Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Pa dobro mislim da on nije arap
jeste afrikanac ali ja sam vise mislio na arape mada je rijetkost za citav taj kontinent africki da budu na ovim nominacijama.
Sljedeće ljeto šaljemo Manea da gleda druge kako kupe nagrade 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Jugoslovensko sportsko drustvo.LAZARUS2000 je napisao/la:Samo još jednom reci partizan hrvatski klubMokes je napisao/la:
- IlCapitano
- Kontakt:
Smiju se Salahu što je došao, a ništa nije osvojio, a CR je šupak što nije došao, a znao da neće osvojiti 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Oosvojio je al nije dosao pokupit nagradu jer mu se nije svidjelo sto nije osvojio i drugu.A nije je zasluzio.Ne prolazi vise sa 5 dobrih utakmica da se dobije nagrada ko prijeIlCapitano je napisao/la:Smiju se Salahu što je došao, a ništa nije osvojio, a CR je šupak što nije došao, a znao da neće osvojiti
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma briga me za Ronalda i njegovu nagradu, samo mi smiješno 
A da je zaslužio, naravno da jeste. On i Messi dok mogu igrati na vrhunskom nivou i ekipe im osvajaju trofeje zaslužuju apsolutno svaku moguću nagradu jer su najbolji ikad i njihove ekipe ne bi bile pola onoga što jesu bez njih. Drugi nivo za bilo koga na svijetu, neumjesno je bilo koga staviti u nominaciju s njima.
A da je zaslužio, naravno da jeste. On i Messi dok mogu igrati na vrhunskom nivou i ekipe im osvajaju trofeje zaslužuju apsolutno svaku moguću nagradu jer su najbolji ikad i njihove ekipe ne bi bile pola onoga što jesu bez njih. Drugi nivo za bilo koga na svijetu, neumjesno je bilo koga staviti u nominaciju s njima.
Da je tako, onda bi možda Portugal ili Argentina nekad osvojili SPIlCapitano je napisao/la:Ma briga me za Ronalda i njegovu nagradu, samo mi smiješno
Sjajni igrači u sjajnim timovima
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- IlCapitano
- Kontakt:
Da Argentina i Portugal imaju i blizu kvalitetne ekipe kao Barcelona i Real u zadnjih 10 godina naravno da bi osvojili. Ne možeš od govana pitu praviti, pogotovo u Messijevom slučaju. A Ronaldo je eto opet nekako uzeo EP.Mokes je napisao/la:Da je tako, onda bi možda Portugal ili Argentina nekad osvojili SPIlCapitano je napisao/la:Ma briga me za Ronalda i njegovu nagradu, samo mi smiješno
Sjajni igrači u sjajnim timovima
Jasno da moraju imati jake ekipe, nije tenis. Poenta je da su drugi klasni igrači u njihovim ekipama zamjenjivi drugim klasnim igračima. Ronaldo i Messi nisu.
Ronaldo je bio dužan pojaviti se na dodjeli al' je pokazao da je neviđeni šupak od čovjeka.I sad mu familija i onaj klaun od agenta plaču preko medija zbog "nepravde" kakav lik.
Popiša se po suigraču a i po klubu u kojem je doživo najbolje trenutke. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pravi kampanju za Balun, ali nece preko PereSaurman je napisao/la:Ronaldo je bio dužan pojaviti se na dodjeli al' je pokazao da je neviđeni šupak od čovjeka.I sad mu familija i onaj klaun od agenta plaču preko medija zbog "nepravde" kakav lik.Popiša se po suigraču a i po klubu u kojem je doživo najbolje trenutke.
27.10.2020
Ma Balun ide Ronaldu.Kad ga nisu dali Snajderu 2010. nece nikom.
Valjda FIFA i UEFA ne pricaju medjusobno. Modric je dobio priznanje za SP, a ovo je malo prenapuhano.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la:Valjda FIFA i UEFA ne pricaju medjusobno. Modric je dobio priznanje za SP, a ovo je malo prenapuhano.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vidim da dosta ljudi ukljucujuci i one u fudbalu poput Alegrija fakat ozbiljno kontaju da je ova nagrada najbolji fudbaler u evropi iskljucivo nagrada za najboljeg igraca Lige Sampiona?
Modric je bio u timu sezone i u Ligi Prvaka i na svjetskom gdje je proglasen za najboljeg igraca. Ronaldo je na svjetskom odigrao jednu dobru utakmicu u grupi, ispao u osmini finala. Kad pricaju o Ligi Prvaka spominju non stop tih 15 golova koje je zabio, izostavljajuci cinjenicu da se u polufinalu i finalu nije sastavio sa loptom.
Modric je bio u timu sezone i u Ligi Prvaka i na svjetskom gdje je proglasen za najboljeg igraca. Ronaldo je na svjetskom odigrao jednu dobru utakmicu u grupi, ispao u osmini finala. Kad pricaju o Ligi Prvaka spominju non stop tih 15 golova koje je zabio, izostavljajuci cinjenicu da se u polufinalu i finalu nije sastavio sa loptom.
Vala baš. Lik se igrao Kaspera od utakmice u Torinu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To je standardno njegovo, s izuzetkom sezone 16/17. Isto očekujem i u dresu Juventusa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 21 okt 2018, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Najgori primjer je ovaj anonimac koji je dobio nagradu.Ne mogu se sad sjetit kako se zove točno.
Vise poštujem C.Ronalda koji je poznati egoist i primadona nego ove sto se prikrivaju.
Vise poštujem C.Ronalda koji je poznati egoist i primadona nego ove sto se prikrivaju.
Brate bas tegobis s tim konstantnim postovima oko Dinama, Luke, Mamica i slicno. Popusti malo Bgt, skontali smo sta mislis o njima.
Pa jel se priča o tome tko je kakva pizda.Ako se spominje C.Ronaldo (i to ne sada nego konstantno) ne vidim razlog zasto bi se druge izostavljalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.