezultata tacka com i tih "gluposti".
Nije baš odjednom, pričalo se o tome već par dana. Ukratko, vlasnik Pinka i SK-a je ista firma, zato je Pink dobio prava da prenosi za područje naše zemlje. Recimo, u Hrvatskoj će tekme prenositi Nova TV, zato jer i oni imaju istog vlasnika kao i SK, ona United Media to sve drži.MortemHz je napisao/la:Otkud ovo odjednom?miky_hz je napisao/la:Bolje ti je da napravis slikuSheyi je napisao/la:Pa hoće li i Sport Klub prenositi utakmice, pored Pinka? Pa na Pinku mi slika ko na FTV, jos utakmica na većem ekranu, bas me zanima na sta ce to liciti.![]()
Bio teletekst. Lijepo vrijeme.Wandelanoite je napisao/la:Bio je livescorehurem je napisao/la:Sjecam se perioda kad sam na BHT gledao englesku PL,(nedjelja 17h) na FTV Bundes ligu(subota 15:30), na Hayatu spansku Primeru(subota 20h cini mi se), a na OBN ili PINKBH Serija A...